{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer sandy *R.I.P* [ Himmelhund] 1997

7.273 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

erna n
Kvinde | 70 år | Oprettet: 13. okt 2007


Blanding af racer sandy *R.I.P*

Fødselsår:
1997
Størrelse:
Mellemsto, som en lille lab blanding, med lidt brunt i hoved og på benene. Jeg er næsten 11år, har lidt gigt og grå stær men elsker livet og min menneskemor. Mistede min Hundemor for 6 mdr siden, det var hårdt havde jo altid været sammen med min mor. Min menneskemor kæmpede for mig og nu har jeg det godt igen.
Temperament
Sød og kærlig,meget glad for vores 2 katte og søsters hvalp på 14 uger. Nico er hendes bedste ven. Elsker at få gæster. Nu er Nico hendes bedste ven 1 år, og de er stadig de bedste venner. Sandy venter hver dag på Nico kommer så leger de lidt sammen. Hun er meget glad for Nico.Sandy har nu også fået dårligt hjerte, ja nu må tiden jo vise hvordan det nu vil gå.Nu bliver Sandy 12 år den 8 januar 2009
Tricks
Kan lade en guffer ligge til mor siger , tag den.Lægger begge poter om ens hals og holder fast indtil jeg har kysset panden. Sidder på numsen ,løfter poten til hilsen.
Stævner
nej
Stamtavle
nej
Køn
tæve
Beskrivelse
Sort mellem str lab blanding, lidt brun på benene og i hovedet efter hendes far der er en Berner sennen blanding.Hun er ved at blive grå i skæget og er noget overvægtig. Sandy er ikke så aktiv mere, men vi nyder den tid vi har tilbage sammen.

Sandy har længe haft gigt, og hun fik dårligt hjerte, hvilket dog blev meget bedre med medicin, så hun blev frisk og glad igen.
Søndag den 16/11 blev hun skidt, og mandag viste det sig hun havde leversvigt..

Ønsker ingen udfordringer.
Sandy fik fred den 17/11-2008
Kommentér på:
Blanding af racer sandy *R.I.P*
Annonce