{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Marley 2015

317 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Camilla A
Kvinde | 39 år | Oprettet: 8. nov 2009


Blanding af racer Marley

Fødselsår:
2015
Størrelse:
ca. 20 kg. - atletisk. En mellemting af en cocker og en schæfer.
Temperament
Rolig og energisk på samme tid. Kærlig, opmærksom, vagtsom, følsom, ivrig, nysgerrig, ELSKER børn og andre hunde. Og katte (der bor en kat i opgangen, der godt kan lide hunde, og per definition er alle katte dermed søde...)
Tricks
Sit, dæk - med og uden håndtegn
Plads
Giv pote (begge poter)
Bliv
Går uden snor
Hjemkald
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen stamtavle - Marley er en blandingshund, og er halv cocker spaniel og halv langhåret schæfer.
Moderen var cocker og brun
Faderen var langhåret schæfer, i klassiske schæfer farver.
Marley blev sort, med hvidt bryst, meget pels og schæferens faner.
Mange tror han er en flatcoat blanding.
Køn
Han
Beskrivelse
Marley er en blandingshund og er halv cocker spaniel og halv langhåret schæfer. Han er enormt kærlig, kælen, opmærksomhedskrævende og ret følsom. Både rolig og et energibundt i en. Han elsker at putte.
På vores ture kan man virkelig se cockeren i ham. Han går med snuden i jorden, konstant. I en grad at han faktisk er gået ind i lygtepæle og træer, da han har fuld fokus på at snuse, i stedet for at se hvor han rent faktisk går.. Alt skal undersøges. Han er meget nysgerrig, energisk og ekstremt hurtig, og er ikke helt nem at køre flad. Der er 3 hunde, hvor vi bor, som han altid leger med, og han kan køre alle 3 trætte - en efter en (en lidt ældre dame og 2 unghunde på hans egen alder), mens han stadig står og logre - ivrig efter mere leg.

Han er en blandingshund af 2 meget karakteristiske racer, og det kan mærkes. Han har så mange træk efter både cockeren og schæferen.
Lige så lydig, vagtsom, opmærksom han kan være, lige så ulydig og trodsig kan han være, men med bold kan man få ham til hvad som helst. Han er skarp, og lærer enormt hurtigt. Dette har kostet en del i intelligens legetøj. Han løser dem i løbet af en dag, og så er det jo bare en form for langsom spise derefter. Det længste et tøjdyr har holdt var 28 minutter, og det var et af dem der ellers skulle være lavet af noget meget stærkt materiale, så det er vi stoppet med at købe.

Han går i børnehave, 2 gange ugentligt, hvilket har hjulpet ham enormt meget på det sociale, og der er, til dato, ingen hunde han ikke har kunne med.

Han har en kraftig pels, fælder en del, har schæferens faner på front, mave og bag. Front er hvid, mave er sort, bag er hvid, sort, brun.

I øvrigt rask. Fuld sundhedsbog. Komplet røgten for nylig, og ingen tegn på noget alarmerende.
Kommentér på:
Blanding af racer Marley
Annonce