{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Coton de tulear Daisy 2011

4.393 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Team Coton
Kvinde | 24 år | Oprettet: 27. jul 2011


Coton de tulear Daisy

Fødselsår:
2011
Størrelse:
Hun vejer 4 kg. og er 26 cm. høj.
Temperament
Daisy har et fantastisk temperament.
Hun er simpelthen så dejlig rolig og ved præcis hvordan man opføre sig for mindre børn, ældre mennesker, jaa i det hele taget alle slags mennesker.

Hun er super super let at træne og rigtig klog, og vil gøre alt for at få en godbid.

Vi får ikke andet end ros for hendes temperament. Hun er bare for dejlig.
Tricks
Sit
Dæk
Dæk helt (lægger også hovedet ned)
Bliv
Stå
Op (op i sofa el. lign.)
Ned (ned fra sofa el. lign.)
Søge
Gi pote (højre)
Giv pote (venstre)
Gi mig 5
Gi mig 10
Kurv (lægger sig hen i kurven)
Springe
Sidde pænt
Vinke
Find musen (graver)
Rulle rundt
Hænderne op, "Bang" du død
Komme når vi kalder
Hvis der står en kasse 3 meter foran mig og Daisy kan jeg pege på kassen og så løber hun ud til kassen, rundt om den og tilbage til mig igen.
Apport
Plads
Bak - vend - bak
Når jeg nyser henter hun en pakke servietter til mig
Hente sit halsbånd når vi skal ud at gå tur
kysse
Nej/ja
Zig zag mellem mine ben
8-taller
Agility
Springe igennem mine arme
Rydde sit legetøj op
Touch
Holde hvad vi beder hende om fx. Hold blyanten, og så holder hun blyanten
Be
Klø på ryggen
Rulle gardin ned (hun henter den snor til mig og derefter ligsom man ruller gardinet ned med og så giver hun den til mig så jeg kan rulle gardinet ned)
Krydse poten over den anden
Hive sokken af foden og så derefter lægge den i vasketøjskurven
Binde snørrebånd op
Hente sko
Stævner
Ikke nogle stævner, hun er bare en dejlig familiehund.
Stamtavle
En lille fin stamtavle :-)

Mor: Frejasminde`s Ulrikke
Født d. 16.10.2008

Far: Monsieur Aymon Raj Karpat - (THOR)
Født: 12.06.2009

mormor: Azmirs Nuka

morfar: Casper De La Roche aux Fees

farmor: Sweet Lady Du Domaine De La Rouviere

farfar: Enchante Prince Batiskaj
Køn
En smuk tæve
Beskrivelse
Min elskede lille vuffer<3


I mange år har mit aller aller største ønske været at få en hund og endelig er det gået i opfyldelse.




Jeg har plaget om en hund lige siden min første hund Fie døde. Jeg var kun 6 år da hun blev aflivet og forstod det ikke rigtigt men alligevel var jeg selvfølgelig ked af det.

Så det vil sige at jeg har plaget om en hund i 5-6 år nu men så var det jo at jeg fik Daisy og det skete sådan her:

Jeg plagede og plagede og plagede hver dag. jeg lavede film til min mor og far hvor jeg viste alle de gode ting der var ved at have en hund. Jeg skrev breve til dem og jeg spurgte dem hele tiden om vi ikke nok kunne få en hund men jeg fik et nej hver gang og jeg græd mig tit i søvne. Med årene blev jeg større og mere ansvarsfuld men jeg fik stadig altid et nej. da jeg blev 12 år lavede mig og min storesøster en kage hvor vi skrev med glasur ovenpå med store bogstaver. VI ØNSKER OS RIGTIG MEGET EN HUND. om aftenen gik min mor og far en tur og imens skyndte mig og karoline og gøre klar inde i stuen med kagen og en film som vi havde lavet og jeg havde lavet et kort med en hund på hvor der oppe over billedet af hunden havde skrevet menneskets bedste ven og vi havde slukket lyset i hele huset så der hun var lys inde i stuen. da min mor og far kom hjem så de filmen og smagte kagen. Derefter sagde de " vi har tænkt lidt over det med at få en hund og vi siger hverken ja eller nej endnu for det er en stor beslutning at tage og vi har jo haft hund før og ved at man er meget afhængig af at have hund" og efter mine forældre havde sagt det blev mig og min søster helt vildt glade også selvom at det stadig kunne blive et nej som det kunne blive et ja.

Nogle uger senere:

Min mor og far gik en tur og jeg havde sagt til dem at de skulle tage en beslutning om vi måtte få en hund eller ej for nu gad karoline og jeg altså ikke at vente mere på at få et ja eller et nej. Som sagt var mine forældre ude at gå en tur og da de kom jeg satte vi os alle ind i sofaen. Så sagde min far " vi har besluttet at vi skal have en hund" og vi gik fuldstændig amok. det var helt vildt. :-D

Lidt tid efter:
Karoline og jeg havde fundet en hjemmeside hvor der var en dame ved navn vivi som solgte coton de tulear hunde. (og der havde vi valgt at det skulle være sådan en hund) så min mor ringede til Vivi og vi fik så at vide at vi skulle skrive en mail til Vivi lidt om os selv og vores familie, det gjorde vi så og så stod valget mellem en han eller en tæve, det endte så med at vi fik en dejlig lille dame, og det har vi jo slet ikke fortrudt :-) så vi fik reserverede en lille dejlig coton tæve og gav hende navnet Daisy.

Nu var tiden endelig kommet til at vi skulle køre et smut til Randers for at se på Daisy hun var ikke andet end 4-5 dage gammel da vi så hende for første gang. Så hun var så lille at hun kunne nå at ligge i min hånd.
Og da vi så var oppe at se hende for anden gang var hun allerede blevet noget større siden sidst men heldigvis lige så sød. :-) men da vi så var oppe at se hende tredje gang var hun jo endnu større :-D og jeg følte bare at de 8 uger tog flere år men endelig kom dagen hvor vi skulle hente hende og IHHHH hvor havde jeg glædet mig og neeeej hvor var hun bare nuttet.
Så gik turen tilbage til Fyn.

Da vi var kommet hjem med daisy satte vi hende ud i haven og hun løb rundt i haven, hun elskede at være ude i haven, og det gør hun selvfølgelig stadig.
Så blev det tiden til at komme ind og undersøge huset. Men det gad hun ikke hun ville bare fise rundt i haven. Og hun gik også og pev fordi hun kaldte på sin mor og søskende. Det var selvfølgelig lidt synd.

hun var en være bandit hun tog flere gange min fars sko og løb ud i haven med den og hun gik ind på min søsters værelse og tog en vatpind og begyndte at lege med den så fra nu af lukker vi døren ind til mig og min søsters værelse når der ikke er ryddet op så daisy ikke spiser alt muligt. Men daisy voksede sig større og større og.. Jaa.. Nu er hun jo vildt stor i forhold til da vi lige så hende for første gang. :-) men heldigvis er hun lige så sød og dejlig <3



Daisy er købt i Randers ved en stue-opdrætter der hedder Vivi.
Vivi har opdrættet coton'er i 16 - 17 år og var en af de ALLER første i Danmark til at opdrætte denne race. Hun er nu også begyndt at opdrætte franks bulldog :-)
I kan gå ind på hendes hjemmeside som hedder: www.frejasminde.dk
Vivi er en fantastisk god, sød, erfaren opdrætter, og hun får de sødeste hvalpe.





BEGRUND GERNE LAV ELLER MIDDEL TAK :-)
Kommentér på:
Coton de tulear Daisy
Annonce