{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Labrador retriever Kaido (Hvil i fred, smukke pige) [ Himmelhund] 2008

18.869 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Labrador retriever Kaido (Hvil i fred, smukke pige)

Fødselsår:
2008
Størrelse:
Uha, det kommer senere.
3/11-08:
Har vejet Kaido idag. Hun vejer 21,5 kilo.....Fin vægt:-)
17/11-08:
Vægten er på 22.5 kg.
19/1-08:
Vægten er på 26 kg.
3/6-09:
Vægten er på 30 kilo.
16/8-09:
Vægten er på 32 kilo.... Hun er ved at "sætte sig":-)

Temperament
Hun er en bette skøn pige med gang i. Der skal helst ske noget hele tiden og LIGE pludselig "går hun død":-)). På rigtig hvalpemaner:-))
Tricks
Bide i tæer, bukser, sko, tasker:-))
Stævner
Skue i Hillerød DRK:
Dommer: Susanne Forchhammer DK.
SL..
4 mdr. babytæve. Feminint hovede. Korrekt ørteansætning og korrekt bid. God lang hals, god skulder. Virker noget overbygget pt. Lavt ansat hale. God dybde i brystkassen for alder. Gode benstammer og velvinklet for og bag. Bevægelsen virker noget ineffektiv. Mister helt sin toplinie under bevægelse. God pels og vel fremvist. Hvid brystplet.

Skue Svebølle 23/11-08
Dommer: Lars Ramberg, Sverige.
SL, 4 vinder.
Feminint, velskåret hovede med vakkert udtryk, tilstrækkelig hals, noget fremskudte skuldre, bra ryg, for dagen noget høj over korset, tilstrækkeligt forbryst og brystkasse, tilstrækkelig benstammer for sin krop, korrekte vinkler, bra rørelser frem, rør sig noget trangt bag, udmærket pels, herligt temperament.
Stamtavle
DKK.....

Hendes stambogsnavn er:

Clairstone Paricutin Vulcano

Mor:
MultiCH. Mallorns Tundra Song
HD: A - AA:0 Eyes:clear
OPTIGEN Normal/Clear

Far:
Wilcare Leisure Suit Larry
HD: A - AA:0 Eyes:clear
OPTIGEN Normal/Clear

Køn
Tæve
Beskrivelse
Kaido er en rigtig sprælsk pige, som er modtaget med længsel... Jeg brugte måneder på at finde den rette kombination af forældre, men da jeg så den parring, som hun er et resultat af, var jeg SLET ikke i tvivl:-).
Hun bliver ret sikkert en stor, lidt tung tæve, så vi passer godt på hendes vægt:-)
De andre hunde har taget super godt imod hende. Blackie går, når han ikke orker hende mere. Så går han ind i stuen og kigger på os og beder om at få lukket børnegitteret, så han kan få lidt fred. Lotus er meget beskyttende. Noget, som jeg SLET ikke havde ventet:-)).

28/7-08:
Kaido har været hos dyrlægen idag, det bette pus. Iaftes opdagede vi at hun havde en masse knopper i ørene og hun havde snask, kløede og havde ondt i ørene. Så her til morgen var vi hos dr. dyr, som fortalte os at hun havde noget, som hedder juvenil pyodermi. Det er en stafylokok infektion, som kan ramme hvalpe. GODT at vi har opdaget det så tidligt at hun ikke har nået at få det i hele hovedet. Det er LIDT i stil med hotspot. Så nu er hun på medicin 2xdagligt og øredråber 2x dagligt og skal til kontrol igen på fredag.
Vægt 28/7-08: 7,1 kilo.

1/8-08:
Kontrol hos dyrlægen. Ørerne ser super fine ud, så det ser ud som om vi er sluppet med skrækken denne gang:-)). Næste kontrolbesøg d. 8/8-08.

2/8-08:

Kaido har været i svømmehallen for første gang. Hun var ikke helt tryg ved det, men blev alligevel mere tryg inden vi stoppede:-)). Hun må være et naturtalent:-)) Næste svømmetid tirsdag d. 5/8-08:-)).


Opdatering 15/8-08
Alle 3 hunde er blevet vaccineret idag. Kaido skal så vaccineres igen om 4 uger, så vi kan få taget blodprøve og hun forhåbentlig kan komme med til Sverige og Bornholm til næste år:-)) Dyrlægen var MEGET tilfreds med hende. Hun er ikke så stor endnu, men hun er MEGET harmonisk at se på og dyrlægen mener nok at det kommer.
Vægt 12 uger= 9,8 kilo.

Opdatering 23/1-09:

Så er det officielt........ Kaido er ved at være lige så slem med vand som Lotus er. Hun kaster sig frygtløst ud i vandet i svømmehallen og tager gerne ½ time i bassinet sammen med Lotus:-))
Opdatering:
22/2-09:

Kaido er kommet i sin 1. løbetid:-)

9/6-09:

Kaido er nu AD og HD fotograferet med resultatet 0 på begge albuer og A på begge hofter:-)

14/8-09:

Kaido er startet sin 2. løbetid.


2/11-09:

Så er Kaido øjenlyst. Ingen anmærkninger:-)).

Hun er PRAfri via forældres DNA.
Vægt 33,5 kg.

5/3-10:

Kaido er kommet i sin 3. og sidste løbetid:-). Her i sommer bliver hun steriliseret.

5/7-10:

Så er Kaido steriliseret idag. Hun har klaret det fint, men er en del utryg ved det hele. Hun vil helst være ved sin moar, så hun må nok ligge i sengen de næste par nætter sammen med Lotus og os:-).

6/7-10:

Der er fuld knald på madammen igen. Ro i 10 dage?? Yeah right...... Jeg tror ikke at Kaido hørte hvad dyrlægen sagde!!
Hun er kommet sig helt utrolig flot og hurtigt over operationen. Jeg havde sikret mig at jeg måtte give hende smertestillende i aftes meeeeeeen det var vist ikke nødvendigt......*GG*
Så endelig er vi fri for at have en utryg og usikker hund hvert ½ år. Både under løbetider og falsk drægtighed:-)
Og Kaido er fri for de "indre dæmoner" at stress og hormoner i samme periode:-)

31/8-10:

Kaido har fået hot spot:-(. Nu tjekker vi hendes immunforsvar og skjoldbruskkirtelfunktion ved hjælp af en blodprøve, som vi får svar på næste uge. Så vi krydser fingre for det "bette pus".

21/6-11:

Var lige et smut hos dyrlægen, for Kaido havde fået lidt eksem igen. Så nu er hun på antibiotika igen igen.
På trods af sterilisation for et år siden er hendes vægt på perfekte 31,5 kg. Det passer LIGE til hendes kraftige bygning:-)



Kaido er en japansk region. Navnet har intet med hendes forældre at gøre og er ikke hendes stambogsnavn (det kommer senere), men vi har først idag fået at vide om vi fik en han eller en tæve og derfor måtte vi finde på et navn, som kunne bruges af begge køn. JEG ville have et navn, som er usædvanligt (i modsætning til min mand, som sagtens kunne have kaldt hende noget "almindeligt"), så valget faldt på Kaido:-))

15/3-17:

Kaido tabte kampen mod lymfecanceren i dag :-( Verden er blevet et fattigere sted for vores lille familie og vi er i dyb sorg. Vi prøvede kemoterapi, men sygdommen blev pludselig meget aggressiv og vi kunne intet stille op.
Kommentér på:
Labrador retriever Kaido (Hvil i fred, smukke pige)
Annonce