{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk bulldog Fighter 2009

3.407 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Louise Westergaard
Kvinde | 30 år | Oprettet: 31. maj 2010


Amerikansk bulldog Fighter

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Vi har ikke selv så meget forstand på racen, men har fået at vide, at han er vildt stor, men han vokser stadig..
Temperament
Utrolig sød, afslappet og beskyttende! En hund man kun kan holde af..
Tricks
Han kan
sit
dæk
give pote
hente ting
på plads
aflevere
vente

Han er utrolig lærenem, så regner da med, han skal lære noget mere, og måske også lidt spring (:
Stævner
Ingen..
Stamtavle
Kommer ind en anden dag..
Køn
Vaske ægte hanhund! (;
Er kastereret den 16. september 2010
Beskrivelse
Fighter er født den 1. marts 2009. Vi fik Fighter i marts måned 2010, fordi hans oprindelige ejere skulle skilles, og derfor ikke kunne have plads til ham mere. Min mor var skeptisk, og han var sat til salg, men der blev ikke gjort mere ved det - heldigvis. Allerede fra første dag, var jeg helt væk i ham, men måske også ret "spændt", for min bror og jeg havde aldrig set ham før han stod i vores dør, mens mor, far og vores lillebror ikke var hjemme.. Vores far var ret bekymret og ringede hele tiden, for at høre om vi var blevet ædt :D Men Fighter tog det hele stille og roligt.. INDTIL han skulle være alene hjemme med vores gamle labrador på 12 år. Han æd vores møbler og tissede indenfor - min mor ville simpelthen ikke have ham..

Nu æder han ikke vores møbler mere - pludselig en dag stoppede han bare, men det var også dagen efter, han havde ædt vores arvestykke, en 100 års gammel skænk..

Fighter er en stille og rolig hund - han er god som dagen er lang! Han sover ved mig om natten, og følger mig næsten over alt. Når jeg passer mine heste, og går ind til dem, bliver han tosset og gør, fordi han selv er bange for dem. Han er utrolig beskyttende og vil kun os det bedste!
Hvis han hører larm udenform, hopper han op i vindueskarmen og ser, hvad der foregår..
Vi har også en hunhund, men det er ikke noget problem at have dem til at gå sammen.
Vi bor ud til to store veje, og var derfor meget urolige for, om han skulle løbe ud og blive kørt over, men han er så lærenem, så det kom af sig selv, at han ikke skulle ud på vejen..

Han kom ind i mit hjerte fra første sekund, og der vil han altid være! <3 Den dag, jeg flytter hjemmefra, har jeg fået lov til at tage Fighter med, for jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skulle gøre uden ham nu (:

16. september 2010
Kom jeg hjem til et skrækkeligt syn! Fighter havde fået en meget dyb flænge ved poten på benet. Vi fik øjeblikkeligt vores dyrlæge ud, fordi det blødte kraftigt. Han blev lagt i fuld bedøvelse, og vi besluttede, at han også lige så godt kunne blive kastrereretr i samme hug. Stakkels lille hund! :( <3
Kommentér på:
Amerikansk bulldog Fighter
Annonce