{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nova scotia duck tolling retriever Susi - Himmelhund 2007

900 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

LivaB
Kvinde | 23 år | Oprettet: 24. feb 2013


Nova scotia duck tolling retriever Susi - Himmelhund

Fødselsår:
2007
Størrelse:
Skulderhøjde: 50
Kan ærgerlig talt ikke rigtig huske hvad hun vejer, kun hendes høje.
Temperament
Susi har det dejligste temperament, hun er altid roligt og elsker og blive kælet og leget med. Hun synes også det er sjovt og lege gemmeleg :)
Tricks
Sit, dæk, gi pote, bang, aport, bliv der, rul rundt, (det der trick fra matador "det er en tysker"), gribe godbidder med munden, high five, og mærkelige tricks jeg selv har opfundet haha!
Stævner
Nej, hun er bare familie hund :)
Stamtavle
Ja:

Mor: Red Dreams Donna.

Far: Tolling Indians' Red Wolf.

Farfar: Hedera's Classic Look.

Farmor: Tolling Indians Spring Beatuy.

Mormor: Red Dreams Lonie Van See.

Morfar: Red-Tollers Pavarotti.

Mormors mor: Vicky.

Farfars mor: Hedera's Very Sexy One.

Mormors Far: Red Tollers Van See.

Farfars far: Nordwart Kassandros
Køn
Tæve. Hun fik hvalpe i september sammen med en Golden Retriever/Labrador blanding og det blev et dejligt kuld tykke hvalpe. De blev opkaldt efter matador og hedder Frk.friis, Maude, og Fernando.
Beskrivelse
Rød med hvide aftegninger på bryst, halespids, poter, og har en lille hvid blis ved hovedet. Hun har lang creppet pels ved ørene, har grønne øjne og lyserød næse. Hun er det sødeste hund, man kunne ønske sig, første gang en fremmed, som susi ikke kendte skulle sidde med en af hendes hvalpe, lagde hun bare snuden i drenges skød, og gjorde den lille hvalp rolig. Det var fantastisk at se!

....

For nogle måneder skete der noget meget sørgeligt. Det hele startede med vi passede Susi's datter Frk. Friss. Vi tog på stranden med hundene, og i løbet af turen blev Susi's øje mere og mere rødt. Vi besluttede os for at tage til dyrlægen med det samme, for det ligenede noget der var meget alvorligt. Vores egen dyrlæge sagde at han ikke kunne gøre noget, og at vi var nød til og tage til næstved. Da vi kom frem og lægen så på øjet, mente hun ikke det var noget farligt, hun havde højst sandsyneligt fået en regnbuehinde betændelse som ville gå i sig selv i løbet af en uge, hvis vi gav hende noget medicin, som hun viste os. Hvis ikke det havde forbedret sig i løbet af nogle dage, skulle vi komme tilbage. Om mandagen havde der desværre ikke sket noget, og min mor og far besluttede sig for at køre op til dyrlægen. Dyrelægen måtte konstatere at hun havde kræft, og hun havde det desværre og andre steder end i øjet :(. Savner dig <3. Vil altid huske de 7 dejlige år, vi fik sammen <3.
Kommentér på:
Nova scotia duck tolling retriever Susi - Himmelhund
Annonce