{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Nellie 2016

821 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sarah T
Kvinde | 27 år | Oprettet: 5. nov 2011


Blanding af racer Nellie

Fødselsår:
2016
Størrelse:
Hun skulle gerne blive en mellem hund på omkring 25 kg.
Dog mener dyrlægen at hun bliver en lidt stor dame på omkring 30 kg, men nu må vi se ;)

27/02 - 2017 - Ja det holdte så slet ikke stik, hun vejer nu cirka 19 kg. og er en meget spinkel og fin mellem hund.
Temperament
Rigtig skæg lille tøs med de særeste påfund. ild i rumpen. Meget nysgerrig og yderst lærenem og faktisk rigtig kvik :) Hun vil gerne lege med alt og alle. Hun er en lille dame med sin helt egen mening og lytter kun når hun har tid.. Det bliver forhåbentligt bedre med tiden ;)
Tricks
Hun kan ikke så meget endnu, da hun jo stadig er en lille baby, men af sin unge alder vil jeg vove at påstå at hun allerede kan en del.
Hun er ved at have godt styr på det helt basale, såsom
- Sit
- Dæk
- Plads
- Kommer når man kalder (hvis hun altså har tid ;))
- Give pote
- Hænderne op
- spille død

Derudover er hun en rigtig snakke trold og derfor har hun allerede lært at give hals.
Stævner
Ingen endnu, men vi regner med at skulle træne noget agility, så det kunne da være at man skulle prøve et stævne eller to når den tid kommer :)
Stamtavle
Hun er blanding af:

Mor: labrador/border Collie

Far: Springer spaniel

En lille Upser hvalp, men en skøn en af slagsen :)
Køn
Tæve
Beskrivelse
Efter vi mistede vores elskede hund Nanna, var huset så skrækkeligt tomt og savnet blev på ingen måder mindre af dette.. derfor besluttede vi os for at hvis vi skulle have hund i år, måtte det altså være nu.
Selvom det stadigt var farligt tæt på tabet af Nanna, begav vi os ud i det alligevel. Dette gjorde dog også jagten på vores nye bedste ven lidt følsom og vi havde meget svært ved at se på ny hund i starten, men da vi mødte lille Nellie føltes det bare helt rigtigt. Det skulle være hende <3

Nellie er en rigtig sjov, kvik lille hvalp som er frisk på lidt af hvert. Hun var flokkens modige og frække tøs, men det vendte lidt da hun kom hjem til os, for puha.. alt var bare lidt farligt ;) Men hun er heldigvis ved at være tilbage til sit gamle jeg og er en hvalp der nu er klar på at udforske alt!

Som sagt er hun en ret skæg lille en, med de særeste påfund. Hun er yderst kvik og kunne snildt finde ud af at åbne en børnesikret låge efter 2 min. :P Derudover bruger hun også sine poter ekstremt meget, lidt som en kat når hun f.eks. skal jagte noget. Det ser ekstremt komisk ud og vi joker lidt med at hun er halvt kat ;)
Kommentér på:
Blanding af racer Nellie
Annonce