{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk svensk gaardhund Kvik 2004

2.614 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Anette J
| 64 år | Oprettet: 16. jun 2005


Dansk svensk gaardhund Kvik

Fødselsår:
2004
Størrelse:
Ca. 45 cm. høj og 19 kg, så lidt større end en "normal" gårdhund.
Temperament
Noget af det mest rolige man kan tænke sig, har aldrig ødelagt noget eller bidt ting i stykker der ikke var hans eget, heller ikke når han er alene hjemme og gør stort set heller aldrig, faktisk kun når han vil invitere andre til at lege.
Tricks
Kan de gængse såsom sit, dæk, vent, fri osv.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Han - og køn, ja det er han.....
Beskrivelse
Han er en rigtig familie hund og alles kæledække, elsker at lege og nusse med "storebror" Martin og at være inde på hans værelse - uh det er bare dejligt, for der må man jo være både i sengen og sofaen (det må man ikke inde hos mor & far). Hans bedste hundevenner er Tux og Oliver og hans lillebror Magnus, men ellers er han vild med alt hvad der har 2 eller 4 ben og ellers gider at kæle med ham - men han er ikke så glad for fyrværkeri eller hvis mor ikke har det så godt med helbreddet, så prøver han at opmuntre og trøste.
Elsker også at være ude i mormor og morfars have, for der kan man gå på strejf og han nyder også at være til hundetræning - især hvis man kan få lejlighed til at stikke af og komme over til Oliver, som også går til træning på samme tid og sted.
Han har en lille sjov vane, det er når far skal se fodbold, så sætter han sig foran ham og kigger op på ham med sine store brune øjne og kan ikke forstå, at han dog ikke syntes at han er den dejligste i hele verden.
Kommentér på:
Dansk svensk gaardhund Kvik
Annonce