{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Norsk buhund Akita *Himmel hund* 2008

5.486 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Zabrina Buhunde slave
Kvinde | 46 år | Oprettet: 14. jan 2009


Norsk buhund Akita *Himmel hund*

Fødselsår:
2008
Størrelse:
bliver ik så stor igen. Mellem
Temperament
Kærlig, opmærksom, nysgeri og lever fuldt ud op til det at være en hvalp med alt hvad det medføre.
Hun er bare ik bange for noget heller ik fyrværkeriet.

En meget selvstændig dame der ved hvad hun vil og ikke vil.

Ja nu er det nuttede ved at gå lidt af hun er blevet vildt selvstændig og insistere på at få det sidste ord.
Når hun vil have eller opnå noget kigger hun ik op på os rigtigt nuttet som hun plejer nej hun insistere meget højlydt med et par gjæf lykkedes det ikke (hvilket det jo ikke gør) så har hun fået rimeligt mange forskellige brummelyde.

Er en bestemt dame der ihvert fald ved hvad hun vil og ikke vil.
Tricks
Kan sitte.
Dæk.
Komme når der bliver kaldt.
Gå uden snor.
Plukke jordbær
Plukke nøder fra træet og knække dem.

Hun kan rigtigt mange små sjove triks når hun gider, ellers kræver det lidt.

Jeg har arbejdet en del med at lære hende at ryde op, jeg fik lært min samojede det meget hurtigt, men men Akita har fået det helt galt i "halsen" når jeg ryder op og beder hende om at hjælpe slæber hun hele moleviten ud igen. Suk Man er vel en selvstændig dame.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Nej Men begge hendes forældre er her inde.
Mor Chaka
Far Tu-san Bosse
Køn
Tæve.
Beskrivelse
En totalt frygtløs tøs der bare hopper ud i alt og forventer at mor eller far redder hende hvis det går galt. Er ik til at stresse og så er hun bare med overalt og med til alt, lige meget hvad vi foretager os er hun med.

Er født D 25/10/08

Åhh nej Akita har i går oplevet hvor ond og kold hverden kan være. Tænk sig folk er begyndt at gå forbi hende på gaden uden at stoppe op for at fortælle hende hvor lækker, nuttet og dejlig hun er. Hun har helt sikkert fået et traume af den oplevelse...Griner hun var helt ude af den, ikke en stoppede for at snakke... Ja Ja sådanne er det jo når man begynder at miste den første del af sin hvalpede charme.


D 11/3/09
Akita har til sin store undren idag opdaget at det er meningen at hun skal dele haven med os andre.
Jeg blev ramt af lidt forårs fornemmelser og var ude for at luge lidt i mine bede hvilket var ret svært da jeg havde en hvalp i hovedet konstant, med et meget nysgerigt udtryk, hvis det ikke var mine have redskaber hun stak af med så var hun igang med at tømme spanden med ukrudt ud over hele haven.
Til stor undren for Akita var det kun mig der måtte grave i haven. Griner vi var heller ik helt enige om hvad der var ukrudt og hvad der var blomster. Hmm gad vide om jeg får nogle blomster der ude i år.
Men jeg fik da en træt hund ud af det.

13/3/09
Akita fandt i dag ud af på den hårde måde at nogle gange er det en god ide at høre når mor siger nej kom her.
Vi var nede og gå i engen hvor Akita hyggede sig med at gå og hoppe over grøften (overløbet til åen fra markerne)
Da vi så komtil et stykke hun aldrig har været ved skulle hun absolut (staves) drøne ned af skrænten ned til åen, for hun skulle da lige smage på vandet der nede. så ørene var totalt lukket af. Griner hun havde vidst ikke lige taget højde for at man ikke kunne vende på en stejl skænt så hun røg i vandet. Nej hvor så hun sjov ud. Tror ik at hun havde regnet med at man kunne falde i. Jeg måtte ned og ligge og hive hende op igen.
I dag D 15/3/09 Mærkeligt nok skulle hun ikke ned og kigge på åen idag. Griner måske hun ha lært noget.

Akita er nu kommet ind i en periode hvor hun mener at hun styre både hus og have med hård pote. Hun er oven i købet begyndt at svare min mand igen når han skælder ud, hun er simpelt hen bare sjov, hun kan se helt chokeret ud når hun får et nej.


Jeg troede at jeg havde rimeligt godt styr på det med at have spidshunde. Jeg fik da lært min samojede at man ikke måtte rende og gø helt vildt ude i haven. Men men jeg må sande at med en buhund er det lidt sværere. Jeg har prøvet alt men uden nogle effekt. Da jeg så skriver herinde får jeg svaret tilbage,,, Søde du har en buhund,,,, Øv altså. Hun er den perfekte Vagt hund HOS NABOERNE, Hun opdager alt hvad der foregår, bare ikke her.
Den anden dag kom der en af vores kammerater sent om aften, Akita har ikke set ham ret mange gange men alligevel bliver han modtaget som en fast del af koblet, han nåede helt ind i vores køkken før hun reagerede, sikken en vagthund.

Juni 2011.
Nu er Akita blevet store søster og hun er bare så dygtig. Jeg var lidt bange for at hun ville være for hård ved Lille Bailey men nej hun må alt, selv lege med hendes ynglings bamser der ellers aldrig er nogle andre der må røre. De ligger tit sammen når de skal sove hvor Bailey så ligger imellem Akitas forben.
Den eneste gang jeg har hørt Akita sige fra var da Bailey troede at hun kunne få babs hos hende. Stakkels akita hun lå og sov og pludseligt havde Bailey fundet en lille babs og skulle lige til at sutte (tror jeg) Akita spang op med et hyl og så blev Bailey lige sat på plads.

Akita er virkeligt en dame, der tror at hun bestemmer det hele, hun brokker sig højlydt, hvis hun får et nej.
Hun brummer og kommer med lyde, hvis jeg er for længe om, at komme ud af sengen.
Hvis vi griner af hende bliver hun virkeligt tøsse fornærmet og her han hun godt finde på at snappe lidt et er os. Ikke at hun gør det truende, nej det er mere lidt som, hvis vi fnyser af folk agtigt.
Hun tror at hun styre hele huset og kan virkeligt se chokeret ud når hun ikke lige får sin vilje. En ægte diva.


Vi har i dag d 4/8 2020 måtte sige farvel til Akita.
Hun fik konstateret cancer i bugen i Dec.
Hun fik medicin, der gjorde, at vi fik 7 gode måneder, mere med hende, men vi vidste, at vi havde hende på lånt tid.
Til morgen var hun lidt træt, men maven var blød (Den har jeg mærket på minimum 3 gange om dagen, for at være sikker på at hun ikke led unødigt.)
Men omkring middag, lagde hun sig ned og jeg kunne se, at hendes mave var hård igen.

Så fat i dr. Dyr og fik en akut tid 1/2 time senere.
Hvor jeg fortalte dem, at de skulle vudere ud fra, hvad der var best for Akita, da jeg udemærket vidste, at gav de mig bare et lille halmstrå, at holde fast i, havde jeg grebet det i desperation, for, at beholde hende bare lidt længere.
Da jeg skulle have hende ud i bilen, var jeg slet ikke i tvivl om, at min tid, med min elskede pige var rendt ud, jeg fik lov til, at bære hende, hvilket hun altid har hadet.
Dommen var klar, det var tid at sige farvel, hun sov stille ind i mit skød, hvor efter Bailey kom ind for at se hende.

Det var svært, at gå fra hende, liggende der på gulvet.

Min livsglade lille pige, er nu gået over regnbue broen, du vil altid have en hel særlig plads i mit hjerte, du efterlader et kæmpe tomrum.
Sov sødt min skat.



¸.,¸,¸.,¸
(o´, ,`o)
..( (Y) ),
(.)`.,´(.)
.(,,)_(,,) ..
Sæt denne hund
i din profil for at
vise at du er i mod
hundekampe!!
Kommentér på:
Norsk buhund Akita *Himmel hund*
Annonce