{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
914 visninger | Oprettet:

Hund "gemmer" maden og vogter over den {{forumTopicSubject}}

Argh men altså, det gik skide godt med at barfe begge hunde, indtil de for 4 uger siden fik et hesteben hver, benet er derfor kæmpe stort...

Money, begyndte at vogte over hendes ben, og tog også gerne Boogies ben med også, hun skuler efter os og Boogie, når vi nærmer os hendes ben.

Jeg fjernede derfor benene fra dem, for at undgå hendes vogteri, men om natten vækkede hun mig, hun kom ud, fandme bare for hun skulle stå og glo op på det sted hvor benene lå!

Efter der, er hun begyndt på at tage alle de stykker kød de får, uanset om det er store eller små stykker, gemmer dem i hendes kurv, graver dem ned i hendes tæppe og går direkte på Boogie og sågar kattene hvis de nærmer sig hendes kurv.

Vi tolker det som om kød og ben er hendes babyer, og hun derfor skal passe på dem, men det er jo ikke helt sikkert.... De sulter ikke, så det kan ikke være fordi hun frygter de ikke får mere mad.

-Det skal lige siges at Money har kræft, og knuder flere steder, men ingen ved hvor fremtrænden det er, så om det har noget at sige, ved vi ikke.

Gode råd og erfaringer modtages med kyshånd, for vi vil bestemt ikke tilbage på tørkost, medmindre det virkelig er det vi bliver nødt til...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hund "gemmer" maden og vogter over den
  • #1   12. dec 2016 Kan de skilles ad, mens de spiser?

    Jeg har en babylåge mellem køkken og stue. Når jeg passer hunde er de altid adskilt, når de får mad, ben og legetøj.

    Når det ikke er mine hunde, er jeg lidt ekstra hys.

    Jeg fjerner så også ben etc. når hundene igen skal lukkes sammen.

    Der vil ikke være nogen ressourcer, at komme op at slås omkring.

    Kia har dog en ufravigelig regel om, at INGEN andre dyr kommer op og sover i sengen. De må derimod godt ligge i hendes kurv, på gulvet ved min side.

    Alt andet styrer jeg. Men det er nok sværere at sætte grænser, når ens vov er syg, og måske ikke har så langt igen. Sådan har jeg fået det med Kia.

    Dog nytter det ingenting, hvis jeg har ansvaret for andres hunde.


  • #2   12. dec 2016 Ja, de ville godt kunne skilles ad, men det hjælper ikke på udfordringen. Money gemmer stadig maden. smiley

  • #3   12. dec 2016 Er der noget løbetid blandet ind i det?
    Bare en tanke..
    Jeg ville fodre money et sted hvor hun ikke kan lege gemmeleg med maden, evt fjerne kurv/tæppe mens hun spiser, og gør hun ikke, så fjern maden.


  • #4   12. dec 2016 Money har været steriliseret i 9½ år efterhånden, så nej.
    det er prøvet at fodre Money hvor hun ikke kunne gemme maden, der lagde hun sig bare ved siden af den og så var det det.
    Pt spiser hun kun når Boogie står ved siden af hende, så sluger hun lige det mest nødvendige og så leger hun "mor" med resten.

    Hendes adfærd bekymre mig ret meget, for hun er ikke sådan i det omfang når hun engang imellem bliver mærkelig, men den sidste måneds tid er hun blevet rigtig slem.... For snart 3 uger siden var jeg hos dyrlægen, for der var jeg sikker på det var ved at være tid, men så ændrede hun sig tilbage igen til den sædvanlige Money. Men, det holdt kun i 2 uger, den sidste uge har hun vogtet og gemt maden, slikket på den, begravet den og puttet meget forsigtigt oven på den...



  • #5   12. dec 2016 Måske du skulle tage en snak med dyrlægen?
    Prøv dog, om det skulle ændre noget ved at skifte til tørfoder, eller halvt af hvert?
    Eller dåsemad til hende?
    Bare for at prøve et eller andet


  • #6   12. dec 2016 Ja, jeg må tage en snak med dyrlægen igen, der er ikke rigtig andet for efterhånden...

    Jeg havde overvejet at stille tørkost frem til dem og så lade det stå fremme 24/7, i håb om hun så ikke ville stresse over evt mad-mangel, men hun mangler jo ikke mad i forvejen. Kødben, tørrede ben osv, de er også gemt i kurven, selv Boogies bamser har hun hugget fra ham. smiley

    Jeg prøver at give hende dåsemad i morgen, for at se om det bliver det samme...


  • #7   12. dec 2016 Det lyder bo som løbetids "finurligheder" altså hormonelt, men er hun steriliseret, så må det jo skyldes noget andet.


  • #8   12. dec 2016 Frygter det er kræften der har spredt sig og måske gør et eller andet smiley

  • #9   12. dec 2016 Det kan jeg godt forstå. Og måske de 2 uger var den sidste friske opblomstring, inden det nu er ved at være tid ... Se på livskvaliteten.

    Jeg har det sådan med Kia, at hvis hendes helbredsmæssige problemer gør, at hun i mere end et døgn ikke spiser, drikker, ikke sover, ikke kan afledes fra uhensigtssmæssig stressende adfærd etc. ... så skal afliving overvejes kraftigt. Når hendes helbred påvirker hendes livskvalitet, i en grad, hvor det ikke længere er ved at være værdigt. Men indtil da vil jeg også kæmpe alt jeg kan, for at få det ekstra tid jeg kan med hende.

    Fri adgang til mad kan gøre at Money foræder sig, for at den bette vov ikke skal have noget, eller at de ryger op at slås ...

    Så det ville jeg passe meget på med. Så hellere give hende noget ekstra lækkert, som hun spiser med det samme, i stedet for at gemme det smiley


  • #10   2. jan 2017 For mig at se agerer hun førerhund. Derfor vogter hun over maden. Som en anden også, har forslået i tråden, gå over til tørfoder, i en lang periode. Du må nok fremover give dem deres mad adskilt.
    I må på intet tidspunkt skælde og smælde på hende, det vil kun gøre ondt være.
    Bare et forslag held og lykke
    Pia H


  • #11   3. jan 2017 Jeg tror ikke hun vogter over maden, i det hun stadig gør det, trods lillebror pt er i bur i stuen, altså langt væk fra køkkenet hvor Money får sin mad. smiley De sidste 5 dage har han været i bur konstant, og der har Money stadig gemt sin mad.

    Tørkost er 99% udelukket, Boogie prutter slet ikke på barf, hvor han nærmest gasser hele huset til på tørkost, deres lorte er så meget pænere, deres pels skinner og Money stinker ikke ud af munden, så tørkosten er ikke første valg herhjemme smiley


Kommentér på:
Hund "gemmer" maden og vogter over den

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce