{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Siberian husky Ayo 2011

4.813 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Hanne H
| 38 år | Oprettet: 5. maj 2007


Siberian husky Ayo

Fødselsår:
2011
Størrelse:
Vejer 8 kg 9 uger gammel:-)
Vejer 10 kg 10 uger gammel:-)
Vejer 11,5 kg 12 uger gammel:-)
Vejer 14,5 kg 4 mdr gammel:-) Da hun blev vaccineret som 12 uger sagde dyrlægen at hun nok ville komme til at runde de 30 kg - utroligt når man tænker på hendes far vejer 25 kg som fuldvoksen:-)
Hold fast det går stærkt, hun er blevet mere hvid oppe ad halen - vi glæder os til den får den helt rigtige hale. SUPER LÆKKER HUND!!
Temperament
En lille livlig basse som elsker at lege og skal helst med over det hele. Meget modig af sin størrelse, der er sku ikke noget der skal skræmme hende, men overfro nye mennesker er hun lidt afventende, men efter et par minutter hvor hun lige har lugtet til dem og slikket dem på hånden, er de velkomne. Hun elsker at lege med andre hunde - især to cocker spanieler som selv har krudt i numsen, men dem skal hun nok styre:-) Selvom der siges der ikke er vagthund i spidshunde familien, så er der noget i vores lille basse - hun gøede af Jeppe, men han gik også i mørke, så man kunne kun se omrids af ham, det var Ayo ikke glad for, så hun begyndte at gø:) Men da hun hørte det var Jeppe logrede hun lystigt med halen - så var alt i orden igen, man skal jo passe på:-)
Tricks
Kom, sit, dæk, slip, pote og den anden pote, bliv, fremad, søge, værsgod med godbidder og fri.
Den er god til at lade kattene være når man siger "Nej", men de er så spændende, så når de løber i haven, har hun svært ved at lade være at løbe efter, men man har jo også noget jagtinstinkt i sig:-) Når vi har været ude at lege og græsset har været vådt, siger vi, "op i kurv" så får hun godbidder og bliver tørret, det kender hun efterhånden rigtig godt:-) Den elsker at være til hvalpetræning og er rigtig dygtig af sin alder:-) For ros og mange klap osv.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen - men 100% raceren:-)
Køn
Tæve
Beskrivelse
En dejlig dejlig lille pige, hun er født 02.02.2011 på Vestsjælland:-) Når man kommer ud i haven til hende efter hun har leget selv derude et lille stykke tid, kan hun godt finde på at nipse i fingrene og tøjet - den lille laban. Hun bliver bare så ivrig over at se os, så er det lidt svært at styre sig:-)
Når vi prøver at hyle som en slædehund kigger hun mærkeligt på os og læner sit hoved fra side til side, det er sjovt at se:-)
Var ved vandet første gang - da vi kun bor 5 min fra havet - det var lidt farligt synes hun - men hun kom ud i det så vandet lige rørte hendes mave. Først ville hun ikke ud i det, men vi lokkede hende med ros og godbidder, så gik det. Vi prøver snart igen.
¸.,¸,¸.,¸
(o´, ,`o)
..( (Y) ),
(.)`.,´(.)
.(,,)_(,,) ..
Sæt denne hund
i din profil for at
vise at du er i mod
hundekampe!!
Kommentér på:
Siberian husky Ayo
Annonce