{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Tyson (Rottweiler/Berner sennen) 2010

4.294 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sidsel & Mark .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 5. jan 2012


Blanding af racer Tyson (Rottweiler/Berner sennen)

Fødselsår:
2010
Størrelse:
1 år og 3 måneder 35 kg. Okay stor i forhold til dens alder. Han har fødselsdag d. 8 November. 1 Meter ca til hovedet :).

Temperament
Meget overraskende glad samt kærlig! har aldrig set noget ligende. Den er blevet mishandlet som lille og Denis den tidligere ejer har opdraget den meget godt!. Vi er ved at lære den at gå pænt, den kommer dog godt ud af det med andre hunde den nu støder på :).
Tricks
læg dig sit, og give pote, og high five lodret :D! Er ved at lære den på plads når man går tur med den og den gør det meget godt :).
Stævner
ingen.
Stamtavle
ingen. Han er en blanding af rottweiler og berner sennen med extremt hvide og sunde tænder :).
Køn
Han hund :).
Beskrivelse
Den er blevet til en lykkelig og livsglad hund fra en hund der har været behandlet dårligt. Vi er dens 4 ejer og den er kun lidt over 1 år og det bliver forhåbentlig dens sidste ejere! syns det er synd at den har haft sådan en barndom, så vil gøre alt for den hund!

Lige en lille opdatering d. 3/2-12.
Så blev der ringet til Dr. Dyr. Tyson skal igennem den store tur med chipmærk, vacination og sundhedstjek d. 6/2-12 :) Og er blevet forsikret. Nu mangler vi bare et navneskilt til hans halsbånd :).

D. 5/3-12.
Så var til dyrlægen igen for at få hans sidste revaccine, ormekur samt han blev oprettet ved Hunde Registreret i vores navn. Det går fremad med drengen, han bliver jo større og større for hver dag der går :) Han nyder livet på at være på tur og fange pinde og andre sjove ting vi finder på vejen :)
Kommentér på:
Blanding af racer Tyson (Rottweiler/Berner sennen)
Annonce