{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tjekkoslovakisk ulvehund Bertrand's Gotto [ Himmelhund] 2013

4.354 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

*Signe*
Kvinde | 27 år | Oprettet: 24. nov 2011


Tjekkoslovakisk ulvehund Bertrand's Gotto

Fødselsår:
2013
Størrelse:
Puha, ved ikke hvor høj han er, men han bliver ca. 73
Temperament
Rigtig fint. Nysgerrig og glad for børn
Tricks
Går til lydighed, så kan de fleste kommandoer til ug :-)
Stævner
Stamtavle
Far: G`Amarok Junior Des Plaines De l`es
Mor: Janka Zlata`Palz
Køn
Dejlig Dreng ;)
Beskrivelse
Bertrands Gotto (Rollo i stamtavle), som til hverdag bliver kaldt Gotto, er en dejlig hund, som vi har fået i dag, d.24. Maj 2013.
Han er født, d.27 januar 2013, så stadig en lille dreng :O)
Han er en dejlig hund, som allerede er faldet godt til. Han passet helt perfekt ind i familien, og er blevet glad for vores to hunde.
Han er købt som vagt/familiehund, hvilket vi tror han vil blive god tid ;)
En lille frisk hund, som elsker at lege!
Let ved at lære nye ting.

d.9.3.17
I dag måtte vi sige farvel til vores skønne dreng.. efter en længere periode, hvor han har virket nedtrykt og forvirret, besluttede vi at give ham fred.
Vi har i længere tid været i kontakt med flere forskellige dyrlæger, som alle mener at det er en svulst i hjernen.
Da han så tirsdag, vælger at springe på katten, da den skal til at hoppe ud af haven, beslutter vi at det ikke længere er forsvarligt at beholde ham.
Dette er min første aflivning af et dyr. Det er noget af det hårdeste jeg nogensinde har været med til. At se ens hund ligge tage de sidste vejrtrækninger, er den værste fornemmelse...
Jeg savner ham allerede helt utroligt meget. han var en vidunderlig hund, med et fantastisk sind. Altid glad og legesyg. Selvom han de sidste måneder var forandret, så var han stadig en elskværdige hund han altid har været.
Da vi lå med ham var dyrlægens kommentar med det samme "Det er jo ikke længe siden at jeg kom forbi da i fik ham og i var igang med at finde ud af hvad han skulle hedde."
Vi har fået lov at have ham i 4 helt vidunderlig lange år! Jeg er så glad for hver eneste dag samme med ham, og vil til en hver tid, se tilbage på dette med stor glæde.

Han er blevet sendt til kremering, så om 2-3 uger, skulle han gerne være hjemme igen, hvor han kan få en plads ved siden af vores pony, som han var rigtig gode venner med.


20.8.17
Dette er første gang siden jeg mistede ham at jeg har kunne gå ind på hans profil og rigtig se på billederne. I forhold til ares kan jeg knap nok kigge på billederne af Gotto. Jeg nævner næsten aldrig gotto i nogen samtaler og prøver for det meste at undgå at nævne ham... jeg forstår ikke at han er væk. Jeg føler det er så uretfærdigt at jeg skule miste mit kæreste eje.. jeg ville give alt for bare et kys mere. For at få muligheden for at fortælle ham hvor højt jeg elskede ham..

Tusind tak for alt Gotto!
Kommentér på:
Tjekkoslovakisk ulvehund Bertrand's Gotto
  •   18. jan 2019 Hvis man køber hund af Bill Ejner Jørgensen beder man selv om alt for tidligt aflivninger af hunde, der er desværre en grund til at manden har udstillings og avls forbud og lige en mere han skal i retten for vanrøgt her i februar alle hans hunde lever i en lade med meget ringe kår. Når det er agt vil jeg kondolere for lige meget hvad så er det aldrig sjovt at miste

  •   4. nov 2016 Du har nok hørt det tusinde gange før. Wauw en flot hund. En høj fra os

  •   16. nov 2013 Skøøøn hund du har fået dig der Er slet ikke temmelig meget misundelig smiley

  •   5. sep 2013 Hvor er han fin i får en høj fra os

  •   15. jul 2013 Laika jeg ved hvad jeg har mellem hænderne. En hund som jeg nu har haft i over en måned, ogom opføre sig som en hvilken som helst anden hund.
    Synes ikke du skal komme og spille klog om hvorvidt jeg ved hvad jeg har mellem hænderne!
    Min mor haft hund siden hun var helt lille så mon ikke vi har styr på det....
    Og ja, jeg mener stadig en hvilken som helst hund kan blive farlig samtidig med at jeg ved jeg har med en hund at gøre.

    Og så synes jeg vi skal stoppe den diskusion alle sammen og ellers skriv en pb, da denne profil kun skal bruges til at vise min hund frem;-)


  •   15. jul 2013 "Alle hunde kan blive farlige med den forkerte ejer."

    Det er sådan en sætning, man næsten kun ser fra folk, der ikke ved hvad de har mellem hænderne.

    Han skal ikke behandles som en ulv. Han skal behandles som det han er. En tjek. ulvehund. Hvis man prøver at behandle ham som andet, går det da først galt.


  •   27. maj 2013 Hej folkens.
    Nu synes jeg lige det er på tide at I igen igen får af vide at jeg ved hvad jeg har med at gøre. Vi har fået rådgivning og er ude blandt mennesker smiley Han bliver behandlet som en ulv.
    Vil rigtig gerne have jeres hjælp Johhnni og Pandora.
    Men synes lige I skal forstå at vi godt ved hvad vi har købt og at han bliver opdraget af min mor, som ved hvad kan kræver smiley


  •   27. maj 2013 Ahm. Lad os lige slå fast at dette er en hund, ikke en ulv, eller en såkaldt ulvehybrid. Det er en godkendt race og har været det i 55 år. Ja den kræver meget, og den er betydeligt længere tid om at blive moden end andre racer.
    Det er en god ide at betragte den som en ulv, så bliver man ikke så skuffet når arbejdet tager lang tid, ligesom den kan læse kropssprog langt bedre end andre racer. Nå ja, og så er den betydeligt kvikkere, og det kan være svært at være forudseende. Racens største svaghed er, at den aldrig kan lære at være alene, men det gør den nu ikke til et vildt rovdyr, det er stadig en hund. Signe, mød os på Facebook, så har du altid et råd lige ved hånden.


  •   27. maj 2013 Signe jeg kan kun give Malene - og huskierne ret du skal sørge meget for at den kommer meget ud blandt andre mennesker og hunde fra hvalp af og det er ikke kun en men op til 20 til 25 mennesker pr. dag og ture ned i centrum af byen samt toge busser da de ikke har nogle tillid til hverken mennesker eller fremmede hunde, hvis i skal kunne havde glæde af den og i må huske at der er ret meget ulv i den så den skal behandles mere som en ulv end som en hund du/i er velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning samt at der er andre herinde der ved ret meget om rasen

  •   25. maj 2013 velkommen smiley er helt misundelig

  •   24. maj 2013 Tak smiley

  •   24. maj 2013 Held og lykke med det smiley

  •   24. maj 2013 Tak. Ved vi allerede. Vi ved 100 % hvad vi går ind til. Vi har læst på hunden, og har fået hjælp af hunde træner der kender til racen og hjælpe af forrige ejer.
    Kan nu desværre ikke give dig ret, da jeg ikke kan se problemet. Men lad det ligge smiley
    Hunden er købt og vi er glad for ham.


  •   24. maj 2013 Alle hunde har ikke de gener som disse naturhunde har. Det er ikke meningen at mennesket skal bringe ulven ind i de små hjem. Den skal blive i naturen. Jeg siger ikke at der er noget galt med jeres hund, men af erfaring går det oftere skidt end godt. I kan få store udfordringer om et år. Det er ikke en hyggehund. Bare så I ved det og er forberedt.

  •   24. maj 2013 tak smiley
    For ikke at skulle skrive det flere gange.
    Har mødt mor, far og resten af Bertrands familie. Der er ingen problemer med dem, andet end at de skal trænes, som så mange andre hunde.
    Så kan ikke se grunden til den dårlige omtale af en faktisk ret dejlig hund smiley
    Alle hunde kan blive farlige med den forkerte ejer.


  •   24. maj 2013 pæn hund smiley

  •   24. maj 2013 Jeg er lidt nysgerrig på hvorfor man henter sådan en race hjem til DK? De har intet naturligt forhold hertil, og deres sind kan give store problemer om et års tid. Er I klar over det?

  •   24. maj 2013 Tillykke med ulven! Er helt vild med udseendet på den race - er bare mega nervøs for sindet o.O Helt vild lækker er jeres lille dreng i hvertfald!

Annonce