{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Freya (RIP) [ Himmelhund] 2009

980 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sisse & Mads '
| 32 år | Oprettet: 12. sep 2007


Blanding af racer Freya (RIP)

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Hun er ca. 50cm i højden
Hun vejer 6,7 kg

Rigtig god størrelse til at have med overalt :)
Temperament
Fuldstændig rolig og glad

Legesyg og kærlig

Lidt sky, pga. baggrund
Tricks
Sidt, dæk, kys ..
Stævner
Nej desværre
Stamtavle
Nej.
Vi aner ikke hvad hun er en blanding af ..
Køn
Super skøn og smuk tæve <3
Beskrivelse
Den 01.05 2009 blev lille Freya født.
Helt sort med enkelte hvide aftegn.
Hvor, hos hvem, hvilke forældre, hvor mange søskende osv. anes ikke.

Men det vi ved er at der er en person som kom til nogle fester i kbh rimelig ofte, hvor denne lille hund var til stede.
For hver gang han så den lille hund, fik han mere og mere medfølelse med den lille hund som bestemt ikke havde det godt.

Hendes hverdag var at sidde i en forsamling af nakomaner som stak nåle i hende, brændte hende i bagdelen og som sætte ild til hendes bagdel så hun skreg af smerte.
En dag fik personen nok at disse mishandlinger af hunden, og valgte så at stjæle hunden med den byen hvor han kom fra. En lille by ved Sydsjælland, der fik den så lov til at bo i en periode, imens personen udtænkte en plan for hvem der kunne overtale denne stakkels hund.

Egentlig var aftalen af personens mor skulle have hunden, men i stedet for at interessere sig for den mishandlede hund, blev moderen blot sidende på det lokale værtshus og hældte i sig. Så anden løsning måtte ske.

I mellemtiden til at finde en løsning for den lille pige, valgte personen at købe sig en ny hund, da den lille pige ikke var en ordentlig hund.
Så ny hund kom der i en lejlighed med forbud til kæledyr, på under 20km2.
En stor muskelhund boede lige pludselig også der og den lille hund begyndte at bo under sengen, da den store hund bestemt ikke var flink ved den lille mishandlede hund. Hver gang hun prøvede at tage hovedet frem, blev hun knurret og bidt ud efter.

Dette var allerede fortalt hos byens unge og da min daværende kollega boede i samme lejligheds konpleks, havde hun hørt om denne store ustyrlige hund og valgte derfor at kigge forbi personen og se hunden.

Forbi tog kollegaen sammen med hendes kæreste og allerede i døråbningen bliver de mødt af den store hund. Rummet var fyld med rod og unge mennsker men det tydeligste var lyden af et skrigende væsen som bestemt led. Det kom fra under personens seng og min kollega vælger så at kigge under sengen og ser så denne lille sorte hund, ligge der, totalt rystende og forskræmt.

Min kollega tager hende op og spørger personen om hvad han havde tænkt sig med den lille hund og personen svarer at den er fuldstændig ligeglad og at de bare kunne tage lortet.

Det bliver så hermed gjort og hunden kommer hjem til min kollega, under et varmt tæppe mens de undersøger hvad der skal ske osv.
Et par timer efter kommer jeg forbi min´kollega og ser så denne lille mishandlede hund og bliver straks fuldstændig forelsket.

Jeg får lov at tage hende med hjem og få hende i betingelse af at hun ikke kommer til at skifte hjem igen og få et fantastisk liv.
Som hermed sagt, hermed gjort.

Jeg ringer straks til min dyrlæge og forklarer situationen og vi aftaler at jeg skulle komme med det samme.
Først undersøgte vi om hun muligvis var microchippet, om der var nogle der savnede denne hund og efter intet held vælger vi at give hende en chance og dermed chippe, vaccinere, orme-/loppebehandle hende også undersøge hendes eventuelle alder, derefter viser det at hun er omkring 6-7mdr. gammel.

Dette blev starten på et fantastisk eventyr med både medgang og modgang.
Freya lærte at blive renlig, at lege, at kører med i bil, at gå tur, at møde nye mennesker, at blive vasket, at være alene hjemme, at omgås andre dyr, at kysse og give kærlighed men vigtigst af alt at være en normalt levende hund med et stort hjerte og en enorm skøn personlighed.,

Idag blev dagen til hendes oprettelse, da hun i går afgik ved døden.

Freya blev kl. 18.47 kørt ned lige udenfor vores hus af en bil og døde på stedet uden smerte og endvidere tanker.
Jeg har været ejer af hende i 1år og 2mdr. ca og jeg har aldrig elsket et dyr som jeg elskede hende.

Respektere venligst de få billeder der er til at starte med i hendes oprettelse, vi er ved at samle billeder ind fra alle der muligvis har nogle billeder liggende af hende.

Personen der fik Freya fra det mishandlede sted er blevet anmeldt og der har været forsøgt at få fat på de nokamaner der mishandlede hende, men uden held.

Jeg er ikke her for at få sympati, men for at fortælle en frygtelig historie med budskabet af at du skal elske dem du har, for på under 2min kan det være for sent.
Heldigvis havde vi næsten lige fået en labrador hundehvalp 3uger hun døde. Ellers havde vi aldrig fået hund igen

R.I.P. FREYA , DU ER ELSKET AF EN HEL VERDEN!
FRYGTELIGT AT DU IKKE FIK LOV AT OPLEVE MERE AF DET GODE!! :(
Kommentér på:
Blanding af racer Freya (RIP)
Annonce