{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature gravhund Sénta ( Nikki ) 2011

709 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Nalle :-)
Kvinde | 27 år | Oprettet: 5. nov 2012


Miniature gravhund Sénta ( Nikki )

Fødselsår:
2011
Størrelse:
Ikke særlig høj eller stor, men dejlig lille :-)
Temperament
Helt fantastisk temperament.
Livsglad, Nysgerrig, Sød, Fjollet og mest af alt dejlig :-).
Hun kan være doven, men kun når hun er i løbetid.
Tricks
- Sit
- Kom
- Ned ( seng/sofa )
- Op (seng/sofa )
- Bliv
- Tag ham ( brugt mest på min hankat, eller på andre katte som ødelægger vores blomster! )
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Pas. :-)
Men regner med at hun er ren gravhund.
Køn
Tæve :-)
Beskrivelse
Nikki som hun i dagligdagen bliver kaldt. Hun er en lille gravhund, med den mest dejligste personlighed af alle. Hun vil være alles ven, hun har aldrig gjort nogle fortræd. Vi overtog Nikke fra en dame som ikke kunne have hende mere, da hun ikke havde tid til at motionsenere hende, så hun syntes at det var synd at hun blev lukket ud i haven og ind igen. Nikki er noget af det bedste der er sket for os meget længe, vi fik Nikki for et år siden. Vi fik hende ugen inde jeg skulle afsted på efterskole :-)
Nikki bor idag, i lejlighed med to katte, hvor hun trives rigtig godt. Hun kommer meget godt ud af det med min hankat, de kan løbe rundt i lejligheden og lege. Min hunkat er derimod ikke lige så glad for Nikki som min hankat er. Nikke og min hunkat kan godt enes men Nikke skal bare ikke pisse hende af :-)
Nikki elsker at bare lægge under dynen og bare at slappe af med en film eller tv'et. Hun sover altid under ens dyne, hvis man ikke kan finde hende så kan man altid bare kigge under dynen :-). Nikki har aldrig nogle sinde haft hvalp, men da min hunkat havde killinger så hjalp Nikki til og var som en anden mor for dem, hun slikket dem hvis Rosa ikke havde gjort det. Hun tog sig af dem, hvis Rosa gerne ville have en pause for dem. Men regner med at Nikki skal have hvalpe på et tidspunkt, da hun har vist sig at være en god ''mor'' overfor killingerne :-)
Nikki kan med alle hunde, bare så længe de ikke er hvid. Ser hun en hvid hund går hun helt amok! Og man kan ikke holde hende tilbage, hvis det sker. Måske er hun lille, men hun er fandme stærk.
Hvis det regner eller sner, så nægter Nikki at gå ud! Fordi tænk nu hvis hun fik våde porter :-)
Hvis man først er godt tilknyttet til Nikki så slipper man ikke af med hende. Nu går jeg jo på efterskole, og hvergang jeg bliver hentet har min mor altid Nikki med, og man kan bare se glæden i hendes øje når hun ser en. Hver gang jeg skal tilbage til skolen, så kan hun side i bilen og hele vejen ind til stationen hvor hun piber. Nikki har virkelige et hjerte af guld og hun er en hund som virkelige vil gøre alt for sine medmennesker, hun giver alle en chance! :-)
Nikki elsker at lege og at komme i hunde skoven, der findes ikke noget :-)
Nikki er uden tvivl min bedsteven, udover mine andre dyr! :-)

Men smid gerne en sød kommentar til min dejlige gravhund :-)
( Har også HG, bare søg på Olfert Almager eller Kassandra og KG Verner (Vernie) smid gerne en stemme og kommentar, jeg giver igen :-))
Kommentér på:
Miniature gravhund Sénta ( Nikki )
Annonce