{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Berner sennenhund Tino 2014

1.132 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Dog lover
Kvinde | 25 år | Oprettet: 3. nov 2010


Berner sennenhund Tino

Fødselsår:
2014
Størrelse:
Ved det ikke endnu, da vi ikke har fået ham målt!
Temperament
Tino er en meget afslappet og glad hund :)
Tricks
Ingen lige nu :D
Stævner
Ingen
Stamtavle
Jeg har ikke lige set den endnu, så kan jeg ikke skrive.
Køn
Hanhund (ikke kasteret endnu men skal det efter påske)
Beskrivelse
Tino er en super dejlig hund vi købte for en tre ugers tid siden, hans tideligere familie havde ikke tid nok til ham, så de ville faktisk ha´ haft aflivet ham, men så sagde vi at vi rigtig gerne ville have ham.
Vi skulle egentlig ha´ haft en hvalp, men vi kunne ikke finde nogle som var billige, og så faldt vi over Tino og ja så blev det ham.

Tino er en super skøn hund som virkelig er med hvor det sker, han elsker at snakke og putte i sofaen med os. Han er os en rigtig drenge røv som bare skal have opmærksomhed, og rigtig hurtigt kommer til at kede sig, han er jo trods alt kun 10 måneder.

Tino og Chang kommer godt ud af det med hinanden, de er virklig blevet gode venner, de fare rundt hele tiden, men hvis de leger med deres lege tøj udenfor, så kan det godt nemt gå galt, for så kan de ikke enes, men de er blevet meget bedre i for holdt til den første uge.


Tino er vokset meget i bredden siden vi fik ham, han er oppe på de 46 kilo nu, hans pels er ogs blevet utrolig flot og tyk! Han er lidt af en vild basse og en kæmpe teenager som bare vil have opmærksomhed hele tiden, så nu er han begyndt og tage vores sko og fjernbetjeningerne, den store bølle :)
Kommentér på:
Berner sennenhund Tino
Annonce