{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dværggravhund Sørøver Sally 2007

1.611 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Stine E
| 38 år | Oprettet: 10. nov 2007


Dværggravhund Sørøver Sally

Fødselsår:
2007
Størrelse:
Sally er nu fyldt et år, og hun vejer omkring 5 kg. Hun er lynhurtigt blevet fin og stor, og ingen skal fortælle hende, at hun ikke er en rottweiler.
Temperament
Hun vil meget gerne være større end hun er, og står ikke tilbage for at forskrække enhver med hendes gøen. I virkeligheden er hun dog en bangebuks uden lige, som helst ikke vil være udenfor, for der fryser man og får våde poter. Dyner er dejlige, men man sover med et øre åbent, så hun er parat til at gø og skræmme hvis der skulle komme nogen - Ja, hun tror som sagt ikke selv, at hun kun er en lille gravbasse :P
Tricks
Vi arbejder på det! Hun gør dog allermest hvad hun selv har lyst til. Hun vil mange ting hvis man har godbidder som lokkemiddel, og ingenting hvis ikke man har noget spiseligt.
Stævner
Nej
Stamtavle
Nej, hun skulle dog være ægte nok.
Køn
Ja, meget! Og så er hun en pige.
Beskrivelse
Ja, Sally er som sagt ved at være en stor vaps efterhånden. Jeg har derfor også set flere sider af hendes personlighed nu, og kan give jer en bedre beskrivelse af hende.

Sally lider af en svær form for autisme, har lettere skizofrene tendenser og er derudover et DAMP-barn udover det sædvanlige. Når hun først får sig selv kørt op, så er der ikke meget der kan få hende ned på jorden igen. Hele huset skal så endevendes, og intet bliver glemt. Hun skælder ud hvis ikke hun får sin vilje, for der skal da pointeres hvem der bestemmer! Indenfor er hun en rottweiler...

Skal man have hende ned på jorden, så er det bare at lukke hende ud i haven - Så bliver hun pludselig en chihuahua. Så bliver hun meget fornærmet og ked af det, for hvorfor skal hun - lille bitte hund - være ude i den kulde? Så får man ondt af hende, og lukker hende ind igen. Det resulterer gerne i, at hun går direkte ind og tisser på guvet. - GRIS!

Når hun så er faldet lidt til ro, og vi skal putte med tæppet, så får hun igen et anfald - Denne gang skal blomsterne på tæppet krattes af, for de skal i hvert fald ikke være derpå! Det er jo nu engang Sørøveren der bestemmer.

Udover at være husets lille terrorist og ballademager, så er Sally også verdens sødeste gravbamse med den skønneste personlighed man kunne tænke sig. Hun er smuk, smilende, flyvsk, skør, logrende, og en rigtig lille (stor) charmetrold.
Kommentér på:
Dværggravhund Sørøver Sally
Annonce