{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Spids Beauty 2013

5.674 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Bettina N
Kvinde | 41 år | Oprettet: 3. dec 2015


Dansk Spids Beauty

Fødselsår:
2013
Størrelse:
47 cm og 12,5kg
Temperament
Dejligt temperament, hun er helt stille og rolig, knurre og gør aldrig, medmindre vi opfordre til det i leg.

Beauty elsker nye mennesker og er sikker på at alle der kommer i hjemmet eller går forbi på gaden er der bare for at besøge hende :)
Tricks
Plads, sit, dæk, pote, hi-5, "mors godbid", bliv, stå, sit pænt (sætter sig på rumpen med forbene i vejret), vinke, løfte et ben af gangen... og mange flere
Stævner
Stamtavle
Ja, gennem GDS
Køn
Tæve
Beskrivelse
Beauty er en meget livlig og dejlig hund. Hun vil rigtig gerne have opmærksomhed og nusses og putte. Hun elsker at lege, både med os og med hendes søster. Når legen er færdig elsker hun at ligge på det øverste trin på terrassen og kigge ud over hendes "kongerige".
Beauty er den mindste af vores to piger, der er kuldsøstre, men det er hende der er alfahunden. Vi har haft glæden af hende fra hun var 8 uger, og hun har bragt så meget liv og glæde ind i vores lille familie :)
Hun er meget tænksom og er rigtig hurtigt til at få gennemskuet de forskellige aktivitetslege man kan give dem, så de hurtigt bliver kedelige. Der er gang i hende og fart på, men når vi sætter os ned for at slappe af så går der ikke længe før hun ligger ved siden af eller tæt på os og slapper af med os.
Hun er en fryd og en glæde at have i hjemmet, og vi elsker hvert øjeblik vi har hende
Kommentér på:
Dansk Spids Beauty
Annonce