{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gravhund Balder 2009

1.724 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Gravhund Balder

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Han er nok omkring 30 cm høj og en 55-60 cm lang.
Spinkelt bygget og vejer omkring 10-11 kilo.
Så en fin gravhund ;)
Temperament
Balder er det hvad man kalder en god hund!
Han er altid glad og legesyg, han elsker nærvær og er både rolig og opmærksom.
Han tror på det bedste i folk og er meget nem at håndtere hvad klip af negle, dyrlæge, vask og fodring har med at gøre.
Han er en meget energisk hun, og kan godt blive lidt voldsom i sin leg over for andre hunde (aldrig på nogen ond måde, han er bare ikke god til at aflæse deres kropsprog). Han bider ikke! og kan med de fleste, han-hunde er dog blevet et større problem efter han er blevet ældre.
Gør meget sjældent og hvis han gør er det en meget sagte vuffen.
Balder hader regn! han kan være nok så ivrig for at komme ud, og når vi så åbner hoveddøren for ham.. og han opdager at det regner! så vender han direkte om og skal slæbes ud ;)
Stædig er han også, som en typisk gravhund.. hold op hvor har vi haft nogen kampe med ham hvor han bare ikke ville give sig. Det tog og 2 måneder at lære ham at ligge sig ned fordi han bare IKKE ville ligge sig ned på gulvet..
Han elsker at sove og sover hverag til mindst 10 inden han vil ud at gå, og han ELSKER gulvvarme!
Men en god hund.. Det er han, og han er hele familien kælepot og specielt min mors kæledigge :)
Tricks
Balder kan :

Sit
Lægge sig
Bliv
Trille
Sidde pænt (på måsen med forbene oppe)
Giv pote
Sidde og vente ve madskålen til der bliver sagt "Værsgo'"
Sidde inden vi går over vejen
Komme med diverse ting man kaster.
Gå når man beder ham om det ( dog med stor utilfredshed)

Ting vi arbejder på:
Søg spor (ved hundetræning)
Komme når man kalder (kan han næsten, men kun når HAN har lyst.)
Gå uden snor
Gø på komando (jeg ville gerne lære ham det, men det er virkelig umuligt at pirre ham til at gø..)
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Den kommer når jeg lige får hentet den hjemme ved min mor (:
Køn
Er nu to sten lettere.. Men stadigvæk lige skøn!
Beskrivelse
Jamen jeg har i mange år gerne have ville haft hund. Men min mor har altid stædigt sagt nej, da hun ikke mente at jeg var gammel nok til at passe den selv. (men come on mor, i en alder af 18 år kan man altså godt tage ansvar for en hund) En dag helt spontant, spurgte min mor om vi ikke skulle have hund? og DET! syntes jeg jo bestemt vi skulle. Betingelsen var at det ikke skulle være en lille hvalp og at det SKULLE være en gravhund. Så dagen efter var vi så ude at kigge på Balder, og vi kørte op og hentede ham den næste gang dag. Det skulle bare være ham! han var så lækker en hund og staigvæk en stor baby! Så i en alder af 1 år fik vi balder.. og vi har nu haft ham siden starten af august. (: Vi har stadigvæk kontakt til hans gamle ejer.

Jeg har aldrig nogensinde set en hund falde så hurtigt til. Han smed sig som det første på sofaen da vi fik ham hjem. Det var som om han havde boet hos os hele sit liv, og der var ingen problemer (:

Balder han elsker at nusse! Og hvis han kan sidde på dit skød, jamen så er han glad!
Han elsker simpelthen bare nærvær! Sidder vi og spiser ligger hans hovede på en af vores fødder, ellers sidder han under stolen, eller ligger ved siden af en på sofaen. Han skal bare helst være med over alt. Og hvis en dyne ligger lidt for langt fremme... jah, så er Balder under den ;)
Han er en lille filur som får de skøreste idéer, han er nok ikke den skarpeste ske i skuffen! Så vi får da nogen billige grin og kan ofte smile skævt af ham. ;)

Han er en hund som "snakker" meget, han siger mange sjove lyde (specielt når han KRÆVER opmærksomheden!) han skal nok fortælle når er er noget som ikke passer herren, så piver han hele tiden og sukker. Til hundtræning bliver han ofte grint af fordi han bare ikke kan tie stille med sit piveri.. og det at han skal sidde stille, PÅ DEN KOLDE JORD?! i mens det SMÅ REGNER?? jamen hva tænker vi mennesker dog på?! Haha ;)

Han er også Bamse-nakoman, han har 4 bamser og et pivdyr liggende i sin kurv, kan bamserne pive er et endnu bedre! Han er SÅ god ved sine bamser øelægger dem aldrig. Kaster selv rundt med dem! mufler dem og ligger dem for vores fødder når han mener vi skal være med. Opdager vi det ikke?? jamen så gnider han da bare bamsen op af vores ben.
Han kan sådan set lege med alt! falsker, appelsiner, papir, gavebånd, sokker.. jah lige hvad hans lille hjerte begære! (:
Og er vi på besøg ved andre som har hund, så skynder han sig ind og tjekker hvad de andre hunde har af smart ting og sager!

Han har en stor plads i vores hjerter, og selvom han nogengange kan være skrækkelig belastende når han fx piver hele dagen eller altid insitierer på at humpe vores gæster.. Jamen så elsker vi ham og kan slet ikke undvære ham, uden ham er lejligheden simpelthen tom (:

Balders daglige rutine:
Jeg står op, og balder kommer ud senere på morgenen.
Så ligger han sig op på sofaen til mig og sover lidt længere.
Så skal vi have morgenmad!
Bagefter ud at gå en tur, op og ned af alléen.
Så hjem og ligge på sofaen eller lege med bamse.
Så sover han lidt.
Bagefter når han keder sig igen, så tager vi om til min mormor og hendes hund.
Min mormors have tjekkes for fuglemad.
Så går turen hjem..
Så kommer min kæreste hjem, og de leger så i flere timer.
Så spiser vi aftensmaden, det samme gør balder. Foderpiller opblødt i kogende vand, når vandet er koldt kommer der en klat leverposteg i og noget lakseolie.
Resten af tiden leger balder og ligger på sofaen.
Til sidst kommer han op og ligger på min kærestes mave og bliver nussert til han sover.
Så går vi aftentur omkring kl 22
Når vi går i seng ligger balder sig over i sin kurv, hvor jeg putter ham.
Kl ca. 03 hver nat kan jeg mærke et lille bumo i seng, og så ligger balder sig i sengen. Eller rettere sagt i min side, fordi han ved at hvis han ligger sig i min kærestes side så bliver han sparket ned ;) kloge hund ;)

Balder går under disse navne: Balder'musen, babe, baaby, Bubbihund (efter bubbibjørnene - fordi han hopper som bare tosset, op og ned af sofa armlænet, op og ned i luften når han bliver glad, eller leger!), Fimse (:
Kommentér på:
Gravhund Balder
Annonce