{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Old english sheepdog Molly 2007

6.194 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Lykkeline
Kvinde | 30 år | Oprettet: 16. mar 2008


Old english sheepdog Molly

Fødselsår:
2007
Størrelse:
Fin tævestørrelse
Temperament
Molly er en rolig og glad hund, hun elsker at løbe og lege, kan have lidt svært ved at finde ro derhjemme når man går rundt og ordner. Er ikke så god til fremmede hunde mere, især ikke store hunde efter hun er blevet overfaldet.
Tricks
- Sit
- Læg dig
- Taaaaak
- Min
- Bliv
- Giv pote
- Rul rundt
- Hop
- På plads
- Rundt
- Igennem

Molly er rigtig god til orale kommandoer, og behøver sjældent håndtegn
Stævner
Ingen, hun er ikke købt til udstilling.
Stamtavle
Mollys fulde navn er Blueberrys Learning To Fly

Mor: Lammorick Snow Flake
Morfar: CH Kerjalee Arnie Boy at Wildahar
Mormor: Lammorick Snow Storm

Far: Sound Solution Ground Control
Farfar: Aryakas Cosmo Junior
Farmor: Argovian Cinnamon Delight
Køn
Tæve
Beskrivelse
Molly er for mig en ganske unik hund. Hun er ikke min egen, men min genbos. Jeg har kendt Molly siden d. 13 december 2007, hvor Lene hentede Molly. Siden har vi brugt utallige timer sammen, jeg har gået ugentlige ture med hende siden hun var otte uger, og af mange omgange passet hende både i weekender, uger og haft hende med på ferie. Molly er den første OES jeg har mødt, og jeg synes at det er en fantastisk race! Hun er arbejdsom, glad, behagesyg, opmærksom og legesyg.

Molly er jo efterhånden knap 7 år, det er fantastisk at opleve og selvom hun endnu ikke er gammel, er hver dag en glæde og hun opfører sig som en glad og legesyg hvalp. Hun er dog ikke ligeså glad for andre hunde, som hun tidligere har været. Hun har et indædt had til beagler, der er vidst ikke rigtig nogen der ved hvorfor, men dem kan hun simpelthen ikke fordrage.

Molly er den første hund jeg rigtig har trænet, lært kommandoer og haft i en alder, hvor jeg har forstået ansvaret. Derfor har hun en ganske specielt plads i mit hjerte, og jeg får tit at vide, at hun har et ganske særligt bånd til mig. Jeg har bl.a. haft hende med i sommerhus med mine forældre og søskende (som hun kender godt) og der bliver hun nervøs og ked af det, når jeg forlader stedet og de andre bliver ved hende. Hun er ellers ikke en problemhund, og kan sagtens være alene hjemme. Hun har dog tydelige hyrdeinstinkter, og kan ikke lide, at flokken splittes.
Kommentér på:
Old english sheepdog Molly
Annonce