{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk svensk gaardhund Awesome Spunk 2002

3.905 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Ayala A
Kvinde | 61 år | Oprettet: 14. mar 2006


Dansk svensk gaardhund Awesome Spunk

Fødselsår:
2002
Størrelse:
Hun er en lille livlig hund på 7 kg og 35 cm høj
Temperament
Dejlig, livlig, glad og legesyg tæve. Hun er bare en stjerne
Tricks
Gø på kommando, det almindelig sit, dæk og pote, og give kys... Hun kan selv hente sine legeting især hendes yndlings papegøje, glemmer bare at rydde op efter sig hehe. Det hun er bedst til er at ligge arm i pote:) JU HU nu går jeg til agility....
Stævner
Startede begynder klassen til vores klubmesterskab i vores agilityklub og vandt 2 første pladser... Jeg er bare en lille stjernehund, det kalder min mor mig i hvert fald!

D. 17. Januar 2008 - var i efteråret til konkurrence i klubben og det blev igen til 2 guldmeldaljer, hun er så dygtig.
Vi var også til agility konkurrence i en anden klub hvor vi fik en 2. og 3. plads.. og så har vi fået lov at deltage i amtsturneringen - er stolt af den lille hund:)
14. juni 2008 - var til internt stævne i klubben. Både min mor og jeg løb med hende hun fik en 1. plads, to 2. pladse og en 3. plads så hun var helt suveræn - lidt langsom men stabil:)
24. august 2008 - Awesome var idag til TAK Cup. Min mor og jeg løb begge med hende så hun var en træt hun da hun kom hjem efter 8 gennemløb. Hun var god, meget langsom sidst på dagen men stort set fejlfri og hun fik en første plads ud af 10 i agility og en 3 plads i spring ud af 11. Hun er nu en stjerne:)
Stamtavle
Nej
Køn
Ja meget.. tæve
Beskrivelse
3 farvet familiehund, der elsker lange gåture på marken eller en tur ud med hesten i Hedeland, men hvis det regner er hun den der hurtigt gemmer sig væk i de varme dyner eller gemmer sig på sin kamuflagepude. Hendes bedste ven er vores gamle hund Nuser på 10. Jeg elsker agility - jeg er holdets stjerne!!

Awesome blev en 20. august mor til 1 hvalp, en kæmpe dreng på 280 gram.. desværre blev det kun til en, men han er så tilgengæld også rigtig sød. Han blev taget ved kejsersnit! Han skal hedde Awesome Joey og vi skal selv beholde ham. Så vi glæder os til at følge ham.
Hans far er vores dyrlæges hund, samme race, bare større end Awesome og så hedder han Mads.

D. 17. Januar 2008 - Hun lever stadig fuldt op til sin race gårdhund - elsker at være hos hestene, kravle rundt på bigballer hø og halm, og løbe ind til køerne for at drille kalvene - ses ofte med en gulerod i munden:)
Min mor skal efter sommerferien oivertage Awesome til agility - hun har fået lov at rykket op på øvet hold, så det blir sjovt at se om min mor kan følge med hehe!!
Kommentér på:
Dansk svensk gaardhund Awesome Spunk
Annonce