{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Albert 2010

503 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sabina H
Kvinde | 37 år | Oprettet: 17. nov 2010


Blanding af racer Albert

Fødselsår:
2010
Størrelse:
En lille dreng ;)
05-12-10 = 2,440 kg
11.04.2011 = 3,10 kg målt ved dyrlægen
Temperament
Albert er en "hvalp" på snart 10 måneder fik ham i november i julegave. Han er helt igennem fantastisk med et godt temperament, hun er stille og rolig og samtidig en vildbasse på den søde måde.
Tricks
sit og dække

momentvis rulle rundt
Stævner
ingen
Stamtavle
Tror ikke han har nogen han er en blanding- beklager hvis han er oprette forkert men syntes ikke jeg kunne finde en blandings race han er blandet med Shig tzu og Yorkshire

Køn
En lille fyr
Beskrivelse
Jeg fik Albert for en uge siden af min svigermor som avler disse skønheder ;) Albert er stadig et lille barn og vi øver potte træning, det går forholdsvis godt han holder tæt om natten. Han hygger med vore store hund Laika, dog har han bidt i vore tabet et sted heldivis kun en gang ;) han kan pludselig dejse om og bare putte, han vil helst ligge alene og kommer selv hvis han vil nusses. jeg glæder mig meget til fremover og rigtig lærer guldbassen af kende ;)
D 29.03.2011
Har nu haft guldklumpen snart et halvt år og det går bare der ud af, han er blvet en rigtig familie hund, der stjåler alles hjerte :) han er helt renlig nu :) og laver ingen nummere..
Der er bestilt tid hos dyrlægen til at blive kastereret d. 11-4 da han har meget store lyster til vores golden, hvilket er en dårlig kombination :)
11.04.2011 Så blev Albert kastereret, og fik fjernet 3 mælketænder i samme ombæring, nu går han rundt med krave og det er bestemt en udfordring, om 10 dage skal stingene fjernes :)
Kommentér på:
Blanding af racer Albert
Annonce