{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Rottweiler Tayson 2005

5.543 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Rottweiler Tayson

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Ca. 68 cm høj
54 kg
Temperament
Har han massere af:)
Er meget vagtsom, men ufattelg kærlig og en kælepot.
Han er en hård dreng udadtil, men blød indvendig.
Tricks
Han kan lidt af hvert, men her er hvad jeg lige kan huske:)
Alm.kontaktøvelser og lydighed.
Sit. (kommando og håndtegn)
Dæk. (kommando og håndtegn)
Stå. (kommando og håndtegn)
Sæt ned numsen (sidde som en havfrue)
På plads.
Gå pænt.
Fri.
Bak
Hilse.
Bliv.
Bang (du er død)
Rul om på ryggen
Åbne skydedøren, eller en dør på klem (han puffer så døren op, skal bare have lært ham at lukke igen :D)
Gi pote.
Må jeg få et mys?
Gi hals/hvad siger hunden.
Skifte side. (han går bag om mig når vi går)
Slik snuden
Ryst dig
Hop.
Hviske
Søge.
Aflever.
Gå hen og tis
Flyt dig
Skub til hende/ham, han går så hen og giver folk et puf.
Gå ud og ta vand
Kom her
Op
Ned
Ja
Nej
Slut
Skal vi lege gemmeleg? Han spurter ud i den lille entre og venter til jeg har lukket døren på klem og spredt godbidder over det hele som han skal finde.
Nogle gange tager han selv initiativ til den leg, for han kan komme hen og kigge på mig som om han vil noget, og når man så spørger ham hvad han vil, så løber han ud i entreen og venter:)
Lover du det? (Tayson giver pote, men han holder dog ikke altid hans løfter ligegodt :P
Ingen ballede,vel? (Tayson giver pote, meeen igen er løfter om god opførsel heller ikke hans stærke side:)
Spiser først ved værsgo, dog starter han vandfaldet hvis man ikke får sagt værsgo eller ja hurtigt nok...så kan man lære det:)
Nu er vi igang med klikkertræning.
Stævner
Stamtavle
Køn
Han hund med stort H.
Beskrivelse
Han er fra april 05, har haft ham fra han var 8 uger.
Han er en rigtig mors hund, og elsker opmærksomhed og er den største kælepot der findes.
Tayson er desværre en meget usikker hund, og det kommer til udtryk på mange måder.
Andre hunde bryder han sig ikke om, store, små, tæver, hanhunde, Tayson diskriminere ikke, han er bange for dem alle, det samme gælder fremmede mennesker. Han kan dog sagtens vænne sig til nye ansigter, det kræver bare lidt, men når du først er accepteret vil han overstrømme dig med mysser og elske dig til verdens ende.
Han har dog hans legekammerat Totte, som er min søsters papillon, og så selvfølgelig King.
Hane er en utrolig klog og lærenem hund og var en af de bedste til lydighed til træning på trods af de andre ting.

Han fik som 1årig konstateret albueledsdysplasi i 1 grad, og har døjet meget med ørebetændelse og før jeg endelig skiftede til barf, mistede han meget hår på brystet og gnisten i hans øjne var gået ud. Fandt ud af at han havde blodmangel, og allergi.
På det tidspunkt var jeg tæt på at give ham fred, men valgte heldigvis at prøve barf som en sidste mulighed. Det har jeg aldrig fortrudt og jeg har barfet i lidt knap 4 år.
Tayson har været uheldig mht sygdom, og i august 2009 sprang hans korsbånd også, og i den forbindelse fandt jeg ud af at han har D-hofter, heldigvis ikke noget han har været mærket af. Dyrlægerne var forbløffet over hvor hurtigt han kom sig over operationen, de havde slet ikke forventet at det ville gå så godt, så hurtigt, på trods af at vi ikke rigtigt kunne komme til noget ordentlig genoptræning fordi der hele tiden skete noget det forhindrede det.
Kort tid eftter fik han over to gange fjernet to fedtknuder på brystet, hvor den ene var så stor at den var groet langt ned i brysthulen, det havde svært ved at hele bagefter, og jeg måtte afsted flere gange og have nye dræn i, da det blev ved med at væske og bløde meget.
Det har været en ordentlig omgang siden august, men vi er kommet igennem, selvom jeg mange gange har været ved at give op, men nu ser vi fremad og håber vi snart kan komme igang med genoptræningen (waterwalk) igen.

Er normalt stille og rolig, på grænsen til... arh okay, over grænsen til det dovne, og hans ynglings beskæftigelse er at sove længe, han kan ligge og gasse den i dynerne længe efter jeg er stået op.
Du skal ikke engang vove at foreslå ham en gåtur tidligt om morgenen, så skal du ihvertfald fysisk hive ham ud af sengen, hvilket bevirker at du får en meget slukøret og morgensur Tayson med på tur :)
Han kan dog få ild i røven engang imellem og sprinte rundt uden noget åbenlyst formål (eksempel forefindes i videoklippene:)

D.30/07-10. Der er sket en stor forandring med ham de sidste 3-4 måneder. Han har tabt sig 15kg + - (Startede på 68 og er nu nede omkring 53, det svinger lidt) og jeg har nu en hund der har energi når vi er ude at gå, han puster ikke så meget og han skridter flot af foran mig i stedet for at lunter meget stille bagved mig.
Nu går han ligefrem så hurtigt at jeg til tider næsten ikke kan følge med, men det er kun dejligt og jeg kan ikke lade være med at smile når han går foran mig og vrikker med numsen. Hvis man ikke viste at han har Ad, Hd og korsbåndsopereret tror jeg ikke man ville kunne se det.
Hverken dyrlægerne eller jeg selv havde egentlig regnet med at det ville gå ham så godt, så han har trodset alle oddsene.
Så hvis i ser en pige med et fjoget smil komme løbene bagved en rotte i firspring så er det bare mig og Tayson:)


Du er min øjesten
en bette dejlig en er du
Og når vi to følges ad
så er jeg altid glad som nu
Du er et stykke af himlens blå
Alverdens lykke, den vil du få
Hvem kommer så på den grønne gren
Det gør min øjesten og jeg....
Kommentér på:
Rottweiler Tayson
Annonce