{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Akita inu Choco 2005

87.069 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

* Akita *
Kvinde | 58 år | Oprettet: 19. aug 2005


Akita inu Choco

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Stor af sin race og være .. men ikke for stor ..
Temperament
Han har det suuper temperament, han er glad for alle mennesker og han udtrykker gerne med noget snak når han er rigtig glad .. (: han er alle tiders og man kan kun være glad for den hund .
Tricks
Sidde,
Stå
Give pote
dæk, osv., ;o)
Stævner
SPK udstillingen i Fuglebjerg: Baby klasse, SL og BIS Baby 4
Skue i Stepping: Baby klasse 1 SL.
Ballerup 1pr 2 vinder og 3 Bedste Han
Stamtavle
Ja, DKK
Hans stambogsnavn:
Shinzou
Faren:
Kitsu´s Sui Chu Nagusami Go (Som også er herinde og vi også er ejere af)
Moren:
Tattoi Go Yamatosow (Som også er herinde og vi også er ejere af)
Køn
han hund ,
Beskrivelse
Choco er en stor Akita ..
Han voksede og voksede og fik ikke massen med fordi det gik så stærkt . Den er han ved at få nu hvor han ikek vokser sig højere mere .. Da han var ung var han ikek til at have med at gøre .. han var rigtig svær at opdrage op og ville kun hvad han selv ville .. min datter chalotte skulel træne op men vi overtog selv til sidst da hun ikke gad bikse mere med ham .. for han passede simpelthen ikke sammen med hende ..
Nu er han kommet op i alderen og er så nem at have med at gøre .. Choco bor ikke ved os længere .. Ham og min datter's hund Kambei kunne ikke sammen og tilsidst måtte vi sige stop .. d. 1/4 - 08 stod den på aflivning hvis ikke vi fandt et hjem inden .. vi fik rigtig meget respons og folk stod gerne til hjælp med et midlertidigt hjem .. vi ville helst have ham kom til et fast .. men væk skulle han bare inden kl. 16 hvor tiden var bestilt .. Annette som har en dejlig amstaff tæve meldte sig på banen at hendes svigerfar manglede en hund og havde set på Choco .. Vi tog turen til Billund ved 16 tiden og det gik bare super .. Vi har fået mange opdateringer siden og det går så godt .. han bor på landet og render løs og Freja som er Annette's hund kommer og leger med ham engang imellem .. og det gør os så glade .. Vi er stadig medejer af ham .. Vi skal have ham med rundt på et par enkelte udstillinger når han har fået massen i orden .. (: det sidste cert skal lige i hus så han kan blive Dansk Champion ..

ellers så er han en rigtig lækker hund .. han har nogen siindsyg gode benstammer .. og nogen super gode vinkler som siger spar 2 .. og et godt hovede .-. han mangler lige at få sin front i orden .. men det kommer ..
Kommentér på:
Akita inu Choco
Annonce