{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Riesenschnauzer willum 21/10-2007- 14/11-2018 ?? 2007

2.692 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

tanja j
Kvinde | 43 år | Oprettet: 26. feb 2009


Riesenschnauzer willum 21/10-2007- 14/11-2018 ??

Fødselsår:
2007
Størrelse:
ca 64cm i skulderhøjde
Temperament
stille og rolig, men nogen gange har han ige lovlig meget fart på. har han tyggeben skal ingen hunde nærme sig så knurre han, han har væltet gravhunden et par gange når hun går for tæt på kurven.
Tricks
er god til at åbne døre, sit,gipote,komme når man kalder,læg dig, plads, også forstår han mange ord, mad,tyggeben,gå i seng, køre,nej,ja, osv
Stævner
ingen
Stamtavle
ingen han er vidst blandet men ved ikke med hvad
Køn
hanhund
Beskrivelse
Willum blev aflivet 14/11-2018 pga af kræft.

willum er en meget glad dreng der altid er på farten og altid laver noget sjovt eller skørt, er meget glad for andre hunde hvis det er tæver. han har haft det lidt hårdt. da jeg købte ham var han 8 måneder og fandt efterfølgrnde ud af jeg var hans ejer nr 3 eller 4. men han er faldet rigtig godt til. Bolde er hans bedste legetøj og han lægger den gerne op på borde, sofaer, stole, i spande, såmen også en enkelt gang i toilettet. Han elsker at køre bil og være med. Vand er han også rigtig glad for og en rask tur i skoven hvor han altid går løs. stranden er han helt fjollet med og graver sin bold ned for at grave den op igen....han kan bruge timer på det.
Sæt denne
.//^ ^\\Hund ind på din
(/(_•_)\)profil, for
._/''*''\_at vise du
(/_)^(_\)-er imod
dyreplageri
Nu han blevet 11 år med alt hvad det indebære. Han er stadig en glad dreng og vil heller end gerne lege. Desværre holder ryggen ikke til det helt vilde. Så vi er på kortere ture end vi plejede , han er ikke på smertestillende i det daglige , men har noget jeg kan Gi ham hvis turen blev for lang eller han på anden måde har overanstrengt sig. Men alt i alt stadig frisk??
Kommentér på:
Riesenschnauzer willum 21/10-2007- 14/11-2018 ??
Annonce