{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pekingeser Panda 2008

55.903 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Pia Falck H
Kvinde | 58 år | Oprettet: 16. jul 2008


Pekingeser Panda

Fødselsår:
2008
Størrelse:
Panda er en lille pekingeser med en masse hår. Han kommer ude fra min søster Camilla. Kennelen Lotus. Jeg har to pekingeser, Hamtaro og Panda, som er mine børn. Og her i 2010 fik Hamtaro & Panda en lillesøster, Lille Prinsesse Isiko, som de elsker højt.. Så nu har jeg 3 dejlige Pekingesere..
Temperament
Han er bare sød sød. Lille glad hund, som elsker at drille sin storebror, lillesøster, og mor.. siger søde lyde hele tiden.. Smiler.. En rigtig dejlig Geserdreng..
Tricks
Panda kan sætte pænt og danse og sige søde lyde. Elsker hans pivdyr.. Kan se særlig sød ud når der er mad.. han er god til at få hans mor op om morgnen.. smiler..
Stævner
Månedens Vinder i Vi med Hund Nr 8 / 2010
i Læsernes egne Hunde.. Smiler.. Er så stolt..
Stamtavle
Hans far er Frederik Lotus og hans mor er Bella Donna Lotus, som min søster ejer. Hun har selv beholdt to af hans søskende, som er Luna Lotus og Mini Lotus.
Køn
Han er en dejlig lille dreng.
Beskrivelse
Han er Harlekin sort og hvid og ligner en panda. Med masser af uld.
Sød sød.. Han er altid glad, siger søde lyde når vi er ude og gå tur.. smiler.. han er meget legesyg, altid med på det værste.. Panda er lige blevet 3 år her d 30 juni og da hans storebror Hamtaro blev 5 år d 6 maj og Isiko blev 2 år d 24 februar holdt vi Fødselsdagfest igen vi have en mægtig dag som jeg har lagt fotoalbum ind af.. Smiler.. I kan tro Vufferne var trætte bagefter.. også jeg.. smiler.. Jeg elsker mine Geser Hamtaro, Panda og Lille Isiko i er mine øjesten, i rør noget specielt inde i mig, i er det bedste jeg har.. Jeg elsker jer og vil altid være der for jer, i gør min hverdag helt unik!.. Der er intet bedre end at komme hjem til jer, og i kaster jer i mine arme.. I fylder en speciel plads i mit hjerte og dagen jeg fik med jer, var en af de bedste i mit liv.. Hilsen jeres stolte mor....
Kommentér på:
Pekingeser Panda
Annonce