{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fransk bulldog Bella 2010

513 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Ditte D
Kvinde | 30 år | Oprettet: 21. feb 2009


Fransk bulldog Bella

Fødselsår:
2010
Størrelse:
Bella er en stor lille pige.. Hun er større og længer en min dreng, men meget spinkel. Hun vejer 12,5 kg
Temperament
Bella er en livsglad pige som har haft et hårdt liv. Hun er rigtig glad for Kessler, de hygger, leger, putter og hader når de er fra hinanden.
Hun elsker hele min famile og venner som kommer og besøger os.
Fremmede hund er hun ikke så god til. Små hunde kan gå an så længe de ikke gør eller er agresive over for hende for så bliver hun bange og agresive selv. Da hun er blevet bidt voldsomt af en stor hun er hun meget bange for store hunde.
Her hjemme er hun glad og nyder livet. Hopper rundt og er glad.
Tricks
Hun kan sit tildels??
Gå i kurven når vi skal spise.
Kommer når man kalder.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
En lille prinsesse
Beskrivelse
Bella hentede jeg en sen aften i januar 2015. Hun har haft et hårdt liv. Tynd, sår i hele hovedet efter bid fra en stor hund. Hun kom til tjek ved dyrlægen dagen efter men de måtte ikke røre hende. Så hun fik noget mod smerter og så skulle jeg komme dagen efter. Her var hun mere rolig og de kunne undersøge hende. Hun var tynd, betændelse i mange af hendes sår, slem ørebetændelse, cherry eye. Efter hun tør på, kom af med hendes ørebetændelse og hendes sår helede flot. Dryppede øje på hende hverdag for at fjerne betændelsen deri også. Hun blev opereret i hendes øje og det blev så fin. Hun kom i løb i slutningen af feb og kort tid derefter fik hun en akut livmoderbetændelse so. Blev fjernet.
Nu er hun oven på igen, dog haft en del problemer med allergi og hud men er ved at komme oven på igen.
Hun er blevet rigtig flot og taget flot på hun er glad og legesyg og hun nyder livet med mig og Kessler. Hun er glad for min kæreste og min familie elsker når vi besøger dem. Hun er knyttet rigtig meget til mig og Kessler. Hun er renlig men en diva også. Våd græs skal man ikke nyde noget af :)
Hun er min lille prinsesse og en Diva med stort D. Hvis hun ønsker opmærksomhed hopper hun op på en eller piver og bliver ved indtil man ligger en hånd på hende :).
Hun elsker at køre bil og gå tur hun går helt i selvsving og hopper rundt af glæde. Hun elsker at putte og nusse
Kommentér på:
Fransk bulldog Bella
Annonce