{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
9.223 visninger | Oprettet:

Meprobamat, advarsel {{forumTopicSubject}}

Advarsel: Man har fundet ud af at meprobamat kan give alvorlige bivirkninger der påvirker nervesystemet. Vi er nogle stykker herinde, som har været glade for at kunne bruge det nytårsaften. De europæiske lægemiddelmyndigheder valgt at stoppe brugen af midlet.
Så hvis nogen af jer ligger inde med rester fra dyrlægen fra sidste år, er det rart at vide. Selv vil jeg smide dem ud, og til næste nytår ty til de der plastre, man kan sætte på indersiden af hundens halsbånd. Det har haft god virkning nytårsaften hos chihuahua Ella, som også er herinde i gruppen. Google "meprobamat bivirkninger", og der kommer artikler op.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Meprobamat, advarsel
  • #1   18. feb 2013 Hmm - hedder produktet meprobamat? Eller er det et indholdsstof i medicinen?
    Kender det ikke lige....


  • #2   18. feb 2013 Øv smiley Har brugt det 2år og har ellers været glad for det.... Men det skal da så ikke bruges mere smiley Må lige ind og læse om det... Men tak for info smiley

  • #3   19. feb 2013 Har googlet det og fundet svaret... smiley
    Men ja - det er da træls hvis det er det man har brugt med godt resultat.
    Personligt har jeg brugt zylkene og serene-um. Har været meget tilfreds med begge. smiley


  • #4   19. feb 2013 Jeg er SÅ ked af at det er taget af markedet! smiley
    Det er det bedste middel jeg nogensinde har haft mellem hænderne til en panisk hund og Paya klare nytåret SÅ godt når hun er på de piller (har brugt dem i 3 år).
    Ifg. det jeg forstod på min dyrlæge ville disse bivirkninger have vist sig ved brug første gang - Så er der intet sket, kan ens hund godt tåle det.
    Talte med hende op til nytåret 2012/2013, da jeg er løbet tør for pillerne og hun fortalte mig de var taget af markedet og hvorfor.
    Det er åbenbart ikke et godkendt lægemiddel, så vidt jeg forstod. Men når det bare virker SÅ godt, er det altså enormt frustrerende!

    Inden I smider jeres piller ud, vil jeg meget gerne købe dem af jer - Mette og Vivian! smiley


  • #5   19. feb 2013 Det lyder interessant, det du skriver med at bivirkningerne ville have vist sig første gang. Jeg vender det lige med min dyrlæge når Guincho skal til tandrensning om 3 uger. Hun sidder i dyrlægeforeningens bestyrelse hvor jeg ved de har haft meprobamat oppe. Så jeg vil lige høre hvad hun siger før jeg beslutter mig endeligt for hvad der skal ske med mine tiloversblevne piller. De er ret gamle, så jeg prøvede at få fat i nogle da jeg var i Portugal i januar. Men apoteket dernede rystede bare på hovedet, så jeg gik på nettet for at se om de kunne hedde noget andet i Portugal, og så var det jeg stødte på advarslerne:/
    Adfærdsbehandleren jeg kender på min egn siger at rigtig mange har glæde af stesolid nytårsaften. Så det er også en mulighed. Ellers kan vi jo prøve at få fat i de der plastre, mener de koster 15 kr, og teste dem på vores hunde en dag, hvor vi kan komme til at lave noget støj. Til hvalpetræning bruger nogle at fyre hundepropper af (på virkelig stor afstand) for at teste hvalpenes reaktioner, og den type støj kan man jo selv iscenesætte, for at se om det der plaster virker på vores hunde.


  • #6   19. feb 2013 Jeg har ikke brugt dette til Ella som bestemt ikke kan li nytårsknald , men i år har jeg hjulpet andre hunde og min egen med et lille rundt plaster fra LIFEWAVE...der blev sat indvendig i halsbånd/sele, Ella havde det sååå godt og nu håber jeg det også hjælper på søsyge, men det kan først afprøves til maj. Dette plaster har jeg nogle få stykker af endnu, Google navnet og læs om det. Koster ca. 15-20 kr. Stk, og har en effekt på ca. 10 timer. Jeg har købt af Linda holmberg som er på FB.....til nov. Vil jeg skrive om det her på hundesiden, måske er der nogle der vil hjælpes...hilsen judy

  • #7   19. feb 2013 Jeg googlede det igår og kunne godt læse om de bivirkninger, men synes nu alligevel ikke det virker værre end så meget andet? Selvom der står at de jo var taget af markedet fordi bivirkningerne vejede tungere end den gode virkning? Men jeg har da aldrig haft problemer med dem og kan huske min dyrlæge sagde de var godt irriteret over de ikke kunne få fat i det mere. Igen skal man jo så nok også sætte det op i mod man bruger det 1-2 dage om året?

    Tror lige jeg vil snakke min egen dyrlæge om det.. Spurgte nemlig ind til virkningen af det her sidste år i forbindelse med Caspars Cushing Syndrom og den medicin han får dagligt der og der var heller ikke noget jeg skulle være opmærksom på...

    Nu vil jeg lige høre ham ad hvad han mener jeg skal gøre, for har da et 1-2år endnu smiley


  • #8   21. feb 2013 Min dyrlæge var også rigtig ked af at de var taget af markedet, fordi de havde så mange kunder der var enormt glade for det.
    Jeg kan slet ikke forestille mig en nytårsaften uden - For Paya er ikke bare bange, hun er panisk!
    Men de piller fungerede som lykkepiller på hende og hun var så glad hele aftenen - Logrede med halen, spiste, drak, tiggede mad og var bare en ren fornøjelse.
    Den helt rette dosis fandt jeg desværre først iår med de sidste piller jeg havde tilbage, og det er jo stang ærgeligt når nu de er væk... smiley

    I må endelig ikke smide jeres piller ud hvis I vælger at thy til andre middler, for jeg vil rigtig gerne købe dem af jer - Det vil redde Paya's nytårsaften!

    Iøvrigt er det nuværende middel min dyrlæge kan tilbyde mig, et middel hvor hunden nærmest bliver "lammet"! Og det ville jeg slet ikke have og det forstod hun godt - Meprobamat er langt bedre end det og min hund bliver ikke lammet/fraværende på det.


  • #9   21. feb 2013 Caspar er heldigvis slet ikke så bange mere... Men forrig år da vi vi var her i byen, havde vi virkelig stor glæde af det, for han havde dårlig mave og skulle ud(han laver IKKE inde) Og der gik han bare med raketter flyvende over hovedet uden at reagere på det og har heller ikke taget skade af det... Det var et HELVEDE, håber aldrig jeg skal ud i det igen, men han vil bare ikke gøre det inde... Jeg skal ihvertfald nok ha dig i tankerne A-S, men snakker lige med dyrlægen om det ved lejlighed smiley

  • #10   22. feb 2013 Rigtig god ide med life wave
    Bruger og forhandler selv produktet.
    Det er vidunder plaster uden bivirkninger.


  • #11   22. feb 2013 Lotte, jeg vil gerne købe nogle plastre af dig, jeg har sendt dig en pm

  • #12   22. feb 2013 Lotte har du en hjemmeside?

  • #13   23. feb 2013 Tak Mette, det vil jeg sætte pris på smiley

  • #14   24. feb 2013 Nej det har jeg ikke
    Plasterne koster 25 kr.
    Men tjek deres hjemmeside
    Jeg skal prøve at bruge plaster når jeg skal på udstilling næste gang
    Håber det også har en posetiv effekt på min hund
    Det virker på stress i kroppen.


Kommentér på:
Meprobamat, advarsel

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce