{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Kiwi 2007

10.908 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Blanding af racer Kiwi

Fødselsår:
2007
Størrelse:
En lille en, så længe det varer :) højde har vi ikk kikket på endnu. vejer 5,1 kg (14 uger) så noget mere sul ville ikke gøre noget.

16 uger - 6,4 kg
19 uger - 7,4 kg det går langsomt fremad
7. April 22 uger og 9,2 kg
4. August 13,35 kg (9 mdr)

05.11.08 - 1 år, 14,5 kg, og højde lige som sofa bordet ;)
Temperament
Er en meget rolig lille putte hund, der elsker andre mennesker, og vil gerne hilse på alle.

Har vist sig som en selvstændig lille tunghør dame der er kommet i trodsalderen.. Stadig lige glad for alle, og god til at falde ned. En anelse utålmodig, og der skal helst ske noget hele tiden.

11/11 - Er nu blevet et år, og en mere fornuftig dame. Hun er blevet noget mere lydhør, og hører fint efter sin mor.Elsker at arbejde for at gøre hvad der ønskes af hende. Hun elsker børn, andre mennesker, og lykken er hvis nogen gider snakke og nusse med hende. Andre hunde skal lige ses an, men så er hun frisk på leg.
Tricks
Sit
Dæk
(stå)
Bliv
Pote, og den anden
high five, og high ten
hænderne op
spil død
rulle
ZigZag
Kontakt
Nej
hop op
Plads
Gå ved fod
Indkald, for det meste.
Stævner
-
Stamtavle
-
Køn
En dejlig tæve.
Beskrivelse
Dejlig glad Staffordshire bullterrier blanding, i en lækker grå farve.

jeg er en fræk lille hund, der elsker kødben og at sove på skødet. gad vide om jeg også får lov til det når jeg bliver større... ;)
Det er ikke så længe siden jeg er kommet hjem, men jeg kan allerede rigti godt lide at være her. Jeg vil dog helst ikke ud og gå tur, da det er så koldt. Men jeg slipper ikke alligevel, selv om jeg har prøvet at vente med at tisse til jeg kom ind.
Jeg er allerede god til at høre efter hvad der bliver sagt, det siger min mor og far i hvert fald. Hehe de kan bare vente sig....
Jeg har også prøvet at være lidt alene, og det synes jeg var meget sjovt, for så kunne jeg hive alle puder og tæpper ned fra sofaen og slæbe skoene ind i stuen. Men det fik jeg ikke ros for, så nu prøver jeg at lade være...
Jeg er så dejlig får jeg fortalt hele tiden, og jeg glæder mig så meget til det bliver lidt varmere, så jeg kan starte til hvalpe træning, og møde en masse andre hunde ....

***Kiwi ***

18/2 - Er nu god til at sitte, og tisse over ALT når mor og far sover. Idag lagde jeg mig ned da mor sagde dæk, og jeg fik sååå meget ros, nu er jeg ret go' synes jeg selv ;)

3/5 - Nu bliver jeg snart 6 måneder, men jeg er stadig en lille fis på 11 kilo.. i kan tro jeg er blevet rigtig dygtig siden sidst. Jeg tisser ikke indenfor, og jeg har lært at høre lidt efter. Jeg går nemlig til træning med en masse STORE hunde, og blevet rigti dygtig. Nu er der nemlig også blevet opdraget på mor...!! Jeg er så glad for det, ´for jeg får nemlig pølser derude. så jeg har allerede tigget om at fortsætte ;)

11/11 - Nu er Kiwi blevet et år, og en dejlig snart fornuftig hund :) Hun har desværre ikke de bedste hofter, og har D/E og begyndende slidgigt. Men vi gør hvad vi kan for at hun ikke kommer til at mærke til det, og derfor svømmer hun snart som en hel proff.
Hun er blevet rigtig glad for træning, og vi glæder os til vi kan starte igen, så ikke moars dumme arbejdstider er i vejen. vi har godt af at få pudset tingene lidt af ;)

Men en dejlig glad hund er hun stadig, og hun nyder vores ture i hundeskoven med sine legekammerater, og når Alex eller Liam kommer på besøg ...
Kommentér på:
Blanding af racer Kiwi
Annonce