{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Malou <3 [ Himmelhund] 2010

1.633 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Blanding af racer Malou <3

Fødselsår:
2010
Størrelse:
Omkring de 35 cm
Hun vejer omkring 9 kilo
Temperament
Hun har et dejligt roligt temperament, kan dog godt være lidt en kælling og vil gerne bestemme, men hun er jo heller ikke så gammel. Hun er bange for andre hunde og mennesker, på grund af dårlig opvækst hos avler, så hun gør og knurre desværre af hunde og mennesker, men hun har aldrig gjort noget, og når først folk har givet hende en godbid er der ingen ting.

Idag er hun blevet meget bedre til at hilse på mennesker, hun starter med at gø af dem og være lidt sky, men lidt efter kommer hun selv hen og opsøger kontakt. Hun gør stadig af andre hunde, men efter jeg er flyttet hjemmefra og ind til byen er det osse blevet bedre :)
Tricks
Sit, læg sig, danse, gå på to ben, rulle, kurven, tørre poterne når hun kommer ind udefra, gi pote, bliv,
Stævner
ingen
Stamtavle
ingen. Hun er en dejlig blanding mellem islandsk fårehund og japansk spids
Køn
hunhund. Steril da hun har fået fjernet livmodern på grund af livmoderbetændelse.
Beskrivelse
Vi fik malou den 16 Januar, så vi har kun haft hende i næsten 2 måneder, men hold da op der er kommet liv i huset og vores gamle hund Basse.

Malou er en super skøn hvalp der elsker at løbe rundt og lege, men nyder også en god lur. vi har haft hende med på stranden hvor hun fik lov og gå løs sammen med vores anden hund, og det var hun helt vild med, og hun var dygtig til at komme når man kaldte på hende.

Hun elsker at komme ud og gå tur, tror det er noget af det bedste hun ved.

Malou er nu 1år og 4 måneder. Hun er lige blevet opereret for livmoderbetændelse, så min drøm om at få hvalpe på hende, kan jeg godt vinke farvel til, men så længe Malou er rask og har det godt, så er jeg tilfreds.

Malou er en frisk hund fuld af spilopper og fuld af gø, hun elsker at rende rundt og gø ude i haven. Hun er helt sikker på at hun kan fange fugle, hvilket jeg dog ikke vil have hun gør, så hun får altid et bestemt nej når hun prøver på det :) Hun elsker og ligge i sofaen og putte.
Om natten ligger hun ligeså pænt i hendes kurv på gulvet, hun synes det er alt for varmt og ligge i sengen, så det gider hun ikke.

Malou er super gode venner med mine forældre kat Misha som hun tit tager en slås kamp for sjov.
Det bedste Malou ved er at blive kløet på maven og bade i bækken der er der hvor vi gør tur.

Vi har haft hende med til Kroatien to år i træk hvilket hun virkelig nyder, hvis hun synes det er for varmt ligger hun sig ind under campingvognen.

Jeg er begyndt at komme på et værested hvor jeg må havde Malou med, hun elsker at komme med, for der falder altid en godbid eller to af hos søren. De andre synes det er skønt at der kommer en hund med, så det er bare dejligt, så skal hun ikke være alene hjemme.

Malou har nu fået en lillebror, nemlig mine forældres Keiko, vi har boet hjemme ved mine forældre i 2 måneder, for at Malou kunne opdrager lidt på Keiko :) Hun nyder at have fået en der gider lege med hende, men hun synes osse Keiko kan blive for meget, men så hopper hun bare op i sofaen :)

Så er Malou og jeg begyndt til præ agility, hvilket malou viser stor interesse for, og så er det jo super godt for hende at komme ud blandt hunde hun ikke kender :)
Kommentér på:
Blanding af racer Malou <3
Annonce