{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.215 visninger | Oprettet:

Til jer der har hunde med hud probl. {{forumTopicSubject}}

Har fundet en side på nettet med en der er specilist inden for hudproblemer hos hunde.
Men vedkommende er fra sjælland næsten helt inde ved Kbh smiley Og bor på Fyn, så ville være en alt for lang rejse for min hund. Så tænker på om nogle af jer måske kender en på Fyn der er dyglig hvad ang. hunde med hudproblemer?

For er godt træt af det Tyson har haft problemer i ca. 2 år nu.
Har prøvet næsten alt men intet held.
Så tænkte om sådan en ville kunne hjælpe, da Tyson bliver 3 år til dec. syntes jeg det er for tidligt at aflive ham hvis der nu fantes en løsning + jeg vil komme til at svne ham ufattelig meget.

Håber meget i kan hjælpe


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Til jer der har hunde med hud probl.
  • Henriette S
    Henriette S Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 118
    #1   3. nov 2009 Louise: Jeg synes, du skal prøve at tage en snak med dem i BarfCenterFyn omkring Tysons hudproblemer - det kan nemlig skyldes et allergiproblem måske omkring hans foder. Har du prøvet at skifte foder?
    Du kan læse meget mere på deres hjemmeside: www.barfcenterfyn.dk
    Du må ikke give op, for der skal nok findes en løsning.
    Held & Lykke!


  • #2   3. nov 2009 hvad er problemet?

  • #3   3. nov 2009 mange tak.
    Ja har prøvet at barf ham, og det gav heller intet resultat. måtte stoppe igen. Og han blev mega kræsen var mange barf ting han ikke ville ha.
    Samtidig har han været på 2 forskellige foder fra dyrlægen skin support og hyper... noget der skulle være godt for hunde med hudproblemer.
    Nu har jeg så prøvet at købe noget tør foder i Rosengårdacentret, npget naturligt uden tilsætnings sfoffer og alt muligt. med fiske olie mm. kan ikke huske hvad det hedder, men det lygter rigtig grimt, men hvis det hjælper ville det være godt.

    er bare så træt af det, og føler min dyrlæge har opgivet ham uden at sige det. De giver ham piller mod kløen og mod betændelse når man kommer der. og det det samme hver gang de gør, de prøver intet nyt.

    En gang snakkede de om en blodprøve til ham men den ville løbe op i 3000 kr og så var det langt fra sikkert den ville vise noget, da han fx kan over overfølsom over for os mennesker. Så de ville ikke lige frem råde mig til at prøve den bagefter, han har været på forskellige loppe kure, da de mente han en gang havde lopper og det var deres skyld han kræssede sig til blods. dette er det dog ikke da jeg ikke har set en loppe på ham i 2 år. men han får stadig front line og andet. skifter imellem de forskellige mærker så ham ikke skal blive over følsom over for det. og så lopperne ikke bliver imum.


  • #4   3. nov 2009 Ulla: problemet er at min hund klør sig så han bliver helt hudløs, det startede for ca 2 år siden ved numsen, på hver siden af halen havde han 2 store hudløse pletter. Han så virkelig mislig holdt ud smiley Men var han slet ikke. Så stoppede det der, og gik op til begge forpoter, han klør/bider sig der hvor vi siger håndledet på os mennesker, lige efter hans poter, og klør sig lidt op af begge ben også. Og nu det også rykket lidt op til hans mund.

    Og føler nu at dyrlægen har opgivet os. Han får kløstillende piller hver 2. dag. og siger til ham hver gang at vi ser han klør sig at det må han ikke. Men det holder bare ikke. Det så synd for ham, og venter mig til marts næste år, så vil virkelig godt ha det snart bliver bedre for ellers kan min pengepung ikke smiley Og det ville være alt for trist med sådan en lydig hund, og god hund


  • Henriette S
    Henriette S Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 118
    #5   3. nov 2009 Louise:
    Det er en trist og uholdbar situation, du og ikke mindst Tyson er havnet i.
    Ud fra hvad du skriver, er jeg næsten overbevist om, at hans kløen skyldes allergi - han kan være allergisk overfor mange ting, loppebid, husstøvmider, hårsækmider, farvestoffer, foder mv.
    Jeg vil meget gerne høre, hvorlænge siden det er, at du barfede ham?
    Hvor lang tid barfede ham?
    Var det f.eks. Dansk Barf Center eller Rigtig Hundemad?
    Han kan også sagtens være overfølsom overfor de loppemidler som Frontline, du bruger, da det er nervegift. SÅ STOP ØJEBLIKKELIGT MED AT BRUGE DET! Der er ingen grund til at stresse hans krop og immunforsvar yderligere ved at tilføre ham disse giftstoffer.
    Venter på dit svar.


  • Henriette S
    Henriette S Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 118
    #6   3. nov 2009 Louise:
    Som sagt synes jeg - for Tysons skyld - du skal kontakte René hos BarfCenterFyn i Ringe, da han har hjulpet RIGTIG MANGE ALLERGIHUNDE - OGSÅ DEM MED HUDPROBLEMER SOM TYSONS. Han har flere før og nu fotos af allergihunde, og jeg er overbevist om, at du vil kunne genkende Tysons problemer på disse fotos. Jeg har bla. set en hund, som stort set ikke havde noget pels (og det var altså ikke en kinesisk hårløs), og hvor huden var meget tyk og betændt, den har det i dag rigtig, rigtig fint og trives.
    Jeg vil IGEN gøre opmærksom på, at der er STOR FORSKEL PÅ BARFFODER, så fordi det ene barfprodukt ikke virker på éns hund, kan det andet barffoder sagtens være det rigtige for éns hund.
    Vær kritisk, barffoder skal ikke lugte grimt eller se kedeligt, gråt eller fed ud, men have en fin kødlugt og struktur, som kød fra en god slagter.
    Samtidig har han et rigtigt godt samarbejde med Ringe Dyrehospital.


  • Henriette S
    Henriette S Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 118
    #7   3. nov 2009 Louise:
    Hos BarfCenterFyn tager man hunde og deres problemer ALVORLIGT. Få en snak, der er altid kaffe på kanden og de har ALTID tid til en helt uforpligtende snak.
    Råd og vejledning er GRATIS.
    Så her er ingen undskyldning.
    Afsted med dig - og helst i morgen! Og tag Tyson med.


  • #9   4. nov 2009 Prøv at snakke med Daisie, hun har også en allergi hund og bor på Fyn, det kan være at hun kender en god dyrlæge..
    http://www.hundegalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=1103


  • #10   4. nov 2009 Mange tak alle sammen.

    har en lille/stor skrive fejl.
    Tyson har ikke fået noget mod lopper længe, men da han fik var det front line og en billigere en. min dyrlæge holder stadig på at det fordi jeg ikke passer ham med front line, bilder dem ind at han får hver mdr. for er så træt af dem, da han ingen lopper har. og ikke har haft siden han var lille.
    Jeg hentede ham da han var 9 uger og fandt ud af hans ples var levende af lopper, og fik hurtigt bugt med det, siden har han ikke haft.

    Jeg har prøvet rigtig hunde mad, fik en rigtig god rådgivning og intet at klage over.
    Det var vildt dyrt, lige som når jeg render til dyrlæge hver mdr. men syntes det var det værd hvis det virkede men det gjorde det ikke. de siger man skal prøve det an i 2 mdr. men vi prøvede lidt længere. Da Tyson er kastereret og vejer lidt for meget gjorde vi så det også var en from for kur. men Tyson spiste kun det halve af det som han måtte hver dag.
    Så det var langt fra hans hof ret.

    jeg går sygmeldt nu, og vil tage kontakt til ham René det kan jo ikke skade, det jeg vil er jo at ha en frisk hund ( ikke at han ser syg ud) men syntes det en form for dyreplageri, at jeg hele iden siger til ham når han slikker sig, fy tyson det må du ikke, og afleders hans opmærksomhed.

    Og ja det synd for han, og at jeg måske trækker hans "liv" sådan ud. tog for 1 år siden min beslutnng at det var synd for tyson at han skulle være på piller og alt muligt hele tiden. Men kunne ikke skille mig af med ham, vi med hunde ved jo at de bliver en del af os. tyson er med ude og køre hver gang der er mulighed for det, bare vi skal til bageren, til købmanden ja han er lige glad, bare han må komme med.
    Vi har hverken hegn eller noget på vores grund da Tyson ingen steder løber, så ja vi er meget knyttet.

    Håber virkelig at de råd jeg nu har fået vil hjælpe mig. da en tur til Sjælland ville blive for langt med Tyson, lige meget hvor glad han så er for at komme ud og køre.

    Mange tak for alle jeres råd.


  • #11   4. nov 2009 okay. du har prøvet det andet foder så.

    men hvad er forskel på rigtig hunde mad og så det andet i snakker om? :S


  • #12   4. nov 2009 Rollo: ja vi har prøvet ligesom ved dig, vi mangler også kun den blodprøve men fik af vide den ville komme til at koste 3000 kr. Og så var det langt fra sikkert man fandt grunden.
    da Tyson fx. kan være overfølsom over for mennesker mm, som de ikke undersøger.

    Tyson er en allergi hund af en eller anden art.
    Vi har katte nu, ren indedørs, har haft en der måtte komme ud men den blev kørt ned, så havde vi i en lang periode ikke kat, for tænk nu hvis det var kat han ikke kunne tåle, men det var det samme, så ved nu at det ikke er kat han ikke kan tåle. Det er hedder ikke lopper som dyrlægen ellers går og siger, da han ikke har haft en loppe i 2 år, og skal siges at han rigtig tit er blevet kemmet. Har også prøvet at vaske ham i speciel shampoo, hvis det nu var fx. san der kløede, for vi bor i en grus grav. men dette hjalp heller ikke.


  • #13   4. nov 2009 Daisie: okay

    har prøvet ringtig hunde mad og det hjalp ikke smiley
    tyson har også fået 2 forskellige tør foder ved dyrlægen til allergi hunde men det hjalp heller ikke


  • #14   4. nov 2009 Okay hvad er du på med din hund? Tyson for en klø stillende pille hver 2. dag hvad gør din? er han helt pille fri eller?

  • #15   4. nov 2009 hvorfor snakker du ikk med dansk barf center fyn i odense?

  • #16   4. nov 2009 Okay, hvilke Barf har du prøvet ? for nu kan jeg høre / se at der er mange forskellige slags. Syntes ikke rigtig hunde mad var dårligt, lidt dyrt ja, men vi prioterede smiley Men når det så ikke hjalp så var det øv øv igen.

    Nej ønsker heller ikke min hund skal være på piller resten af livet, og en snak tidligere med min kæreste, som han sagde Tysons kløen er pt ikke så vildt som det har været, og sagde nej, men har bare sat mig ind i hovedet at min hund ikke skal leve på piller, måske ergoistisk ja, men jeg bryder mig heller ikke om piller, så hvorfor stoppe sin hund med det?! Derfor er jeg ude på at finde noget der virkelig virker på min hund. Så han kan blive pille fri. Selv om det ikke er sindsyg slemt med hans kløen nu som min kæreste siger, så klør han sig jo bare ikke så meget som han kunne hvis han ikke fik de piller. men ja svært at forklare, men er bare ude efter at få en "rask" hund der ikke klør sig og får sår af at klø sig på sine ben.

    Tænker på, vi mennesker kan få fnat som starter ved vores hænder, tænkte på i dag hvad med hunde??? for det er jo kun på hans forben og har været det længe.


  • #17   4. nov 2009 Rollo: har det som dig. Jeg vil heller ikek fylde Tyson med medicin, men som min kæreste for lang tid siden sagde, jamen det jo ikke værre end dem der har hunde med hjerte problemer der får piller hver dag, og jo syntes ikke en hund skal stoppes med piller, den kan jo ikke sige fra, det os som eger der skal.
    Min dyrlæge rådet mig faktisk til for nogle mdr. siden at prøve at barf Tyson, men fik kun den med rigtig hundemad, og vil indrømme at jeg slet ikke kender forskel på de forskellige ting, det det samme som hvis jeg skal ud og købe bukser.... det siger mig heller intet. ikke at jeg ikke værdig sætter min hund eller noget, men jeg er så godtroende, og tror på det jeg får af vide mm. For syntes virkelig at barf sin hund var rigtig indviklet til at starte med. Med faste dage og alt muligt :S


  • #22   5. nov 2009 er enige med Rollo og michelle M

    Lykkes dette forsøg heller ikke med det nye barf, eller med natur foder (tørkost) som jeg lige har købt ja, så kandet godt være jeg siger forvel min skønne Tyson

    For man skal ikke bilde mig ind at de piller Tyson bliver proppet med ikke har bivirkninger.
    Og ved mig er en blodprøve udelukket, tror simpelthen ikke på det.
    For det gør dyrlægen jo heller ikke, siden de ikke råder mig til at ta det.

    Tror heller ikke en hund med allergi nogenside kan blive 100% rask. En hund vil altid kunne slå ud igen, hvis den kommer i forbindelse med det den ikke kan tåle.

    Og syntes den blodprøve lyder for ringe. 50% chance for at finde det min hund ikke kan tåle er ikke meget. Når man får af vide de "kun" tjekker for de alm. ting som de andre hunde ikke har kunne tåle. ergo kan min hund risikere at være så speciel at den fx. ikke kan tåle os mennesker, eller noget andet i ens hjem, som de ikke undersøger for.
    Tror også at grunden til jeg ser sådan på det nu, er at jeg ikke syntes min dyrlæge behandler Tyson for at han kan få det bedre. Men fordi de ved jeg kommer igen om ikke så lang tid og så kan de tjene vildt meget på mig. kom af med 1000 kr hver mdr. på Tyson fordi de stak ham og så kontrollen og de piller man skulle ha med hjem. Ja det løber hurtigt op. Så følte til sidst at de bare gjorde det for at jeg skulle punge ud med penge, for de kunne jo lige som jeg se at det ikke hjalp. Jeg var bare så dumt hele tiden at tro på dem, fordi nogen dyrlæger snakker for deres syge moster. Det skal de jo for at kunne overleve.


  • Henriette S
    Henriette S Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 118
    #23   5. nov 2009 Louise:
    Kan kun anbefale dig at tage en snak med René fra BarfCenterFyn i Ringe. Han har behandlet mange allergihunde og med GODT resultat.
    Skift dyrlæge, da der ganske rigtigt - desværre - findes dyrlæger som tænker mere med pengepungen end med hjertet, lader til, du er stødt på en sådan - jeg har et rigtig godt indtryk af de dyrlæger jeg bruger hos Ringe Dyrehospital.
    Rollo: Er fuldstændig enig med dig, man fjerner ikke allergien, da den ligger i generne. Man fjerner årsagen til allergien, men påfører man igen hunden det, den er overfølsom overfor, ja så opstår allergien igen. Det er uanset om man fodrer med den gode kvalitetsbarf hos f.eks. BarfCenterFyn, andre barfprodukter eller andet foder.


  • #26   6. nov 2009 smiley Hold da op, er vildt imponeret over jeres hjælp. Har aldrig oplevet at et spørgsmål fra mig er blevet snakket så meget igennem. smiley Det virkelig positivt, da det giver stof til efter tanke ved alle. Fordi vi alle her hver vores mening. smiley

    Tyson har fået: Medrol.( kløstillende tror jeg dette er), bioclavid ( mod betændelse)

    og så har han hver gang fået 2 indsprøjtninger ved dyrlægen.

    Min dyrlæge er fin nok hvis ens hund ikke fejler noget, og bare skal ha sin vacine eller måske kasteretes. Så dyrlægen god nok. Men mener bare i sådan et tilfæld hvor det de gør ved min hund ikke hjælper, bør de sende mig videre, det gør ens læge jo også hvis de ikke kan finde ud af hvad vi fejler kommer vi på sygehuset.
    Ikke at min hund skal indlægges, men så burde ens dyrlæge sende en hen til de specialister der er. Og så sige at de desværre ikke kan hjælpe hvor end de gerne ville.
    Så vi ikke bare smider penge ud af vinduet.


  • #27   6. nov 2009 Rollo.

    det samme her, for min hund har det rigtig godt, han nyder livet. men det bare mig der syntes det er synd hvis han skal være på pillet resten af livet de han jo først bliver 3 år om 1 månede.


  • #28   30. nov 2009 jeg ved godt dette svar kommer lang tid efter men jeg er først optaget i gruppen nu !
    ville bare fortælle dig at denne blodprøve kan hjælpe,hos min hund var det sidste udvej eller sprøjten da det tog hårdt på ham psykisk og den har virket ,den har lige taget det sidste som barfen ikke kunne få bugt med og han har været kløe fri i næsten 1 år ,men han er stadig på barf og vil altid være det .
    men jeg ville spørge om du ikke har sygeforsikring på din hund da det dækker de 3000kr og alle hans piller?


  • #29   1. dec 2009 Monica.
    Jo havde en sygforsikring på ham, men da de fik nogle regninger fra mig, meldte de ham ud, og ville ikke ha ham, fordi han har allergi.
    Eller jo de ville godt ha ham men ikke dække hans allergi, så sagde at så kunne jeg ikke bruge dem, havde også min ansvar der, og meldte ham ud af alt og flyttede min ansvar til et andet sted, da jeg følte mig total røvrandt.

    Lige pt er hans allergi ikke så vold somt, tror vi har fået den til at blive nede med piller hver 2. dag.

    Har kontaktet en hudspecialist på Sjælland via. mail for snart 1. mdr siden men intet hørt. Så vedkommende kan rende mig! De skal ikke skrive man kan kontakte dem via. mail og så gider de ikke at svare.

    Barf, har desværre intet godt vist på Tyson, og det var alt for dyrt i forhold til hvir meget af det han kunne lide, han spiste max 300 g om dagen.

    Men nu jeg på noget natur produkt jeg fandt i en forretning i rosengårdscentret, og det kan han godt lide smiley
    Så det er bare super smiley


  • #30   1. dec 2009 Nogle forsikringsselvskaber har diverse raceforbehold og ting de bare ikke dækker uanset race og hvad skal man bruge dem til hvis de ikke vil dække noget.
    Dyrekassen danmark dækker fek.s ikke noget med huden ved Franske bulldogs og visse andre racer, så dem har vi droppet.
    Vi har TRYG, som ikke har nogen raceforbehold, vi havde dem også ved vores gamle Grand Danois og her dækkede de hvad de skulle og vi havde ikke nogen problemer med dem. De dækkede endda en kasteration, da han fik en analtumor der var hormonbaseret. Og normalt dækker de jo ikke kasteration.


  • #31   2. dec 2009 Sabina:
    ja jeg havde også meldt Tyson i dyrekassen DK.
    Men de kommer bare med latterlige undskyldninger når de skal punge ud med penge.
    Så det en der har løget og jeg skal komme efter dem.

    Selv om man intet har vist , ja blev pisse tosset på dem, og har fra rådet alle at melde sig ind ved dem, for de dækker ikke det de ellers siger. Og man får heller ikke sine penge igen.


  • #33   2. dec 2009 Esther:
    Ja har jeg overvejet, men er nu på noget natur foder jeg selv fandt i en butik, og det virker super og Tyson kan lide det smiley


  • #35   2. dec 2009 Ja smiley men han skal dog ha den kløe stillende pille hver 2. dag smiley men sådan er det smiley

  • Henriette S
    Henriette S Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 118
    #36   2. dec 2009 Louise:
    Det er selvfølgelig dit valg, men var det ikke bedre, hvis din hund helt kunne undvære sine piller?
    Synes stadig, at et besøg hos Barf Center Fyn burde være med i dine overvejelser.


  • #38   3. dec 2009 ja det skal også prøves men lige nu har jeg de 2 sække foder der skal væk først, og Tyson er ikke særlig vild med råt kød, ved ikke hvorfor selv om man giver ham lidt om morgen, og fjerne det efter max 30 min fordi han ikke har rørt det, så gider han stadig ikke.

    Men det skal da prøves igen,


  • #40   3. dec 2009 okay. hvidløg og æg har jeg ikke prøvet. Men olie er ingen succe smiley

Kommentér på:
Til jer der har hunde med hud probl.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce