{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Samojedhund Nala 2009

3.079 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Samojedhund Nala

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Mellemstor

Sidst vi fik hende vejet var det ca. 16 kg. Men hun er kun 21 uger, så hun skulle gerne blive lidt større endnu :)

Så er der lige en update Nala blev vejet i sidste uge, 34 uger gammel og vejer 19,3 kg. Hun er bare perfekt :)

Nala nærmer sig 1 år og vejer ca. 22 kg :) Dejlig størrelse
Temperament
Rigtig skøn hund der kan lide alle og vil hilse på alle.

I øjeblikket er jeg ved at undersøge om hun kan med hanner, da hun ofte virker meget nervøs omkring dem. Hun leger bedst med tæver tror jeg.
Tricks
Sit (håndtegn og kommando)
dæk (håndtegn og kommando)
pote
den anden
Hun forstår et NEJ
Venter med at spise til der bliver sagt værsgo
Gå på plads
dut på hånden
dæk hvor jeg går nogle meter væk
Sit (som ovenstående)
Stå (som ovenstående)
indkald går rigtig godt (i hvert tilfælde på træningsbanen)
Hun er blevet rigtig god til at holde kontakten trods megen forstyrrelse. Dette er dog kun på træningsbanen.. SUK
apport
feltsøg
fremsendelse
BANG du er død
Vi arbejder lige nu på: target og blive bundet af.
Og sidst men ikke mindst er hun super god til at stikke af. ARGH!!!


Men der skulle gerne komme mange mange flere.
Stævner
Vi har kun været på et lille skue med hende i babyklasse.

Og hun er særdeles lovende :)
Stamtavle
Jep selvfølgelig DKK

Navn: Cottonballs' Coffee of Marquis

Køn
Ja den kønneste jeg længe har set..

Men hun er jo en lille dejlig dame
Beskrivelse
Født d. 3/7-09.
Nala er simpelthen det bedste der er sket for os. Hun er den sødeste og gladeste lille hvalp.

Hendes aller bedste ven i hele verden er vores kat, hyrdehunden går op i hende hvis den er ude, så mangler der jo en i flokken. derudover her hun også rigtig mange gode hundevenner som hun bare leger SÅ godt med :) Hun elsker generelt alle.

Alt det sne vi har haft er noget der har passet damen. Til træning har vi tit "tilskuere" der bare står og nyder at se hende i sneen. Det er bare det mest naturlige for hende. Hun skal tit lige ned og have sig en lille "tår" sne eller en rulletur, når alt den træning bliver for hård:) Jeg synes dog ikke altid at det er super sjovt, men hvad, det er jo sjældent der er så meget sne, så må træningen bare lige vente lidt med at bliver alt for seriøs :) Det er aller værst når der er nyfalden sne, for det er bare det bedste.
Vi er startet et nyt sted til træning her for nyligt. Har tidligere trænet i schæferhundeklubben men har endelig fået os en plads hos DCH (vi blev skrevet op da vi fik hende), så nu er der udover sneen også en masse nye hunde og mennesker at skulle forholde sig til, så vi er lige gået et par skridt tilbage i træningen.

d. 17/2-2010 er Nala gået i sin første løbetid. Hun er simpelthen så morklistret og generelt meget mere kælen. Men får hun ikke lige opmærksomhed ligger hun bare og ynker, for det er jo så synd for hende at hun bløder;) Vi kan også mærke på hende at hun gerne vil ud og møde nogle hanhunde nu hvor hun er højløbsk hvilket betyder at hun er hoppet over hegnet 2 gange, dog nåede hun bare lige ud til vejen før jeg opdagede det og hun kom lige så flot løbende da jeg kaldte :) Så nu forgår alle haveturene i snor indtil hun er færdig med løbetiden.

8/7-10 Nala blev afleveret hos mine bedste forældre, da vi skulle på ferie i Kroatien. Hun havde en bedre ferie en os er jeg sikker på, hun var nemlig på camping og kunne derfor få lov at ligge ude hele dagen og nyde den danske sommer. Desværre gik Nala i sin 2. løbetid d. 11/7 hvilket besværliggjorde pasningen en hel del. Heldigvis fandt min bedstemor en dejlig strækning ved vesterhavet uden mennesker, så trods løbetid fik Nala 3 lange ture ved stranden hver dag, uden snor på.
De havde også haft mange andre "glæder", da min bedstefar (trods advarsler fra os) tog snoren af hende på 2. dagen de havde hende, der stak hun nemlig af fra ham. Man skal ALDRIG glemme godbidderne når man har Nala med. Han havde brugt 1 time på at få fat i hende, og var i jagten faldet i et hul hvilket resulterede i en forstuvet ankel *GG*. derfor stod min bedstemor for gåturene næsten alle 14 dage.
Han fik dog nogen opløftning da han sidst på ferien kunne kalde hende til sig et par gange nede på stranden :)

7/10-10 Nala var til vaccination og tjek hos dyrelægen. Hun fik simpelthen så meget ros, og var helt som hun skulle være. Da hun skulle stikkes måtte vi holde hendes hoved så hun ikke slikkede på dyrelægens hænder mens hun stak, hun skulle jo nødig ramme ved siden af :)
Dyrelægen spurgte om vi havde tænkt os at avle på hende, for ud fra sundhed og temperament var hun den oplagte avlshund. *pudse pudse glorie*
Det kommer dog heeelt an på HD, AD, øjne og hvis vi kommer så langt, udstilling.

29/12-10 Nala er gået i sin 3. løbetid, så nu er beslutningen om sterilisation taget, det er simpelthen for ofte med en humørsyg og pivende hund.

31/12-10 Nala er blevet bidt:( Nala blev midt af min venindes hund nytårsaften. Det skyldes mange ting tror vi, og det er bare et irriterende og uopmærksomt "glip" fra vores side.
Havde kontakt med dyrlægevagten om natten, som sagde at det bare skal hele af sig selv uden at blive syet. Dette skyldes risikoen for infektion, men medfører nok også et stort grimt ar lige i ansigtet på hende.
Nu er udstillingsdrømmen for alvor opgivet :(
Det går rigtig godt med helingen, vi skylder jævnligt med saltvand og det går fremad :)
Kommentér på:
Samojedhund Nala
Annonce