{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nova scotia duck tolling retriever Sweet Fearless R.I.P. 2006

1.615 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Silje K
| 32 år | Oprettet: 6. jul 2008


Nova scotia duck tolling retriever Sweet Fearless R.I.P.

Fødselsår:
2006
Størrelse:
Freddy er cirka en halv meter høj i stangmål
Temperament
Er meget frisk og klar på det hele. Vågen og skal altid vide hvad der foregår rundt omkring ham. Men han kan til tider godt tage sig sammen til lidt nusseri. Sådan er Frode :)
Tricks
Freddy kan alle de almindelige tricks (Sit, dæk, pote) også danse, hoppe, give hals, grave på kommando, ligge HELT ned, zig zag, op og sit (en slags tiggeposition), kravle, vente til der bliver sagt værsgo. Og tisse på kommando :)
Stævner
Ingen. (indtil videre)
Stamtavle
ja men har den ikke lige ved hånden PT.
Køn
Han blev kastereret for nylig, men har været hanhund i over et år før han blev det. Han blev kastereret fordi vi syntes at det var træls at han ikke kunne møde andre hunde. Han ville helere slås. Og det er heller ikke sjovt for de hunde han møder :(...
Beskrivelse
Stor spillende pels, og en meget lang tunge der konstant skal være ude ;) Meget legesyg, og elsker opmærksomheden omkring ham. Vi havde på et tidspunkt lidt problemer med aggresivitet, men det er ok nu. Han kan ikke lide så mange andre hunde, men har det fint med mennesker (men kun hvis vi har accepteret dem først) :O) vagthunden. Freddy er meget lærenem, men man kan nogle gange også mærke at han er lidt jagthund. Vi fik ham da han var hvalp, (kan ikke huske hvor gammel han var) og jeg begyndte at træne med ham, vi gik til hvalpetræning, og nu går han kun til hundesvømming i hadsten. Freddy elsker vandet, og kan svømme i flere timer hvis det skulle være. Men ellers er vi tit på stranden.

Onsdag den 8 april 2010 var freddy ved dyrlægen med min mor om morgenen. Siden lørdag havde hans vejrtrækning været anderledes end normalt, men ikke sådan at han havde åndenød. Så vi regnede med at han måske havde lidt forkølelse eller noget, så han bare skulle have lidt antibiotika. Dyrlægen mærkede på ham og sagde uden tøven, at freddy havde leukæmi, dvs. kræft i alle lymfekirtlerne i hele kroppen. Han ville højest kunne leve en uge mere, af sig selv, ellers kunne han få medicin og leve 6 måneder længere, men vi var alle enige om at freddy er så livlig at det ikke ville være værdigt at udsætte ham for dette, han ville blive tynd og svag og ligne en hver anden kræftpatient. Vi gik op med ham om eftermiddagen og gav ham hvile dér. vi savner dig allesammen og ønsker dig et godt liv i hundehimlen kære søde lille freddy :( vent på os <3
Kommentér på:
Nova scotia duck tolling retriever Sweet Fearless R.I.P.
Annonce