{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
609 visninger | Oprettet:

Handle ind {{forumTopicSubject}}

Halløj,

Vi har jo 2 basser som tilsammen får knap 1 kg råt om dagen. Jeg plejer at købe i tyskland men har self ikke fået gjort i god tid nu her. Jer der ikke køber hos forhandler af råt, køber I i supermarkedet og hos slagteren og hvordan gør man det. Altså jeg tænker om man bare køber hakket oksekød f.eks? Er vant til at fodre med diverse mix for at være sikker på de får lidt af alt fra dyret og så fordi ren indmad ikke fungere. Men hvordan ved man de får det de skal ha hvis man ikke køber mix?
Tænker også hvad det er I køber? Bare hvis I gider pensle det ud så jeg er helt med??
og hvad er prisen på den måde I gør det?

På forhånd tak


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Handle ind
  • #2   27. maj 2016 Når jeg en sjælden gang i mellem køber kød i butikkerne så er det "dato-kød" altså det der sælges billigt pga det snart er for gammelt. Og ellers er der hele kyllinger eller hele kyllingelår på tilbud. Store okse ribben får jeg hos slagteren til 10 kr/kg. For ikke så længe siden købte jeg en ged, som jeg slagtede og smed i fryseren.
    Mht om hunden får det den skal have, så skal du fodre med "hele byttedyret". Dvs at både indmad, knogler, brusk, hud, tæer, hjerne og alt det "klamme" bør indgå i foderet i løbet af en uges tid (mener jeg der anbefales). Det hele behøver altså ikke at være i hvert eneste måltid.


Kommentér på:
Handle ind

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce