{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk staffordshire terrier Tiámo 2006

8.111 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

***Maja M** *
Kvinde | 36 år | Oprettet: 14. mar 2006


Amerikansk staffordshire terrier Tiámo

Fødselsår:
2006
Størrelse:
Tiámo måler 55 cm og vejer ca 27 kg lige nu:-). Men hun skal også snart vejes igen....
Temperament
Tiámo er en meget forsigtig pige, især når hun møder andre hunde- store eller små eller nye ting hun ikke har set før. Hun er meget rolig i temperament, og er meget kærlig både over for børn og andre mennesker..Hun er god til at forsvare sin sag, når hun ikke lige altid får sin vilje. *SS* så brokker hun sig altid gevaldigt.

Når der kommer folk på besøg, bliver de overvældet med kys på hele kroppen og tøjet endda:-) hun har stor tendens til at slikke på alt og alle der kommer ind af døren, så der er aldrig nogen der føler sig uvelkomne. Griner. Så er der nogen der ikke har et godt indtryk af Amerikansk staffordshire terrier eller bare hunde i det hele taget, så skal tiámo nok få ændret dét:-). Hun er utrolig godmodig, en rigtig god hund.

Tiámo SKAL opleves, hun er helt utrolig dejlig, og verdens bedste:-)

Hun er meget mor glad, Og ellers en rigtig god pige. Men ellers er hun en lille puttegris <3 Hun æælsker dyner, alt hvad der er blødt og stort at kringle sig ind i:-) . Hun er min lille øjesten*SS*

Folk med foredomme mod denne race, skal lige huske på, det er ikke hvad hunden er, men hvad ejeren gør den til.!!
Det er en hund man kan få rigtig meget glæde af på alle måder, og er i mine øjne en af verdens bedste:-)


Tricks
"Sit", og "på plads "
"Gi´ pote" , "læg dig" "High five", " vente med at hente bolden, til der bliver givet kommando" "det' mors" gø´på kommando, gå uden snor (Kommer der dog en anden hund til syne, er det nogengange lidt svært at kalde legebarnet til sig med det samme ...:-)
Hun er en rigtig god vagthund, men lige så farlig hun kan lyde på den anden side af dørerne, lige så glad og sød er hun....*S*


Stævner
Ingen, det behøves heller ikke.
Stamtavle
nej.
(far Storm)
(mor Mille)
Køn
Den kønneste pige!!:-)
( faren er er også herinde, han er ligesåflot:-)
Storm
Beskrivelse
Tiámo er en rigtig glad, dejlig pige. Hun elsker børn, og forstår et NEJ, hvis hun gør noget forkert. Hun elsker at være i skoven, især når vi møder nogle af hendes hundevenner:-) Ellers er der ALTID fuld fart på. Nogen gange lidt for meget fart på, så bagdelen flyver hen af gulvet med hende bagefter.. *S* HUn er lysebrun/sort (Cola-farvet agtig) tigerstribet, med hvide aftegn på bryst og lidt på poterne. Og så har hun en lille hvid plet på halsen. Hun bliver bare kønnere og kønnere jo større hun bliver:-)
,
Kommentér på:
Amerikansk staffordshire terrier Tiámo
Annonce