{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nova scotia duck tolling retriever Simba 2008

635 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Julie'n'møffe<'3
Kvinde | 27 år | Oprettet: 29. okt 2011


Nova scotia duck tolling retriever Simba

Fødselsår:
2008
Størrelse:
Han er hverken for stor eller får lille, ca. 50 cm høj vil jeg tro:)
Temperament
rolig til tider, men er sindsyg utålmodig ligesom et lille barn, hvilket hunde jo også er:)
Tricks
Spille død, Danse (det er han ikke så god til, da han er lidt tung i det), give pote (både med højre og ventre), rulle rundt, hente avisen, vinke, gø (på komando), lade være med at spise godbidden når man siger nej, og så skal han se en i øjnene før han må spise den, plads øvelse, sitte, kom øvelse, lukke skuffen, blive øvelse, dække.

Han kan sikkert nogle flere, men kan nok ikke lige komme i tanke om dem, men hvis jeg gør vil jeg skrive dem ned:D
Stævner
Nææ.. han er bare familie hund.
Stamtavle
Han har en, jeg må lige finde den:)
Køn
Han (ikke kastereret)
Beskrivelse
Meget tilgæglig, næm at komme i kontakt med, han er en hyler og pivetøs, der har lidt meget medliddenhed med sig selv. Han er et rigtig selskabdyr, og keder sig hvis ikke han har mødt nogle hunde i hunde-skoven. Han har sine rutiner og piver hvis vi ikke træner ham om aften. Han bliver gået med om morgenen, og om sen efter middag, og så skal han have sin daglige træning på 15 min tid ca. Han er i den grad et vanedyr.

Han elsker tæver allermest, kasterede hanner tror han også er tæver og prøver at parre dem (hvilket Simba først fatter, når den anden han har sagt fra), han hunde kan nogenlunde med, men hvis de er i snor går det overhovedet ikke. Simba har sine venner i skoven, og nyder at 'opdratere' skoven for de nyeste tissetåre der er lavet hvor han også gjorde osv.

Simba er helt i gemmen en enestående hund, men han er meget aktiv, og kræver derfor meget stimulering. Han er aktiv udenfor og indenfor rolig (ved mindre man gajler ham op). Han er nok lidt "racistist" hvad angår mennesker, han mener at man er mærkelig hvis man er indvandre, bærer rundt med et badedyr eller sådan noget. Han elsker kattejagt "dem skal man bare løbe efter"

Giv gerne begrundelse for lav eller middel Tak:)
Kommentér på:
Nova scotia duck tolling retriever Simba
Annonce