{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Staffordshire bull terrier Tarzan 2016

893 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Maibrith
Kvinde | 28 år | Oprettet: 8. sep 2015


Staffordshire bull terrier Tarzan

Fødselsår:
2016
Størrelse:
41 cm og ca. 18 kg
Temperament
Trofast, trænings-glad (nærmest trænings-gal), evigt glad, stædig, bølle og terrier med stort T!
Derudover er han ellevild med børn og mennesker generelt og kunne aldrig nogensinde finde på at komme til at bide eller skader mennesker på nogen måde. Han er en elendig vagthund grundet hans kæmpe hjerte ??

Over for hunde, er han respektfuld og tålmodig, men samtidig er han en hanhund som godt kan vise lidt egenkønsagressivitet som jeg dog meget tror hænger sammen med at han jo dog er teenager og lige skal lære at styre hormonerne, samt at han allerhelst vil træne med sin mor og derfor ikke gider at andre hunde skal forstyrre ham.
Tricks
Blandt andet:
Stå
Sit
Dæk
Bliv
Buk
Bamse
Hop
Op
Squats
Giv pote
High five
Dobbelt high five
Vinke
Løfte bagben separat
Rundt (dreje rundt om sig selv)
Rundt om (rundt om en ting eller menneske)
Rulle rundt
Spille død
Sidde bamse og falde ned og spille død
Ked (lægge hovedet ned og kigge op)
Rør (røre en ting med to poter)
Touch (røre en ting med én pote)
To poter (to bagpoter på en ting, fx kontaktfelt på vippe, og to poter på jorden)
Bakke op på ting
Bakke
Gå på plads, ved fod og lign

Og så en masse ord som, værsgo, nej, ja, søg, markér, find, hent, apport osv.
Stævner
Nogle agility stævner, 3 udstillinger og en enkelt rally konkurrence indtil videre
Stamtavle
Sire: Silkstaffs Naz // dk
Dam: Spirit // dk
Køn
Han
Beskrivelse
Hentede bassen d. 15/10 - 2016. Tarzan, som på papiret hedder Coolio, er en fræk lille hvalp med atitude og en kæmpe forkærlighed for mennesker og en naturlig forsigtighed overfør børn. Tarzan kan godt være ret nervøs ved nye ting, men finder stor tryghed ved "mor og far", så han skal nok blive en selvstændig herre

Tarzan er nu 1 år og 8 måneder. Omkeing jul 2017 ca. begyndte han at blive en rigtig teenager, og vi har siden hen kæmpet meget med at træne accept af andre dominerende hanhunde. Det begynder endelig og give pote.
Tarzan er en rigtig arbejdshund og elsker højere ens noget andet, noget sjovt træning med sin mor. Han er super lærenem og arbejdsglad og er derfor fantastisk at arbejde med.
Vi startede med hvalpetræning og alm. lydighed, men har siden da tilføjet agility, rally lydighed og nosework som konkurrencesports. Derudover laver vi en masse hundefitness, løbetræning og tricks og har en enkelt gang indtil videre, afprøvet at være på greyhound stadium for at løbe, hvilket vi begge var store fans af. Det er bestemt ikke sidste gang.

Opdatering d. 24. marts:
Verdens bedste Tarzan er afgået ved døden. Til Agility faldt han pludselig om og var på under 3 sekunder død. Mit aller værste mareridt spillede sig for øjnene af mig, og mens jeg i rent chok og sorg rendte rundt efter en mobil for at ringe til en dyrlæge, ankom en mand med sin chihuahua. Han gav Tarzan hjerte lunge redning i omkring 20 minutter før vi endelig fik kontakt til en dyrlæge som fik overtalt manden til at opgive genoplivningen. Da vi kom til dyrlægen med ham i armene, kunne hun intet finde på ham. Hun var derfor ret sikker på at det måtte være et skjult hjertefejl, blodprop eller lignende, der forårsagede det voldsomme hjertestop. Tarzan bliver kremeret og spredt de steder som betød aller mest for os sammen ?? Glemmer aldrig min dejligste Bøf, selvom vi allerede samme dag startede søgningen efter en ny hund! Håber at vi snart får en hund der kan fylde lidt af tomrummet ud og så vi kan ære Tarzan på en god og overkommelig måde
Kommentér på:
Staffordshire bull terrier Tarzan
Annonce