{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Italiensk mynde charlie 2005

10.015 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

karin c
| 45 år | Oprettet: 23. feb 2007


Italiensk mynde charlie

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Charlie er en stor Italiensk Mynde af sin race. Han er høj med sine ca. 39 cm og en vægt på 7,3 kilo.
Temperament
Charlie er og bliver klassens klovn med DAMP ;-))) Han kan ikke sidde og ligge stille fem minutter af gangen. Jo - hvis han har løbet om kap med en af sine hundevenner i en time, så kan det ske, at han falder lidt hen. Men kun indtil han hører den mindste lyd, indtil en af os rejser os op, indtil nogen går forbi vores dør eller lign.

Han elsker at sidde i favnen på en, elsker at ligge i ske, og skal være i samme rum som os - hele tiden. Han er i det hele taget en selskabshund med stort S.

Han er slet ikke sky og genert som mynder ellers har ry for at være. Han farer hen til folk, hopper op til deres ansigt, kysser dem og tryllebinder dem totalt.

Han er god til at være alene hjemme. Har aldrig haft nogen problemer med ham. Han ser altid sit snit til at ligge i solstriben - hvor den så end er henne.

Han elsker børn. Han er forsigtig ved dem, kysser dem lidt, lader dem hive i hals hale, tråde på hans poter og hive i hans ører. Han er fuldstændig ligeglad. Han er bare sød og venlig.

Kan anbefales til familier, der gerne vil dedikeres 100 procent til deres hund. Man skal kunne lide at være sammen med racen hele tiden. Og kunne håndtere, at de næsten aldrig bare ligger dødstille hen. En udfodring - men sjovt.

Tricks
Han kan sidde, dække, give pote, hoppe, snurre rundt - små gængse ting. Skal først til at starte aligity nu, hvor han er to år. Glæder mig til at udfolde hans evner 100 procent. Han elsker alt hvad der har med aktivitet at gøre.
Stævner
Ingen. Han er kryptokid - så han er blacklistet. Engang sagde en sød dame til mig ....."det skal du ikke være ked af - man siger at de flotteste og skønneste hunde er kryptokide"....så jeg blev lidt glad!
Stamtavle
Jep - mor Dia fra Horsens og far Casanova - også fra Horsens.
Køn
Han
Beskrivelse
Charlie har en lidt spøjs farve. Brun- og grålig på samme tid. Han er godt i stand af en mynde at være. Og så er han højere end gennemsnittet. Normalt siger man at mynder er sky og tilbageholdende, men det er IKKE tilfældet med charlie. Han har et fantastisk sind og meget familiær. Han er hvor du er. Og gerne under dynen.
Kommentér på:
Italiensk mynde charlie
Annonce