{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Papillon Charlie 2010

1.638 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Frida og Charlie
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. mar 2015


Papillon Charlie

Fødselsår:
2010
Størrelse:
Han skal gerne vejre omkring de 5 kg men han vejer en lille smule for meget lige nu, men håber det vil hjælpe når vi begynder på noget andet fodre.

Er så heldig at han har tabt sig fra 5,5 til 5,3 kg

Efter han er hjemme ved min mormor har han taget en del på så nu vejer han 6,5 kg men når jeg kommer hjem så skal han tabe sig :)

NU har jeg haft ham hjemme i små 2 år og han har tabt sig en del. Han ligger nu nede på de 5,1-5,3.
Temperament
Han er en hund med et særligt temperment, da han på nogle dage gerne vil snakke med andre hund mens nogle dage syntes han ikke at han vil snakke. Det er heller ikke alle mennesker at han kan lide og det kommer også meget an på hvilket humør han er i.

Efter han er blevet lidt ældre har han ændre sig lidt, så han har nemmere ved at vil snakke med andre mennesker eller bare at opsøge dem, hunde har han stadigvæk lid problemer med men han er begyndt at kunne lege med andre hund.

Han temperament har virkelig ændret sige meget på det sidste efter han er blevet ene hund er det som om han gerne vil snakke lidt med nye hunde, tror han den gang havde nok i dem der var der hjemme.
Tricks
Han kan snart 40 tricks, det er noget han elsker at træne og han kan mange sjove og anderledes tricks. Jeg skal til at lære han et nyt tricks som er at han skal makere den form som jeg siger.

1. Give pote
2. Giv me five
3. Giv me ten
4. Kysse
5. Bukke
6. Vinke
7. Rulle
8. Twiste
9. Død
10. Bamse
11. Feet op på føder
12. Slalom mellem ben
13. Baglæns slalom mellem ben
14. Bakke
15. Bakke rundt om mig
16. Flov
17. Hoppe i gennem arme
18. Kravle
19. Nyse
20. Bakke op ad ting
21. Halte
22. Gemme hoved i en kegle
23. Trille bold
24. Krydse poter
25. Hoppe i gennem ben
26. Hoppe op på ryg
27. Hoppe op i arme
28. Elefant
29. Feet op på hænder
30. Vende en plade
31. Hoppe op af en væg/træ
32. Kravle under en hulahop ring
33. Gå med en hula hop ring i munden
34. Rundt om en pind/træ
35. Otte tal mellem ben
36. Omvendt elefant
37. Åbne hans bur
38. Hoppe op på føder
39. bakke op af en trappe
40. baglænds otte tal
41. Slalom mellem arme
42. bakke ned af en trappe
43. blæser bobler i vand
44. rulle sig ind i et tæppe
45. Bakke rundt om ting
46. løfte alle poter
47. se til venstre
48. bede aftenbøn
49. stå på skateboard
50. Holde en stok
51. Bakke igennem en tunnel
52. Bakke ind mellem ben
53. Rydde op
54. Lægge hovedet ned

Vi får ikke trænet så meget nyt her for tiden, men ellers hygger vi bare med lidt træning og dem han kan
Stævner
Vi har trænet lydighed i DCH Østfyn men nu er vi begyndt på agility i DCH Nordfyn. Vi har været til 5 konkurrence i B-klassen men det er ikke gået så godt. Vi har været afsted til den første agility konkurrence hvor det ikke gik alt for godt han ikke var 100% koncenteret på det vi skulle.


Rally konkurrence d. 16/03-2016
Blev 2 ud af 7 i begynderklassen med 91 ud af 100 point

Rally konkurrence d. 30/4 - 2016
Begynder klassen 74 ud af 100 point
Åben klasse IB - ikke bestået

Rally konkurrence d 5/6 - 2016
Begynder klassen 84 ud af 100 point
Åben klasse 61 ud af 100 point

Rally konkurrence 17/6 - 2016
Begynder klassen IB - ikke bestået
Åben klasse 33 ud af 100 point

Rally konkurrence 9/10-2016
Begynder klassen IB - ikke bestået
Åben klasse IB - Ikke bestået

Rally konkurrence 9/4-2017
Begynder klassen IB - ikke bestået
Åben klasse 55 ud af 100 point

VI har siden da været til mange konkurrence og har ikke fået dem opdateret.
Vi er kommet i øvet i rally, men den klasse har vi ikke bestået og sjældet vi også har bestået åben, da han virkelig er begyndt at drille mig når vi er af sted.
Stamtavle
Ingen
Køn
Han
Beskrivelse
Han er en rigtig sød hund. Han elsker at putte i sengen eller på sofaen, han hader når han er våd eller beskidt så han ikke kan få lov til at kommer på i sengen eller sofaen, så han elsker når vi er på lejre så han kan komme med i sengen selv om han er våde eller beskidt.

Han elsker at træne tricks og så elsker han også agility. Min plan er at vi i januar 2016 skal begynde til rally i DCH Nordfyn, da vi er stoppe ti DCH Østfyn da vi ikke fik lært noget nyt der og så syntes jeg at rally lyder spændene og det har også været sjovt de gange jeg har prøvet det.

Jeg har haft ham med på en ungdomslejre 4 gange før og det skal vi igen i år men hvor det desværre bliver vores sidste lejre deltager da jeg falder for alders grænsen. På lejren er han bare en charme trold over for de ledere vi har i den gruppe vi er i. Charlie syntes det sjoveste ved lejren er at det handle kun om ham og at vi prøver så mange forskellige ting, eller bare at skal drille, eller bare lave alt andet en det vi lige skal, men det han nok syntes er det aller sjoveste er nok at løbe agility, træne tricks og når vi er i skover hvor han kan får nogle runderinger og når han skal ud og lave et langt indkald.

Han er bare en lidt sær hund en gang i mellem. Han er en der er klar til at lege kl 7 om morgen, han er også bare klar til at lære nogle nye ting. Han har boet sammen med min familie siden september 2010, han var i starten min mors hund, men i 2012 over tog jeg ham og han blev min hund. I sommeren 2012 lærte han største delen af de tricks han kan. Han hader at komme i bad men han elsker at få lov til at tørre sig selv i håndklædet.

Han er den dejligste og sjoveste hund jeg har haft. Men elsker bare den hund. Han elsker at lave det jeg syntes er sjovt og hader også det at jeg ikke syntes er så sjovt. Han er mit et og alt <3

Fra den 31 juli 2016 frem til den 31 juli 2017 bliver han passet af min mormor da jeg er inde som soldat ved hesteskadronen, men er sammen i weekenderne når jeg er hjemme og når jeg er hjemme på overlov, hvis jeg har tiden til det er vi til træning og ellers er der bare træning hjemme i haven :)

Han er min tro følges ven og nu er vi d 1/7 2018 fyttet ud for os selv, og der må jeg sige vi rigtig har hygget med bare at vær os to :)
Kommentér på:
Papillon Charlie
Annonce