{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Samojedhund Kiaks Kenzo of Dancer 2005

73.873 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Anja  H
| 0 år | Oprettet: 21. dec 2004


Samojedhund Kiaks Kenzo of Dancer

Fødselsår:
2005
Størrelse:
ca 56.5 cm
Temperament
Kenzo er en glad og kærlig dreng. Han har et hoppe-gen og kan pludselig hoppe op i luften hvis han lige lugter guffer i min lomme. Herhjemme er han lidt en tyveknægt,- alt skal fjernes fra hvalpehøjde, da ham ellers æder det! Sidste offer: En pakke rugbrød incl. pose!

Okt 06: Kenzo er nu næsten voksen og er blevet mere fornuftig...nu er det næsten kun wc rullen som bliver flået i stykker, når man er alene hjemme.. Han har også fået masser af selvtillid selvom han ved at far Siko bestemmer, prøver han lige at udfordre lidt ind i mellem.. men han ved også at han er hurtigere end Siko og skynder sig væk igen..
Tricks
Kenzo er meget nem at træne fordi han er så madglad. Vi har været på flere ringtrænings kurser og går til unghunde motivation hos Dkk og træner i den lokale samojed hundeklub.

..samtidig med man er blevet hanhund er madglæden forsvundet noget.. så nu skal der altså godter på bordet, hvis man helt skal ha opmærksomheden..
Stævner
Kenzo har fået en super start på udstillings livet. Han er flere gange blevet BIR hvalp (Bedste hvalp i racen). Han blev f.eks Bir hvalp på den internationale udstilling i Malmö og løb sig til en flot placering som Best In Show 2, hvalp.

Også i unghunde klasserne har han klaret sig flot. Han har allerede opnået flg. titler:

Neumünster Jugedsieger 2006
Berlin Jugendsieger 2006
Best in show jugend i Cloppenburg hvor han fik sit 3 tyske cert og blev TYSK UNGHUNDE CHAMPION!

Juni: Kenzo´s hofter er nu undersøgt HD A og Øjne fri jubiii (3 i kuldet er undersøgt - alle med A hofter så Far Siko er stolt)

Stamtavle
Ja DKK.
Far: DKCH Discos Zulu Dancer (Siko)
Mor: Kiaks Emily of Peekaboo (Soffie)

Begge forældre har A hofter og Øjne fri for arvelige sygdomme
Køn
Han
Beskrivelse
Drengene har hele huset, når vi er på arbejde, men de hygger og slapper af det meste af dagen. "Spionerne" fra vejen kan i hvert fald berette, at det er et skønt syn med de to snebolde, der ligger side om side og kigger ud af bryggers døren.

Han ligner Siko på mange områder og han er måske endnu mere "mors hund" end Siko,- hvilket jeg ikke troede muligt. Han er den største nusse og kælepot, og viger ikke tilbage for evt. forhindringer for at komme i sofaen og hygge. Ja jeg er spændt på hvad der sker, når han bliver så stor, at jeg blir´ mast ved, at han ligger på maven af mig!! Og tænk en samojedhund der ikke gider ligge udenfor ret længe ad gange, nej så skal man ind og hygge og måske lige vaske kattene eller madskålen en ekstra gang.

Det eneste punkt hvorpå han ikke ligner sin far er hans madglæde! Han er fuldstændig vild med mad.. Alt mad eller hvad der minder om mad og ja sten kunne da godt ligne slik til en forveksling! For nylig havde han ondt i maven (sikkert af at æde et eller andet) og fik skånekost bestående af kylling og pasta.. og tænk at en hund kan være så vild med pasta, ja jeg tror ikke der er brug for frolic mere :o)

Kenzo har allerede været med på udstillinger flere gange og har klaret sig rigtigt flot. Selvom jeg synes det vigtigste i den alder er, at han bliver socialiseret og lærer lyde, højttalere, haller osv at kende ja så gør det jo ikke turene mindre sjove at få gode resultater med hjem. Nu opfører han sig hjemmevant på scenen så jeg glæder mig til at det nye udstillings år begynder.

Siko & Kenzo nyder hinandens selskab med hygge og leg. Kenzo udfordre sin far fra tid til anden, men er godt klar over hvem der bestemmer! Siko statuerer hver dag sin rang ved at spise ekstremt langsomt, så Kenzo er ved at gå ud af sit gode skind. Men han nærmer sig ikke madskålen før Siko er gået væk...helt væk. Siko nyder også at se Kenzo sluge sin kiks eller andet godt, hvorefter far-Siko i ro og mag nyder hver eneste krumme. Siko viser også sønnike hvordan man "læser bøger" på gåturen, går på opdagelse i skoven og hvordan man graver efter mus! Indtil videre tror Kenzo stadigvæk, at det er rigtigt mad han leder efter, og kan ikke helt forstå at farmand er så interesseret i duftene.

Kenzo er nu 11 mdr. og en rigtig unghund med alt hvad det indebærer. Han eeelsker stadigvæk sin mor, og er en rigtig dejlig dreng at ha i huset..

Kenzo er nu ved at være voksen og han er stadigvæk mors baby ;o) Han er stadigvæk meget meget morsyg og alletiders kæletrold. Han elsker at grave efter mus sammen med sin far i skoven, og blliver hurtigt forelsket i damerne..
Kommentér på:
Samojedhund Kiaks Kenzo of Dancer
Annonce