{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Papillon Flying Fantasies Kasper "Chico" 2010

41.074 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Papillon Flying Fantasies Kasper "Chico"

Fødselsår:
2010
Størrelse:
Han vejer nu som 5 måneder 3,5 kg og han vokser nok ikke ret meget mere nu:)

Som ½ år vejer han 3,7 kg ca:)

Som 13 måneder vejer han 4 kg :) Regner ikke med at han bliver støre nu :)

Som 18 måneder stadig 4 kg vejet hos dr. dyr :o) Så han holder vægten helt fint :o)


Han er ca 28 cm høj :o)

Temperament
Chico er en meget venlig og klog dreng som elsker at lege og lære. Han har altid været helt vild med mennesker og især børn elsker han. Han er en meget modig lille hund, som stoler blindt på at intet jeg eller andre ber ham om er farligt og det har sine fordele i træningen :)

Han har desværre haft en del dårlige oplevelser med andre hunde som unghund som er endt i at han er meget usikker overfor fremmede hunde, men har han først lært en hund at kende er der ingen problemer overhovedet.

Ud over at han er en meget aktiv lille hund, han er også kærlig og er der altid for at trøste hvis nogen er kede af det og han kan bestemt ikke lide når der er små hvalpe i nærheden som græder :)
Tricks
Chico er en meget lærenem hund som elsker at lære. Træner både rally, lidt agility og forskellige tricks med ham. Er også begyndt at lege lidt med noget dogdancing med ham :)

Vil ikke lige til at skrive alle de ting han kan, men de sjoveste tricks han kan er nok:

- Spille guitar
- Blæse bobler i vand med næsen
- Fortælle hvad en kat og en hund siger
- Kramme
- Slå
- Hoppe op på ryggen
- Sidde op og holde en genstand med forpoterne
- Trille bold
- Række tunge
- Gabe
- Hest hvor han står på mine fødder og går, han kan både gå til siden, bakke og gå fremad
- Forskellige former for zig zag mellem ben og arme
- Tage strømper af og aflevere dem, kunne jo være jeg endte i kørestol :p

Også er han mester i bagparts kontrol og stillingsskift ;)
Stævner
PPK Udstilling Ålborg d. 4 12 2010 PPK Hvalpe klasse
Dommer: Bo Lasthein Andersen Danmark
Resultat: Lovende
Kritik: 7 mdrgammel passende stor unghan god skalle med velansatte øre der dog er lidt bløde og kunne bæres lidt bedre, acc. stop mørke øjne passende næseparti saksebid acc hals og front kunne have lidt bedre topline højt ansat hale som han desværre ikke vil bære gode benstammer og vinkler bevægelser i orden for alderen acc. pels
Pga ører og hale en Lovende

DKK Udstilling Fredericia d.12.2.2011 Junior klasse
Dommer: Gunnar Nymann, Danmark
Resultat: VG.JK
Kritik: 10 mdr.
En velkroppet lille han, ganske godt hoved og udtryk, kunne ønskes mere udfyldt under øjene, korrekt bid, tilstrækkeligt stop pg skalle, kunne bære sine øre bedre, ønsker lidt mere hals, stærk overlinie, lavt ansat hale, god benstammer, tilstrækkeligt vinklet, ganske stabil for og bag, men lidt trippende bevægelser, noget ulden og krøllet i pelsen, udmærket temperament.

PPK Udstilling Horsens d. 3 april 2011
Dommer: Kim Bay, Danmark
Resultat: Exc.JK Plac.3
Kritik: Juniorhan af korrekt størrelse, velskæret hoved, korrekt bid, korrekte ører, smukt korrekt velskåret hoved, acceptabel hals, korrekt skulder, vældig god overlinie, veludviklet krop for alderen, udmærket vinklet, korrekt pels og struktur, vil gerne gå to spor under bevægelser, herligt temperament.

PPK Udstilling Ålborg 26 November 2011
Dommer: Gabriele Feldmann Schweiz
Resultat: Exc.MK Plac.1 CK 4.BHK R.CERT
Kritik: 18 monate alte Rüde, Rasetypischer Gesamterscheinung, Schöner Kopf und Ausdruck, Schöne Ohren, Reicht Befranzt, Schönes dunkles Mandelauge, korrecktre Winkelungen in Vorder und Rückhaned, korreckt gestezter und getragener Rude, Schönes Haahrkleid gute Bewegungsablauf, noch etwas Ring unerfahrend
Oversat for min egen skyld ;) : 18 måneder gammel hanhund, rasetypisk helhedsindtryk, kønt hoved og udtryk, kønne ører, meget frynset, kønt mørkt mandeløje, korrekt vinkel i for- og baghånd, korrekt sat og båret hale, køn pels, god bevægelse, stadig lidt uerfaren i ringen.

PPK Udstilling Ålborg d. 30 november 2013
Dommer: Claudia Hollweg, Tyskland
Resultat: Exc i åben Plac. 3
Kritik: Very masculine head and expression correct ears. Nice size, good bones, correct angulation in front and behind. Good ribcage topline, could be a little more elegant. Silky coat and nice presentation.

Deltager i fotokunkurrencer med ham hos ISH
Stamtavle
DKK
Navn: Flyiny Fantasies Kasper
Farve: Tricolour
Født: 6 April 2010


Far: True and Trusty Eyecatcher

Mor: Flying Fantasies Ophelia

Farfar: DKCH KLBCH INTCH SECH VDHCH DECH DEJUCH Caratoot's Center Court

Morfar: Thygesminde Sir Henry

Farmor: DKCH KLBCH DECH VK DECHVDH LDSG04 VETCHVK Toymakers Tiffany


Mormor: Flying Fantasies Penny

Farmorfar: Pixiedust Start Of A Legacy

Farmormor: CH Pepstar's Queen

Farfarfar: SE UCH Carovers Jagger

Farfarmor: Caratoots Classic Confidence
Køn
En dejlig smuk dreng :)
Beskrivelse
Chico er min første hund. Er selv vokset op med kat og havde aldrig forestillet mig at jeg skulle have hund, for jeg var faktisk en smule bange for hunde før jeg mødte Chico. Men Chico kom ind i familien i 2010 da jeg stadig boede hjemme. Vi var flyttet og måtte ikke have kat i den nye lejlighed og det blev for stille uden at have en firbenet trold til at rende rundt. Så min mor begyndte at kigge på hunderacer og faldt over den legesyge lille Papillon som passede på det hun ønskede i en hund. Chico skulle jo derfor være familiens hund, men han endte med at blive min bedsteven og flyttede med mig da jeg flyttede fra mine forældre som 17 årig.

Chico har åbnet op for en helt ny verden for mig. Han har fået mig til at leve igen og var han ikke kommet til familien havde jeg nok ikke været her idag. Han er virkelig et bevis for hvor meget en hund kan påvirke os mennesker og jeg skylder ham ALT for det er hvad han giver mig <3

*** d. 28-9-2012 ***
Idag vandt Chico best friend kalender konkurrence så vær forberedt på at se min lille skønhed i deres kalender i 2013 :D <3

***d. 7 oktober 2012***
Idag var jeg til hundetræning for første gang med lille Chico, med hjælp fra min luftehunds ejer :)

*** d. 2 december 2015***
Efter at have fået en rigtig øv meddelse skal Chico idag opereres i det ene knæ for PL... han blev ellers testet som 3 års hvor hans knæer var 0/0. Men nu har han altså 2/0 og det udvikler sig mod en 3/0... Øv :(

Operationen gik rigtig godt, Chico er møg træt og lignede slet ikke sig selv i hovedet da jeg hentede ham. Han logerede nu alligevel da han så mig <3

Den første nat var et helvede...Chico har pevet og holdt mig vågen hele natten :(

- Og sådan blev de næste mange nætter så også... en rastløs hund som ikke kan finde ro fordi det gør ondt og såret er også begyndt at klø.

***d. 14 december 2015***
Idag var Chico til dyrlæge igen for at få en opfølning på hans operation. Chicos ben er slet ikke hævet og det har det ikke været i flere dage. Han fik fjernet sting og alt var fint som det skulle være. Så Chico har fået lov til at gå må ture (maks 500m) og trækker han det mindste på benet skal han løftes hjem. Han må også træne rolige tricks, hvor han ikke skal gå for meget rundt :)
D. 4 januar vil det lille brud der er blevet lavet for at rette op på benet, så han ikke udvikler PL igen være helet og han vil så være klar til roligt at begynde at bygge muskler op i benet igen.

Glæder mig godt nok til det her er overstået! Er ikke til at holde ud at have en hund der er så møg rastløs uden at kunne gøre ret meget for at hjælpe :/

*** d. 24 december 2015***
Fik den bedste opringning jeg nogensinde har fået idag kl . 12. 12. Chico var jo rigtigt ikke min hund, men udstationeret hos min mor, men bor hos mig. Lidt kompliceret.. Men en del af aftalen var, at min mor ejede ham fra han bliver 6 d. 4 april 2016 mod et aftalt beløb.
Opdrætteren havde så åbenbart skrevet til min mor og spurgt om det var ok, at hun flyttede Chico over i mit navn også var det min julegave fra hende.

Så nu er Chico MIN! Den bedste julegave nogensinde! <3
Kommentér på:
Papillon Flying Fantasies Kasper "Chico"
Annonce