{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bichon havanais Lucky 2001

2.873 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Lea T
| 50 år | Oprettet: 15. mar 2006


Bichon havanais Lucky

Fødselsår:
2001
Størrelse:
Lille, men meget muskuløs. Efter at Max, vores labrador, er kommet ind i hans liv, har Lucky fået livsglæden og appetitten igen. De mange brydekampe og den øgede kost har givet ham 2 kilo oveni de 6 han vejede i forvejen.
Temperament
Meget sky hund, men hold da op hvor har han forandret sig og er blevet både modig og udadgående efter at Max er kommet ind i hans liv. Han er blevet en hel anden hund, og de to er verdens bedste venner. Deres skøre påfund er en kilde til evig morskab.
Tricks
Lucky kan danse. Derudover kan han ikke mange tricks. Han bryder sig ikke om, at man stiller krav til ham, så bliver han meget usikker. Han er dog generelt meget lydig. Kan gå på plads, viger ALDRIG fra min side og er familiens vagthund. Han hører ALT og han reagerer på det prompte med en øredøvende omgang gøen! :D Jeg har prøvet at gå til træning med ham, men han var så bange for de andre hunde, at han ikke fik ret meget ud af det.
Lucky laver tit det klassiske nummer, når vi er ude at gå. Han løber frit og hygger sig, jeg går i mine egne tanker og tænker pludselig: hvor er Lucky?! Begynder at kalde som en gal - kun for at opdage at han står lige bag mig med et blik, der siger: Hvad er der dog los?! Jeg er jo lige her!
Stævner
nej
Stamtavle
ja
Køn
Han
Beskrivelse
Lille og sky, men trofast som få. Svær at fotografere :D
Kommentér på:
Bichon havanais Lucky
Annonce