{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hvid schæfer Max 2011

2.135 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

CamillaH
Kvinde | 30 år | Oprettet: 6. mar 2006


Hvid schæfer Max

Fødselsår:
2011
Størrelse:
50 kg
Temperament
Han er en kærlig og stille hund, han elsker at putte og bare sove det meste af dagen men når han endelig skal ud så flyver han rundt og er så glad, han gøer og hopper om sig selv. har aldrig nogensinde set det mindste ond i ham.
Han er god som dagen er lang, og vil kun alt det bedste for alle, så snart jeg er ked af det eller ikke har det godt så kan han mærke det og kommer straks hen til mig og lægger sit hoved på mit bryst og så kigger han bare på mig som om han siger - rolig det hele skal nok gå . Han er en hund med et hjerte af guld!
Tricks
Sit
aflevere
læg dig
kom her
stop - værsgo
ud og gå tur ( så gøer han og løber hen til døren )
hvad siger hunden
har nok glemt nogen :)
Stævner
ikke nogen endnu :)
Stamtavle
Nej desværre.
Køn
En dejlig dreng :)
Beskrivelse
En dejlig stor hvid han hund, som er det bedste, elsker nye folk og nye hunde, især at komme ud og gå nye steder, han er en hund man kan stole 100% på.
Når vi er ude og gå så ved jeg til hver en tid han aldrig vil gå væk fra mig så han ikke kan se mig. han vender sig om hver anden sekund for at tjekke jeg stadig er der, og når han synes han er gået langt nok fra os løber han tilbage og og går frem igen, har aldrig gået med snor på ham heller ikke da han var lille, og selvom han ser en anden hund eller et andet dyr kunne han ikke drømme om at gå hen til dem eller løbe efter. og er der en ting som han elsker så det at komme ud og svømme, ud i vandet og plaske rundt , han er næsten ikke til at få med hjem igen, og når bare han sidder i en bil og han ser vandet eller dufter det så hylder han nærmest. så som jeg vil sige det er han en tillidsfuld og trofast hund. Det bedste der nogensinde er sket mig i hvertfald, han er en fantastisk god hund ;)
Kommentér på:
Hvid schæfer Max
Annonce