{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Boxer Carlos 2007

1.449 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Henrik Solgaard J
Mand | 41 år | Oprettet: 6. jan 2006


Boxer Carlos

Fødselsår:
2007
Størrelse:
Han er en stør boxer på 37 kg
Temperament
Carlos er en hund med mange kvaliteter han kan både være familiehund, hyggehund, vagthund, tumlehund, kyssehund og meget andet.
Tricks
Carlos kan sidde, dække og er så småt ved at få lært ham at aflevere bolde og lignende, men det tager dog længere tid at lære en voksen hund end hvalp.
Carlos laver de vildeste cirkelspring når han er virkelig glad.
Han er en klog hund og har selv fundet ud af at åbne lågen ved at sparke til den mange gange til den er kommet i så mange svingninger at han kan smutte ud. Ikke et helt godt trick han har lært sig selv.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Carlos er en ren boxer, men der er ikke stamtavle på ham.
Køn
Ja, en sød stor dreng.
Beskrivelse
Carlos er en hund vi har "adopteret" i 2011. Han faldt hurtigt til har og er blevet den bedste legekammerat til vores boxer blanding Bølle. De 2 passer helt perfekt sammen da de har mange ligheder i sind. De har begge tendens til, at der enten er fuld skrald over feltet eller helt dødt batteri, hvilket nok er typisk boxeren og dens legesyge sind.
Han har desværre fået epilepsi, men med medicinen går det okay, så han er en glad hund med mange gode år endnu.

Fredag d. 10/8 2012
I dag havde vi besøg af Carlos tidligere ejer og hendes veninde. Carlos kunne helt sikkert kende hende og prøvede da også om han ikke lige kunne give hende en flyve-mysser. Det var super hyggeligt at have besøg af dem. De havde bamser med og vi gik en tur i de omgivelser vi bor i og plejer at gå tur i, man kunne dog godt mærke på Carlos, den tidligere ejer var med han var mere optaget af om hun nu var med end at lege som han ellers plejer. Dette ser vi dog kun som noget positivt, idet han tydeligvis var glad for at se hende og hun for at se ham.

Tirsdag d. 11/12 2012
I dag fik Carlos skåret et stykke af halen. Han har i en god uges tid fået antibiotika, fordi hans halespids var blevet meget mørk og det næste lille stykke hale var rødt. Der var ikke umiddelbart hul på huden, så dyrlægen var lidt i tvivl om det er en skade han har fået på halen, hvor der så er kommet bakterier i eller om det kunne være kræft, så efter en uge med antibiotika uden nogen forandring fik han skåret et stykke af halen.
Vi stod med det svære valg om man kun skulle skære det nødvendige af eller om man skulle tage halen helt oppe så han fik den lille boxerhale. Vi valgte kun at skære det nødvendige af, så nu krydser vi fingre for det heler fint.
Samtidig havde vi opdaget en lille knude på Carlos ene balle så den blev fjernet sammen med og et lille stykke fra denne knude fandt dyrlægen en endnu mindre knude som han også fjernede.
Carlos mave har ikke rigtig kunne tåle bedøvelsen og det smertestillende så han skal faste et døgn og så starte op på skånekost.
Han har været meget generet af halen den sidste uges tid inden den blev fjernet, så nu håber vi bare på det heler ordentlig og at der ikke opstår fantomsmerter.
Kommentér på:
Boxer Carlos
  •   23. jul 2012 hold da op hvor er han flot:)

  •   15. jul 2012 Ja, vi har stadig kontakt til hende. Vi skriver mail, sender billeder og taler i telefon. Vi har også aftalt hun skal ned og besøge os her engang. Jeg er sikker på Carlos kan kende hende for når hun eksempelvis har sendt bamser til hundene gå han efter sækken som om han kan genkende lugten. Hun tror ikke han kan genkende hende, men vi er 100 % sikrer på han kan. Hun har jo været en stor del af han liv og hunde glemmer ikke så let.

  •   13. jul 2012 Det går super godt. Der er sket lidt siden vi fik ham. Han fik desværre epilepsi i december, men med medicin er det gået fra op til 4 anfald om dagen på op til 12 min, til der nu er 1-2 måneder imellem og anfaldene varer kun 2-5 min, så det er en super forbedring. Han havde også en knude på det ene bagben, som aldrig helede efter han var til dyrlægen for at få taget en biopsi, i stedet røg alt indhold af knuden ud en dag ham legede herhjemme, så afsted til dyrlægen og så blev han opereret næste dag.
    Benet er helet super, men pga knudens størrelse har han desværre fået lidt nerveskade, som gør han engang imellem spjætter lidt med benet når han hviler sig. Det kan dog gå over da nerver kan tage op til 1 år at hele og han blev opereret i februar.
    Han er bedste venner med vores boxerblanding Bølle. De tumler og leger, sloges for sjov og ligger og hygger med hinanden.
    Det var det helt rigtige valg for os og de andre hunde at få Carlos og trods lidt sygdom og operation har vi bestemt ikke fortrudt vi fik ham. Han har en super hund med et meget charmerende og kærligt sind.


  •   9. jul 2012 Tak. Ja han er en smuk dejlig hund

  •   8. jul 2012 super flot hund velkommen til.

  •   8. jul 2012 hold op han er flot smiley
    høj fra os smiley


Annonce