{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chihuahua Leopold 2013

200 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Nikoline J
Kvinde | 30 år | Oprettet: 27. maj 2016


Chihuahua Leopold

Fødselsår:
2013
Størrelse:
1,9 kg
Temperament
Fantatisk temperament - glad for de fleste hunde og mennesker samt børn. Gøer kun når han bliver meget glad, legesyg eller ser nogen, som han holder meget af. Er en rigtig putte fis, der kan ligge under dynen en hel dag, hvis det stod til ham.
Tricks
Det basale som sit, dæk, giv pote, vente, på plads, slip, gå pænt osv.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Han (kastreret)
Beskrivelse
Leopold er min lille guldklump! Jeg købte ham et par uger efter han var blevet født af min veninde. Egentlig havde jeg aldrig regnet med, at jeg skulle have så lille en hund, da jeg altid har været mest til store hunde, men da jeg sad med den her lille bitte hvalp i mine hænder og han bare puttede sig helt ind til mig og kiggede på mig med sine store brune øjne, så var jeg solgt!

Jeg flyttede straks i min egen lejlighed så jeg kunne købe ham, da jeg på det tidspunkt boede hjemme hos mine forældre og de ikke ville have hund - det ændrede sig dog senere, så snart de havde passet ham den første gang! Mine forældre har et enormt tæt forhold til ham og passer ham ofte, da de elsker at have ham med alle steder ligeså meget som jeg gør.

Han er en fantastisk lille hund, der har en kæmpe stor personlighed. Han er ikke en lille bangebuks, men sætter sine poter solidt foran den anden og går trygt mod alt hvad han møder. De bedste legekammerater han har er en rottweiler på 55 kg og en cane Corso på 45 kg. Det er fantastisk at se, at ens store socialiserings arbejde har givet pote når han går på de store hunde i leg, som han ville gå på en lille hund i leg.

Han er desuden en rigtig putte trold, der elsker at ligge under dynen - helst hele tiden i nærheden af mig. Han elsker også at gå lange ture og traver gerne derud af sammen med mig i flere timer. Vi går dagligt ture på minimum 10 km om dagen og gerne mere. Han bliver aldrig træt af at gå og løber bare derud af hele vejen - først når vi rammer sofaen derhjemme går han kold.

Han fodres med BARF, da han altid har haft meget stærke meninger om hvad han ville spise og ikke spise. Indtil jeg fandt ud af hvad BARF var, har det derfor været lidt svært i perioder at holde huld på ham - blandt andet i løbetids perioder hvor der er ekstra hormonel stress, har det været svært.

Han har desuden parret 3 tæver hvoraf 2 stk blev drægtige i første hug. Den sidste ville aldrig lade ham komme ordentlig på, så derfor blev den ikke drægtig. Det blev desværre kun til et enkelt kuld, da den anden tæve tabte hvalpene grundet cyster i livmoderen. Den tæve der blev drægtig var min venindes, så vi har været fælles om alt vedr hvalpene og derfor har Leo og jeg boet sammen med hvalpene i de måneder hvalpene var hos os. Nora (min anden hund) er fra det kuld, som kom ud af Leo og min venindes pomeranian tæve, Summer.

Efter parringerne blev han dog helt enormt stresset - nægtede at spise og sad egentlig blot i vindueskarmen og kiggede ud og hylede hele tiden. Var generelt virkelig ked af det og helt vildt stresset. Udover det blev han pludselig ret dominant overfor andre små fertile han hunde. Et problem som jeg aldrig før har haft med ham, hvilket jo selvfølgelig gjorde mig virkelig ked af det. Derfor tog jeg en hurtig beslutning og fik ham kastreret. Det har hjulpet helt vildt - han er meget mere rolig, har taget pænt på og spiser hver dag nu. Stresser ikke længere og er ikke længere dominant overfor andre små fertile hanhunde.

Det var lige lidt om min højtelskede Leo! Jeg håber i nød at læse med og se billederne af min guldklump.
Kommentér på:
Chihuahua Leopold
Annonce