{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dobermann Zita 2006

1.923 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Juliette d
| 38 år | Oprettet: 14. jun 2006


Dobermann Zita

Fødselsår:
2006
Størrelse:
8 mdr gammel vejer Zita 33.8kg
Temperament
Mild, kærlig, energisk, vagtsom, legesyg, nysgerrig og ellers bare et godt humør.
Tricks
Sitte, dække, blive, give pote, apport
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ja, den følger senere
Køn
Tæve
Beskrivelse
Zita købte jeg i maj 2006 i Jylland. Hun var én ud af to hvalpe tilbage, og jeg faldt for hende på stedet.
Hun var bestemt ikke en normal kælen hvalp da jeg hentede hende, og den første dag i sine nye omgivelser gik med at gemme sig langt væk fra mennesker, og ellers udviste hun en meget unormal hvalpeadfærd.
Hun kom på dyrehospital dagen efter pga en masse symptomer på sygdom - her blev hun indlagt fordi hun var dehydreret og havde kolik. Jeg fik lov at hente hende hjem efter en overnatning der, og da var det en helt anden hund jeg fik hjem.

I dag er Zita en meget glad og legesyg hund som har det dejligste elskelige sind.
Hun er som de fleste andre af samme race, ufattelig tidskrævende. Hun vil bruges både fysisk og psykisk, og vi bruger meget tid på leg og almen træning.

Zita er vild med at komme med ud når jeg rider den daglige morgentur på en af hestene, hun følger troligt med. Vi rider ikke så langt da hun endnu er så ung, men dejligt er det at være afsted med både hest og hund :)

Zita er glad for vand og elsker en god svømmetur i havet og specielt hvis hun har selskab af andre hunde som hun kan bruge meget tid på at lege med.

I en alder af 8 mdr er Zita allerede ekstremt vagtsom - hun hører alt omkring sig, og passer særdeles godt på mig uanset hvor vi er, og også selvom det er nogen jeg kender. Hun har aldrig gjort nogen noget, men jeg ville bestemt ikke være ubuden gæst på min bopæl på nuværende tidspunkt. Så længe de kan skelne ser jeg det kun som en fordel :)

En helt igennem dejlig hund, som jeg håber at få mange gode år sammen med. Hun er i hvert fald mors hund, og hun betyder bare alt allerede efter kun et halvt år med hende!!

Flere billeder kommer snart, hun er blevet en helt stor hund!
Kommentér på:
Dobermann Zita
Annonce