{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Sulten
 • #1   12. okt Mange hunde er jo altid sultne Er du lige gået over på råt? Jeg har også hørt om mange hunde, som først virkelig begynder at tigge, efter de kommer på råt, fordi de simpelthen synes, at maden er så lækker Hvordan fodrer du? Hvis du fx fodrer med rigtig meget kallun, som nogle barf forhandlere anbefaler, kan det være derfor, at din hund virker meget sulten. Der er ikke så meget næring i kallun, så det bør ikke udgøre en stor del af kosten. Det med rastløshed har jeg ikke selv erfaring med ifht råfodring, er det noget som er kommet, efter hunden kom på råt? Altså var det anderledes, da hunden fik tørfoder? Har du overvejet, om hunden aktiveres nok eller evt bare har overskudsenergi?

 • #2   12. okt Jeg bruger mix pakker så nej ikke meget kallun:) intet er rigtigt ændret udover maden

 • #3   12. okt nixen - tværtimod, da jeg gik råt fot næsten 20 år siden, ændrede mine vuffer sig fra panisk mad-søgende til afslappede og mætte.

  Nu skald et siges, at de mest får noget, de skal arbejde med - dvs, det tager omkring 10-15 minutter at spise.

  Det er ofte det, der er problemet, maden sluges for hurtigt, og ders system når ikke at udløse mætheds-hormonerne(præcis som hos os selv ... spis langsoooomt)


 • #4   13. okt Jeg tænker lidt, er det hakket kød de får?

  Jeg har oplevet at hakket kød ryger hurtigere igennem systemet, at de simpelthen kaster op pga tom mave. Da jeg fodrede med råt hentede jeg store stykker kød, og skar ud. Jeg lavede altid stykkerne så store som det var muligt, så brugte de længere tid på det (som Pia er inde på)
  Og stykkerne var længere i systemet. Så det er godt både psykisk, og fysisk for dem med store stykker.


 • #5   13. okt Ja det er hakket kød. Forsøger at spæde op med grøntsager men aner ikke hvilke jeg må bruge...


 • #6   13. okt Jeg ville finde noget andet end hakket kød, det er ikke meningen de skal gå og være sultne jo.
  Du må jo bruge mange forskellige grøntsager, gulerødder, kartofler, broccoli, blomkål, osv, bare kog det, så er det ofte nemmere at få dem til at æde det.
  Men jeg brugte ikke grøntsager, de fik måske en rå gulerod 3-4 gange om måneden, og hvis der var kogte grøntsager til overs fra vores aftensmad fik de det.
  Men det var ikke en fast del af deres kost. De fik noget fra et dyr 2 gange dagligt, og det var det


 • #7   13. okt Han skal ha ca 350g om dagen og har også tænkt på om det er for lidt? Giver mix for at være sikker på at han får alt det han skal ha!.

 • #8   13. okt Du kan se på ham om han får nok, du kan jo se på hans vægt

  Da jeg fodrede med råt, hentede jeg og pakkede som sagt alt selv. Aflivede selv dyr, og slagtede, købte ved slagtere, ved jægere, eller samlede dyr op der var kørt ihjel (kun hvis de var friske og hele)
  Jeg gik til dyrlægen efter et halvt år, for at få hunden tjekket med blodprøver og alt. Ja alt var fint!
  Det er ikke så svært at fodre med råt, så du kan sagtens lade være med at købe mix, du skal bare fodre med forskelligt fra dyret, og forskellige dyr


Kommentér på:
Sulten

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside