{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Bertha 2012

1.061 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Schunck
Kvinde | 36 år | Oprettet: 13. mar 2015


Blanding af racer Bertha

Fødselsår:
2012
Størrelse:
7,5 kg.
Temperament
Rolig, fjollet, klodset.
Tricks
Hun er en ægte jagthund og kan nedlægge fasaner og duer - utroligt med de korte ben.
Stævner
Stamtavle
Blanding af mops og pekingeser - ingen stamtavle.
Køn
Beskrivelse
Bertha er verdens dejligste lille hund, med det skønneste temperament. Hun er altid glad, hun er klar på at lege og er super klodset, hun falder altid over sine egne ben, falder ned af sofaen og meget mere. Samtidig er hun en rigtig sofahund om aftenen, hun elsker nus, og kan sidde i timevis i haven og snuse til luften.
Hun har ikke haft en nem start på livet, jeg er hendes 4. ejer og købte hende da hun var 3-4 måneder gammel. Jeg tror måske hun er blevet behandlet skidt, for hun er meget bange for fremmede mænd. Hun er ikke lærenem, og jeg har heller ikke fokuseret på sit, dæk mm. Vores fokus har ligget på sociale sammenhænge, gå pænt på gaden, lad være med at gø af fremmede mænd osv.

Vi bor i en lejlighed i Slagelse, men hver dag sætter jeg hende af hjemme hos mine forældre, for de har en meget stor have med omkringliggende juletræsplantage - alt er indhegnet - hvor Bertha og mine forældres hund (pekingeser) kan være ude hele dagen. Der er altid nogen hjemme og døren står altid åben, det er i sandhed slaraffenland for hunde :) Jeg er enormt taknemmelig for at mine forældre vil have hende der hver dag, og fordi de forguder hende så meget som jeg gør.
Kommentér på:
Blanding af racer Bertha
Annonce