{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fransk bulldog *Mimi* *Himmelhund* 2008

8.454 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Fransk bulldog *Mimi* *Himmelhund*

Fødselsår:
2008
Størrelse:
Dejlig underlægningsmusik, men du læser Mimis profil:)
http://www.youtube.com/watch?v=LCayacFcCX4&feature=related

Mimi er født d. 30. september 2008.
En lille prut endnu.

8 uger: 1,95 kg.
10 uger: 2,90 kg.
14 uger: 4,90 kg.
4 mdr.: 6,5 kg (-en lille prop!!)
5 mdr.: 8,3 kg.
8 mdr.: 10,9 kg....så behøver hun heller ikke veje mere iflg. dr. dyr;)

1 år: 11,6 kg
Temperament
Mimi er en aktiv, nysgerrig og lidt vild hund:)
Hun er en lille fræk en, en rigtig skrapsak, der ikke går af vejen for en slåskamp med storesøs. Hun er også meget kærlig og elsker at putte både hos moar, men bestemt også hos Lulu. Hun elsker at lave fis og er ret så opfindsom. Hun gøer meget, meget mere end Lulu, hvad sker der lige, jeg troede ikke den franske buller gøede SÅ meget;DD
Hun synes selv hun er mægtig farlig og knurrer og sprutter til den store guldmedalje...til gengæld kommer hun med de sødeste nydelyde, når hun bli'r nusset. Hun har ret meget selvtillid og udfordrer gerne:) Hun skal dog jævnligt lige over og tanke op hos moar. Hun er lidt jaloux, fremmede hunde skal ikke snakke for meget med hendes moar eller Lulu, det arbejder vi så lidt med;) Hun kan slå de længste pivskider, det lyder så sjovt og tit kigger hun lidt forundret på sin numse som om hun tænker "Hvor kom den lyd lige fra...";DD

Mimi er vægt, ligesom Lulu:))
*
Vægten (23. september - 22. oktober)
Hunde født i vægtens tegn får det altid, som de vil have det. Med konstant logren forlanger de at blive kælet for, og når de vil ud, bliver de ægte tyranner. At få vægte-hunden til at blive en rigtig hjemme hund kræver en konsekvent opdragelse. De har dog hjertet på rette sted.
Helbred: Hunden kan få problemer med nyre og blære.

Vægten 23.9 -22.10
Livet går virkelig din vej. Naboens kat bliver "afkloet" på lørdag. Overrask den, når den kommer tilbage, ved at bjæffe den irriterende lige op i ansigtet. Underhold dig selv ved at se den prøve at stikke af ved at klatre op i et træ.

Tricks
Har allerede lært high 5, når hun skal ha' mad:)
Sæt dig (men hun vil ikke/forstår ikke læg dig??).
Ja/nej.
Spyt ud.
Indkald, ja jeg er imponeret;)
Venter lige indenfor døren og løfter poter når de skal tørres.
Tisse og pølle på komando:)
Stille og roligt, så slapper hun af i stressede situationer...det er ikke et trick, men alligevel;))
Stævner
Ingen endnu, jeg er bestemt ikke udstillingsmenneske:/ Meeen...vi skal da mødes med hele familien på et tidspunkt.

Stamtavle
Ja, DKK.
Mimi hedder Silldorffs Janis Joplin.

Far: Edwin vom Isern Hinnerk.
Mor: Julcia Molosos Grabowski.
Køn
Den smukkeste lille pige.

1. løb: september/oktober 2009.

Mimi er blevet steriliseret i juni '14.
Beskrivelse
Mimi er en skøn broget buller-pige. Hun har halv maske, "læbestift og eyeliner" og det mest vidunderligt frække udtryk i de mørkebrune øjne, hun er altid klar til spillopper:) Hun elsker at sove helt tæt ind til en og så smasker hun på den kæreste måde lige inden hun falder i søvn.
Hun er taget ved kejsersnit (desværre...).

Mimi's alter ego'er:)) Mimse, Mimphis, Mimle, Mibber, Mimsegøj, Madam Mims, Kohunden. Farmand kalder hende Miiibster.

Begge mine Sylfider får Wolfsblut, Taste of the Wild eller Ziwipeak 1 gang dgl. og råt 1 gang dgl. De stortrives og eeelsker deres mad og de er flotte, glade, sunde og friske og har smuk skinnende pels. Vi køber også udelukkende naturguf og de får kødben og kallun flere gange i løbet af ugen. Det er det rigtige for mine Sylfider, men alle hunde er forskellige.

Så er Mimi-pigen kommet hjem. Det går sååå fint, Lulu er helt vild med hende og de leger, sover, spiser og leger igen igen:))) Hun ser meget op til sin storesøster, men er også rigtig glad for at drille hende.
Mimi tonser derud af...helt vild. Jeg kunne bare ta' rulleskøjter på, så kunne hun sagtens trække mig rundt i kvarteret...men i stedet, ja så arbejder vi lidt med det;)

Hun er en lille filur, der er næsten altid gang i hende. Hun er altid frisk på lidt leg, men er også mere end glad for at nusse.
Mimi er også moarens hunde-pige, hun er min lille franske klovn og kan altid lokke smilet frem selv på grå dage:) Hun ligger ofte helt oppe i hovedet på en og deler hovedpude når man vågner:)
Det er dejligt at se, så glade de er for hinanden*snøft*;)) Det er også noget af en udfordring når man har to så vidt forskellige bullerbasser...men det er ægte kærlighed og jeg ville ikke være foruden. Aldrig kun 1 hund igen:))

Mimi har desværre fået konstateret spondylose :'(

Den lille, muskuløse franske bulldog menes at være en krydsning mellem spanske tyrekamphunde og engelske dværgbulldogger i slutningen af 1800-tallet. I begyndelsen var den dragernes, slagternes, kuskenes og kunstnernes hund og også adelen faldt for dens specielle fremtoning og karakter.
FCI gruppe 9 - selskabshunde og Sektion 11 - små hunde af molossertype.

http://www.dansk-kennel-klub.dk/files/pdf/FrBulldog.pdf




Kommentér på:
Fransk bulldog *Mimi* *Himmelhund*
Annonce