{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk svensk gaardhund Freya 2009

499 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Tanja J
| 45 år | Oprettet: 18. maj 2007


Dansk svensk gaardhund Freya

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Ja, hun er ikke så stor - er stadig kun en lille hvalp ;o)
Temperament
Livlig og rigtig sød - desværre har hun ikke haft så meget menneskekontakt, så det er vi ved at lave om på :o) Hun virker rigtig god - en rigtig dansk svensk gårdhund, livlig, aktiv og ret så legesyg ;o)
Tricks
Ingen - er jo kun en lille baby ;o)
Stævner
Ingen...
Stamtavle
Det er der desværre ikke - forældrene havde heller ikke, men jeg skal heller ikke bruge den. Jeg ved hun er ægte - så begge forældre :o)

Hendes mor hedder Sifrid - ja, det var altså en dame ;o) - og hendes far hedder Fup.. Sjove navne, he he ;o)
Køn
Ja, selvfølgelig er hun da det, he he... Ej, en rigtig lille dame :o)
Beskrivelse
Freya er hvid med et lille kønt sort hoved med små brune pletter. Tror der kommer lidt flere sorte pletter, da de kan skimtes under den hvide pels :o)

Hendes far var hvid med sorte pletter og hendes mor var hvid med brune pletter. Hun ligner sig far :o)

Hun virker til at være en god dame, men hun er lidt forsigtig, da hun ikke er så meget vant til menneskekontakt. Hun var fyldt med lopper og var møgbeskidt, så hun startede hendes nye liv hos mig med et dejligt bad og en gang loppekur, så nu er de væk ;o) Jeg skal have hende tjekket ved dyrelægen i næste uge og have hende vaccineret + ormekur, da hun vidst ikke har fået det... tror slet ikke at hun nogensinde har været ved en dyrlæge..! Købte hende af en ældre mand hvor der rendte 10 andre hunde rundt i alle størrelser... Han var ikke så god ved dem, så hun skulle bare væk derfra.. Ved godt at man normalt ikke skal købe hunde sådan et sted, men hun er en frisk og glad lille en og ser bare så fin ud, men selvf. kan der godt være noget skjult ved hende - det finder vi ud af ved dyrlægen :o) Det er så heller ikke første gang jeg har hund, så jeg ved efterhånden hvad jeg skal kigge efter :o) Nu er hun heldigvis kommet til et godt hjem med masser af opmærksomhed og kærlighed og en masse spændende oplevelser :D

Har nu haft hende i nogle dage og hun er en rigtig frisk og glad lille dame, der elsker at lege ;o) Hun er helt vild med mine drenge og sitre over det hele når hun ser os alle sammen. Hun elsker at rende frit og lege med Bamse og rende efter drengene ;o) Hun er simpelt hen en rigtig dejlig og elskelig pige! Jeg er så glad for hende og taget i betraktning hvor hun kommer fra, er hun en super god hund!

Vi har konstateret orm i hendes afførring - en enkelt en - og har nu fået en ormekur af dyrlægen ;o)

Hun har været ved dyrlægen og er blevet undersøgt og vaccineret. Hun er en sund, rask, frisk og nysgerrig lille dame. Hun vejer det hun skal - 3760 gram - og er hverken for tynd eller for tyk.

Hun spiser godt og bliver flottere og flottere at se på. Hun får flere og flere muskler, men hun løber også meget. Vi er mindst to gange om dagen oppe på en stor græsplæne, hvor hun bare tonser rundt og leger med Bamse :) Hun elsker det! Men hun er også lidt skør - efter en laang gåtur, hvor hun også har været løs og løbet rundt, pisker hun rundt som en åndssvag i hele lejligheden og springer på Bamse og også over ham - han smider sig på gulvet og der bliver han så liggende, he he ;o)
Kommentér på:
Dansk svensk gaardhund Freya
Annonce